Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Maģa ielikšanas dienas un nedienas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...man laikam ausis sūdīgas, bet IMHO tas FL oriģinālais maģis skan diezgan O.K. ja salīdzina ar citiem oriģinālajiem, piemēram E46 BļēMļēWļē viņš skan tik tizli, ka labāk sēdēt klusumā... Rolling Eyes

Man iepriekš bija Volvo V70 1998. gada, tad tur oriģinālais maģis skanēja daudz labāk nekā alfas. Es protams neesmu skaņas speciālists, bet nomainot oriģiālo maģi, skanējums palika daudz labāks. Runājot par vadības pogām uz stūres, es jau rakstīju, ka līdzi gāja pults ar stiprinājumu uz stūres, tur es gan neko nezaudēju, priekšējo panelīti uztaisīšu pats, nekā tur nav sarežģīta. Tas ka oriģinālais maģis labāk iederās, par to es nestrīdos, bet ar kasetnieku es varu klausīties tikai rādio, kas mani pilnīgi neapmierina, un uz estētku man ir nošpļauties.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Volvikiem venmeer magjoni un akustika bijot diezgan OK! Tradicionaali

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Robchik30 rakstīja:
MartinsT: tieši šim maģim gāja līdzi tālvadības pults piestiprināma pie stūres un viss darbojās perfekti. Ja gribi lai strādātu pogas no stūres jāskatās ļoti dārgu maģu virzienā ar programmējamām pogām + vel čakars ar vadiem.
Ralfins: kas tas ir par FL paneli? Es īsti nesapratu?

Nevajag te tik ļoti pārliecinoši stāstīt pekstiņus.
Ir gana daudz maģoni, kas ir slēdzami klāt pie oriģinālā displeja un priģinālās multistūres. Wink
Pa lielam vajadzīgs speciāls elektronisks blociņš (kādi lati 60-80)un speciāls vadiņš (lati 30-50). Nu jā visiem vajadzīgs ta saucamais facia panelis, jebšu rāmītis (lati 10-20)...
Nav nedz čakars, nedz problēma, vienīgi naudiņas jāpiemet un nekādas programmējamās pogas nevajag... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Manam 164 itkaa visi vadi atbilst standartam, bet piesleedzot dzelteno (atminjas ) vadu, panelii saak degt lampinjas, pat ja atsleega iznjemta. Taa nu man magim nav atminja. Cits magis tanii pashaa auto gan straadaaja ar visu atminju kaa naakas.

Tev vienkārši jāsamaina vietām pastāvīgais pluss ar remote plusu.
Jebkurā ISO štekerī ir fīča, kas ļauj samainīt šos plusus vietām.
Tā nu tai pasaulē ir iekārtots, ka arī pie vienota ISO štekera ražotāji pamanās visau samainīt vietām... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Turpinot šo tēmu-vai kāds ir saskāries ar sekojošu problēmu: maģim ar navigāciju (FL panelis) ir ekrāns "aizgājis" strīpās (ta kā vecajiem BMW mēdza gadīties), gandrīz neko vairs salasīt nevar. Vai tas ir ārstējams, un ja ne, tad kur  varētu meklēt jaunu/citu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Peka rakstīja:
Turpinot šo tēmu-vai kāds ir saskāries ar sekojošu problēmu: maģim ar navigāciju (FL panelis) ir ekrāns "aizgājis" strīpās (ta kā vecajiem BMW mēdza gadīties), gandrīz neko vairs salasīt nevar. Vai tas ir ārstējams, un ja ne, tad kur  varētu meklēt jaunu/citu?

Ja displejs ir LCD tad nav nekādu problēmu mēģināt salabot. Tik jāizjauc viss lai tiktu pie matricas. Ja nav LCD tad zinu vienu foršu darbnīcu. Raksti PZ.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arī man ir pieredze ar Alfas dīvaino vadu izkārtojumu. Incar liku jauno maģi, tur arī bija standarta ISO vai kā to štekeri sauc, bet izrādījās, ka daži vadi ir nestandarta vietās. Tās izraujot un saspraužot pareizajā kombinācijā, viss bija forši.

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration