Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
un atkal 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
FunyRoger rakstīja:

Gandrīz nemaz nedomāju pa grunti braukt.

Nu konkrēti patīk šī te:

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/ghdbc.html

Cik nu man info ir, šitā ir pirkta jauna Latvijā, nobraukums ir īstais, bijuši divi īpašnieki, pēdējais ir bijusi meitene kas ar mašīnu braukusi uz skolu. Vot vienīgais kas nepatīk ir  sistais labais spārns, cik piemēram varētu izmaksāt tā remonts?

Man gan nekas tajaa nepatiik

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja Tev interesē 156. melna, ar mainītu siksnu, pārlasītu piekari, 2000. gada, 1.8 motoru, ~4 gadi Latvijā, visi pie manis, nobraucis esmu no 89k - 128k (šobrīd)  tad pado ēpastu. rīt varētu uztaisīt kādu bildi.  

vnk tikko pārdevu audi, un jau sāk sagrabināties naudiņas priekš, tās 156. pa 8E (piedod, Kaķi, ne Tavējās Smile ), tikai jātiek vaļā no jau esošās 156....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaneelis rakstīja:
piedod, Kaķi, ne Tavējās Smile

shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un tagad par labo. Wink

Auto ir ljoti stabils! Ljoti! Ar pareizaam riepaam ir izteikti stabila braukshana un kas svariigi, auto ir prognozejams. Regulaari braukaajot uz Riigu (shoseja) paarliecinaajos, ka tam pasham divlitram ir pietiekama jauda lai justos komfortabli. (Uzreiz briidinu, ka 2litrs skaitaas no tiem neuzticamaakajiem). Esmu izbraucis ari ar 1.8, nu bij sajuta, ka mazliet shvakaak, bet ikdienai pietiek. Vadaamiiba ir tieshaam laba. Uz asfalta. Uz ledus, sniegotiem celjiem. Grantovku nepaness paaraak labi.
Piekare ir striidiigs jautaajums. Man jaunu plauktu gumijas izbeidzaas ... tapeec, ka izbeidzaas. Nekaadi sliktie celji nekaa, bet bija pagalam peec 10kkm. Tagadeejaas gumijas, kas tika ieliktas vietaa jau ir paari 10kkm un nekur nekas negrab. Viss ir labi. Domaaju, ka gadu es droshi vareeshu pie piekares nekjerties. Darbniica tagad piedaavaa daargos=labos plauktus. Par tiem veel atsauksmes gaidam.

Par kaarbu. Manai ir selespiids. skaitaas ljoti liela laimes speele. Pa lielam taa arii vareetu buut. Saakumaa bij probleemas, tad tapa taisiits un 5 meen probleemu nezinaaju. Taas atkal 2 reizes izleca peec gjeneratora mainjas. Kas tur un kaa zinaashu, kad sanaaks piesleegt pie kompja un nokalibreet.
BET, selespiids tiesjaam ir ljoti jauks un eerts .... kad straadaa Wink Kad neiet, tad var iedziit izmisumaa Very Happy

Vietas auto man personigi pietiek un liekas eerts. Bet man jebkuraa gadijumaa lieli sedani neshkjiet pievilciigi. Lieli un lempiigi. Man vienkarshi nepatiik (tas neattiecas uz 4x4 bibikiem. Tiem taadiem jaabuut)

Viss augstaak mineetais ir mans viedoklis un balstiits uz manu pieredzi ar manu auto Wink katram taa pieredze ir mazliet sava ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piedod par nezināšanu, bet kas ir salespiids? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
FunyRoger rakstīja:
Piedod par nezināšanu, bet kas ir salespiids? Smile

Rotobizeetaa mehaniskaa aatrumkaarba, ir sastopama ar 2.0 motoriem un ljoti reti ar 3.2 V6

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tieshi taa. Principaa parasta mehaaniskaa kaarba, kuras aatrumus tavaa vietaa paarsleedz hidraulika.
Tu aatrumus sleedz ar podzinjaam uz stuures, vai arii ar klokji uz augshu, vai leju. Veel pieejams automaatrezhiims.

Kaa jau teicu ideja laba un ir feini lietot ... bet kapriizs. Ierakstot googlee "156 Selespeed problem" sanjemsi sev lasaamvielu visam naakamajam meenesim ja ne gadam.

Man jaateic, ka es neesmu taa, ka baisais upuris. 5 meeneshus biju aizmirsis, ka jaapaskataas selespiidbachokaa liimenis .. tagad atcereejos... Bet te ir labaaki speci shajaa jomaa Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad paliekam  pie "Citiem neieteiktu, bet pats pirktu"  piip

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:

Nu, atkariigs no situaacijas ... pirms kaada laicinja bija viens GT ar divlitru un selespiidu. Ja buutu ticis tad valjaa no 156taas buutu 100% panjeemis ... Jo melns, ar baltu aadu utt ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:

Nu taa tas arii ir patiesibaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mans viedoklis ir vienkāršs-ja ar benzīna dzinēju tad vainu 2.5v6 vai 1.8TS.Ja naidiņas ir pietiekoši tad tikai un vienīgi3.2v6.
Ja runa ir par dieseļiem,tad laikam jau tikai 2.4JTD.
Jo 1.9JTD manā skatījumā ir bik takā par vārgu.janu vienīgi uzreiz pārproggrammēt vadībnieku.tad gan tas mazais traktormotorīts palīek sprigans.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mans viedoklis ir vel vienkarsaks  Very Happy  Ja gribas pa leto, tad nevajag prikt alfu vispar. Vajag pirkt golfu un but laimigam. Un kas tas par S4 pa nojatas 156 1,8 cenu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
.......Vajag pirkt golfu un but laimigam. .......

Ne ne ne! Te kautkas neliimeejas Very Happy Nu kaa var cilveeks ar golfu buut laimiigs?  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Sogjis rakstīja:
.......Vajag pirkt golfu un but laimigam. .......

Ne ne ne! Te kautkas neliimeejas Very Happy Nu kaa var cilveeks ar golfu buut laimiigs?  hmm

Ir, un tādu ir simtiem... naac

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Fri Jan 15, 2010 11:21 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Beidziet te baidīt cilvēku, ja visu uztur kārtībā, neko neielaiž, un nav Selespeeda, tad izmaksas nepārsniegs BMW vai Audi vai kāda cita auto uzturēšanu.

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration