Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Antena
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
MartinsT rakstīja:
tas remote vai antena imHo izbīda, ja iraid elektriskā antena. barošana aktīvajai antenai varētu būt arī pastāvīgi - cik ta viņa tērē...... patiesībā hvz  Rolling Eyes

Napig antenai pastāvīgo barošanu Confused Shocked
Viņa tak tev nav vaidzīga, kad rādžiņš ir izslēgts!
Tāpēc tas ir remote +, kas viņu baro.
Elektriskajai antenai tas remote + jau arī tikai pārslēdz releju, lai speciāli līdz antenei izvilktais + viņu izbīdītu.
Tas pats remote + arī ieslēdz un izslēdz audio stiprekli, ja tāds ir...

aaa skaidrs  Embarassed

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Be,vakar čakarējoties ar tām paneļa apgaismojuma spuldzītēm ,panelī uzgāju vēl kautkādu kabeli ar ļoti dīvainu štekeri.
tādu pirmoreiz redzēju.Kāds varbūt zin kas tas par kabeli vēl tur var būt 156???

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Be,vakar čakarējoties ar tām paneļa apgaismojuma spuldzītēm ,panelī uzgāju vēl kautkādu kabeli ar ļoti dīvainu štekeri.
tādu pirmoreiz redzēju.Kāds varbūt zin kas tas par kabeli vēl tur var būt 156???

Tev uz jumta tas pipsis ir? ja ir, tad tā var būt moba antena - štekers toč dīvains...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nav man uz jumta nekādā! Confused Tev ar ir tip tāds štekers????

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

varbūt tas ir kāds cd-changera vads, kurš (cd-changeris) nejauši amputējies pirms pārdošanas teu
vai grabažniekā neparādās vada otrs gals? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
vilsons rakstīja:

varbūt tas ir kāds cd-changera vads, kurš (cd-changeris) nejauši amputējies pirms pārdošanas teu
vai grabažniekā neparādās vada otrs gals? Smile

Nu cik es esu tur pa to grabažnienu jaucies,nekādu vada galu tādu es tur neesu manijis Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
grbēju pavaicāt,kā ir ar tām antenām156??Viņai cik noprotu antena ir aizmugurējā stiklā ielīmēta???Bet kurš no tiem vadiem kas pienāk pie maģa ir antenas barošanas vads????

Ir taads vads... man eiro stekerim vins bija atvienots, baro gan subi gan antenu Rolling Eyes ...  Kad to sashtekereeju saaka bubinaat subis un fit fm skanet pat Valmieraa, pirms tam salaspilii pat nekeera! Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pratigais rakstīja:
vilsons rakstīja:
grbēju pavaicāt,kā ir ar tām antenām156??Viņai cik noprotu antena ir aizmugurējā stiklā ielīmēta???Bet kurš no tiem vadiem kas pienāk pie maģa ir antenas barošanas vads????

Ir taads vads... man eiro stekerim vins bija atvienots, baro gan subi gan antenu Rolling Eyes ...  Kad to sashtekereeju saaka bubinaat subis un fit fm skanet pat Valmieraa, pirms tam salaspilii pat nekeera! Razz

Nu un ko un kā ar ko man viņu vienot?????? Confused  Confused  Confused  Confused  Confused  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pag pag. Varbuut man arii kaut kaadu vadinju bagazhniekaa jaapachamda un saaks subs skaneet? shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
pratigais rakstīja:
vilsons rakstīja:

Nu un ko un kā ar ko man viņu vienot?????? Confused  Confused  Confused  Confused  Confused  Confused

Manai tas vads iznak no maga lielaa stekera...  tada aiziet uz mazo...stekeri. Virsuu rakstiic AC pover  Laughing , vai kautkas tamliidziigs.  aa un starp tiem abiem stekeriem, pasham vadam ary pa vidam shtekeris... sabaaz tik kopaa ja tadu atrodi... vispaar originaalajam, jebshu vecajam kas bija iekshaa taada nebija, tur vis bij kulee, bet ieliku tadu pionieri no leeta gala ar mp3... shim bija jaaliek tas starpshtekeris lai vareetu savienot tos mashiinas stekerus ar magi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pratigais rakstīja:
vilsons rakstīja:
pratigais rakstīja:
vilsons rakstīja:

Manai tas vads iznak no maga lielaa stekera...  tada aiziet uz mazo...stekeri. Virsuu rakstiic AC pover  Laughing , vai kautkas tamliidziigs.  aa un starp tiem abiem stekeriem, pasham vadam ary pa vidam shtekeris... sabaaz tik kopaa ja tadu atrodi... vispaar originaalajam, jebshu vecajam kas bija iekshaa taada nebija, tur vis bij kulee, bet ieliku tadu pionieri no leeta gala ar mp3... shim bija jaaliek tas starpshtekeris lai vareetu savienot tos mashiinas stekerus ar magi.

Nu hui viņu zin.tas štekers ir jip apaļš ar ntajiem kontaktiem un otru galu ko saspraust kopā nekur panelī nemaniju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja štekers ir apaļš ar tipa tādu kā vienādības zīmi vai daudz, dadz vaidiņiem - tas VISTICAMĀK ir cd-changer vads...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es arii palasiiju - verdikt: cd cheindzjera vads. Man taads pats, bet ar visu cheindzjeri Smile
Un man veel i rinteresants vads GSM antenai. Smiekliigs mazs koaksiaalaa kabelja spraudnis. Urodius no skata Smile Viss zeltaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
ja štekers ir apaļš ar tipa tādu kā vienādības zīmi vai daudz, dadz vaidiņiem - tas VISTICAMĀK ir cd-changer vads...

jā,tipa tāds viņš man tur ir.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šodien tika izdarīts sen ievilcies darbiņš. Vecās neko neķerošās radio antenas vietā ielukta jauna antena. Iepirkta par 7Ls Argos veikalā. Aktīvā. Plusa vadu pievienoju pie radio antenas vadības, tātad 12+ tiek padots tikai tad kad ieslēgts radio Smile. Ķer ļoti labi super. Tik tāda nedaudz paresna.

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration