Autors |
Ziņojums |
Robchik30
Pievienojies: 11 Oct 2009
Komentāri: 10
Atrašanās vieta: Saldus
|
ralfins rakstīja:...man laikam ausis sūdīgas, bet IMHO tas FL oriģinālais maģis skan diezgan O.K. ja salīdzina ar citiem oriģinālajiem, piemēram E46 BļēMļēWļē viņš skan tik tizli, ka labāk sēdēt klusumā... 
Man iepriekš bija Volvo V70 1998. gada, tad tur oriģinālais maģis skanēja daudz labāk nekā alfas. Es protams neesmu skaņas speciālists, bet nomainot oriģiālo maģi, skanējums palika daudz labāks. Runājot par vadības pogām uz stūres, es jau rakstīju, ka līdzi gāja pults ar stiprinājumu uz stūres, tur es gan neko nezaudēju, priekšējo panelīti uztaisīšu pats, nekā tur nav sarežģīta. Tas ka oriģinālais maģis labāk iederās, par to es nestrīdos, bet ar kasetnieku es varu klausīties tikai rādio, kas mani pilnīgi neapmierina, un uz estētku man ir nošpļauties.
|
Sat Jan 02, 2010 10:55 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Volvikiem venmeer magjoni un akustika bijot diezgan OK! Tradicionaali
|
Sun Jan 03, 2010 12:27 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Robchik30 rakstīja:MartinsT: tieši šim maģim gāja līdzi tālvadības pults piestiprināma pie stūres un viss darbojās perfekti. Ja gribi lai strādātu pogas no stūres jāskatās ļoti dārgu maģu virzienā ar programmējamām pogām + vel čakars ar vadiem.
Ralfins: kas tas ir par FL paneli? Es īsti nesapratu?
Nevajag te tik ļoti pārliecinoši stāstīt pekstiņus.
Ir gana daudz maģoni, kas ir slēdzami klāt pie oriģinālā displeja un priģinālās multistūres.
Pa lielam vajadzīgs speciāls elektronisks blociņš (kādi lati 60-80)un speciāls vadiņš (lati 30-50). Nu jā visiem vajadzīgs ta saucamais facia panelis, jebšu rāmītis (lati 10-20)...
Nav nedz čakars, nedz problēma, vienīgi naudiņas jāpiemet un nekādas programmējamās pogas nevajag...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jan 04, 2010 10:50 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:Manam 164 itkaa visi vadi atbilst standartam, bet piesleedzot dzelteno (atminjas ) vadu, panelii saak degt lampinjas, pat ja atsleega iznjemta. Taa nu man magim nav atminja. Cits magis tanii pashaa auto gan straadaaja ar visu atminju kaa naakas.
Tev vienkārši jāsamaina vietām pastāvīgais pluss ar remote plusu.
Jebkurā ISO štekerī ir fīča, kas ļauj samainīt šos plusus vietām.
Tā nu tai pasaulē ir iekārtots, ka arī pie vienota ISO štekera ražotāji pamanās visau samainīt vietām...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jan 04, 2010 10:51 am |
|
 |
Peka
Pievienojies: 13 Mar 2009
Komentāri: 45
|
Turpinot šo tēmu-vai kāds ir saskāries ar sekojošu problēmu: maģim ar navigāciju (FL panelis) ir ekrāns "aizgājis" strīpās (ta kā vecajiem BMW mēdza gadīties), gandrīz neko vairs salasīt nevar. Vai tas ir ārstējams, un ja ne, tad kur varētu meklēt jaunu/citu?
|
Mon Jan 04, 2010 12:23 pm |
|
 |
Fans
Pievienojies: 18 Dec 2009
Komentāri: 159
|
Peka rakstīja:Turpinot šo tēmu-vai kāds ir saskāries ar sekojošu problēmu: maģim ar navigāciju (FL panelis) ir ekrāns "aizgājis" strīpās (ta kā vecajiem BMW mēdza gadīties), gandrīz neko vairs salasīt nevar. Vai tas ir ārstējams, un ja ne, tad kur varētu meklēt jaunu/citu?
Ja displejs ir LCD tad nav nekādu problēmu mēģināt salabot. Tik jāizjauc viss lai tiktu pie matricas. Ja nav LCD tad zinu vienu foršu darbnīcu. Raksti PZ.
|
Mon Jan 04, 2010 12:50 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Arī man ir pieredze ar Alfas dīvaino vadu izkārtojumu. Incar liku jauno maģi, tur arī bija standarta ISO vai kā to štekeri sauc, bet izrādījās, ka daži vadi ir nestandarta vietās. Tās izraujot un saspraužot pareizajā kombinācijā, viss bija forši.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Jan 04, 2010 6:11 pm |
|
 |
|