Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Gjeneratora siksna 2,4jtd paliidziet!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Gjeneratora siksna 2,4jtd paliidziet! 
Sveiki

Lieta taads ka naacaas naomainiit gjeneratora siksnu jo iisi pirms jaunaa gada paarpliisa. Nomainiiju. Pabraucu nedeelju un paarpliisa atkal.. Kas vareetu buut vainiigs? Spriegotaajrullis? To es nemainiiju.. Paintereseejos ka vinjsh naakot kopaa ar kaut kaadu mehaanismu.. Maksaa ap 100ls.. Kur tad iisti naak shis mehaanisms? Noraavu spriegotaajrulli bet iekshaa neko nemaniiju.. Vai iespeejams kaada cita probleema.. Vareetu jau nopirkt bet a neder un ja nav iisti pie vainas? Varbuut kaadam ir veel kaads variants vai padoms?
Paldies!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbut tomērt vajag aizdzīt uz kādu servisu, jo siksnas tāpatvien neplīst...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
varbut tomērt vajag aizdzīt uz kādu servisu, jo siksnas tāpatvien neplīst...

2,4 motoram tas spriegotājs tiežām ir lētais.. naac
Un iespējams, ka tas to visu bojā, moš ģenģerasīe saliekusies, moš vēl kas
iemeslu padaudz...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzirdeeu vnk ka fiat taa esot ejoshaa vaina.. it kaa rullis ir ok, bet siksna pliist.. nomainot rulli ar visu mehaanismu viss esot ok.. nu nez.. variantu jau daudz.. kur vispaar vareetu nokachaat AR 156 2,4JTD 110KW motora graamatu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic savulaik ar šo ķezu arī, ja nemaldos, nomocījās reizes 3. Tā, ka jābrauc vien uz servisu skatīt to lietu dziļāk. Laikam 2.4 jtd specifika.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Rullis pats ir ok? Ja tā tad parasti ass vai skrūve ir salocījusies. Ja nemaldos tad tur visi ruļļi "tipa" uzreiz jāmaina, bet īstenībā skrūves vai asis ir nogurušas ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Gjeneratora siksna 2,4jtd paliidziet! 
inccuks rakstīja:
Sveiki

Lieta taads ka naacaas naomainiit gjeneratora siksnu jo iisi pirms jaunaa gada paarpliisa. Nomainiiju. Pabraucu nedeelju un paarpliisa atkal.. Kas vareetu buut vainiigs? Spriegotaajrullis? To es nemainiiju.. Paintereseejos ka vinjsh naakot kopaa ar kaut kaadu mehaanismu.. Maksaa ap 100ls.. Kur tad iisti naak shis mehaanisms? Noraavu spriegotaajrulli bet iekshaa neko nemaniiju.. Vai iespeejams kaada cita probleema.. Vareetu jau nopirkt bet a neder un ja nav iisti pie vainas? Varbuut kaadam ir veel kaads variants vai padoms?
Paldies!

Man bija 156 2,4 JTD ar tieši to pašu vainu. Arfilā itkā "norestaurēja" un plīšana pārgāja. Bet rullis turpināja pretīgi čerkstēt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir iespeeja kkur netaa redzeet to rulli kopaa ar to mehaanismu? buutu jau ar mieru nopirkt jaunu lai viss ir ok brt neveelos iegraabties..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alternator belt tensioner kaut kā tā

Re kur ir 80 poundi

Man kā reizi šāda skaņa arī bija
http://www.youtube.com/watch?v=blXAk6_7duI&feature=related

Uzraksti sellerim, moš šipo uz LV

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nav tā ka tur jebkas kas ir šķībs/nolietojies to var izraisīt?
Manuprāt, nebūtu prāta darbs tagad uz dullo sūtīt detaļu par ~100Ls un beigās secināt ka ģeneratora gultnis piem. ir izbeidzies un "škivoks" stāv šķībi vai taml.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad laikam pats kaut ko esmu sajaucis.. sanaak ka spriegotaajrullis sanaak kopaa ar to atsperi.. meegjinaashu noraut nost un paskaatiities kaadaa staavoklii vinjsh ir.. saak likties ka tas vareetu buut pie vainas.. chiiksteet nekas nechiiksteeja.. vnk saaka sisties un paarpliisa,, un taa 2x peec kaartas.. iespeejams ka vinjsh nespriego vairs nemaz.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
inccuks rakstīja:
tad laikam pats kaut ko esmu sajaucis.. sanaak ka spriegotaajrullis sanaak kopaa ar to atsperi.. meegjinaashu noraut nost un paskaatiities kaadaa staavoklii vinjsh ir.. saak likties ka tas vareetu buut pie vainas.. chiiksteet nekas nechiiksteeja.. vnk saaka sisties un paarpliisa,, un taa 2x peec kaartas.. iespeejams ka vinjsh nespriego vairs nemaz.
bez pacelaja diezgan pasudigi tikt klat un ja pareizi atceros vieglak bija palaist motoru 10 cm uz leju tad jau labak tiek klat Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bija tada vainja,2 nedeljas laika ,parplisa 3 sukni,vainja bija viens rulis ,benzina motors

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man bija līdzīga problēma mainot tikai ģeneratora siksnu. Jāmaina siksna un visi ruļļi. Tas gan ir dārgi bet nepieciešams.
Es nomainīju kādas 3 silksnas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tieši tā,noņem siksnu un pārbaudi varbūt kāds rullis jau ķīlē,varbūt ģen,moš kodiķa sūknim ārējais gultnis.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration