Autors |
Ziņojums |
Wilkss
Pievienojies: 23 Nov 2009
Komentāri: 16
Atrašanās vieta: Riga
|
 Peld apgriezieni 1.8TS
Alfa Romeo-156-1.8TS///Peld apgriezieni kad ieliec neitrala un ripo,peld lidz apstajes.Stavot uz vietas var gazet un apgrizieni nepeld  ko biju dariis,mainiju jaunu droseli,parbaudija visas metkas zobsiksnai,nomainiju sveces(8gb),tirija gaisa meritaju  apgriezieni ka peldeja ta peld  pileta braukt galigi štruntigi,varbut kadam tmlidziga problema bija un var ko palidzet
|
Mon Nov 23, 2009 9:29 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Diezgan bieža parādība... diemžēl ar dažādiem cēloņiem.
Lētākais - spraugas vai plaisas gaisa trubām starp gaisa mērītāju un droseli (varbūt kāds savilcējs nav kārtīgi uzlikts).
Tālāk jau viss parējais prasās pēc datordiagnostikas... MAF, lambda, visādi citādi devēji utml. utjpr. kas ir pietiekoši dārgi, lai tos nemainītu vienkārši uz dullo.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Nov 23, 2009 9:35 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
мотор тихо работает?посторонних звуков нет?Фильтр воздушный когда менян?
|
Mon Nov 23, 2009 9:58 pm |
|
 |
Wilkss
|
При заводке рычит вариатор, фильтр, лямбдазон и дросель менял и прописывал в Arfile, как плавали обороты так и плавают
|
Mon Nov 23, 2009 10:13 pm |
|
 |
alfa146
|
Wilkss rakstīja:При заводке рычит вариатор, фильтр, лямбдазон и дросель менял и прописывал в Arfile, как плавали обороты так и плавают
а в районе 2500рпв ,ни грохота,ни стуков участённых нет?
|
Mon Nov 23, 2009 10:15 pm |
|
 |
Wilkss
|
не нету работает тихо
|
Mon Nov 23, 2009 10:20 pm |
|
 |
alfa146
|
Wilkss rakstīja:не нету работает тихо
тогда смотри,скорей всего гдето воздух сосёт ,может в гофре,может отсос картерных газов,посмотри шланги,потрогай ,позагибай,может где трещину увидешь
|
Mon Nov 23, 2009 10:28 pm |
|
 |
Kaneelis
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
Man pie šādiem pašiem simptomiem beigās palīdzēja, lai cik dīvaini tas nebūtu, katalizatora maiņa. vai varbūt arī tas sakrita ar ierasto Alfu fīču - "pašsaremontēšanos"
|
Mon Nov 23, 2009 11:00 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: Peld apgriezieni 1.8TS
Wilkss rakstīja:Alfa Romeo-156-1.8TS///Peld apgriezieni kad ieliec neitrala un ripo,peld lidz apstajes.Stavot uz vietas var gazet un apgrizieni nepeld ko biju dariis,mainiju jaunu droseli,parbaudija visas metkas zobsiksnai,nomainiju sveces(8gb),tirija gaisa meritaju apgriezieni ka peldeja ta peld pileta braukt galigi štruntigi,varbut kadam tmlidziga problema bija un var ko palidzet 
1.kas pārbaudija un kādas metkas zobsiksnai?
vispār jau šiem motoriem zobenei nav nekādu metku.to vai tā ir pareizi uzlikta vart pārbaudīt tikai ar speciāliem sadaleņu fiksatoriem.
2.principā gaisa mērītājs 156 nav paredzēts tīrīšanai.
atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem kur tas bij mehānisks un tajā varēja kautko mēģināt ķimerēt un darīt,tad nu šeit tas ir elektronisks un principā tur neko nevar,nedrīkst un nevajag ķimerēt.
pareizākais risinājums būtu braukt uz kādu no specializētajiem servisiem un pieslēgties pie diagnostikas kompja.tas domāju ka pateiks kas ir par vainu.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue Nov 24, 2009 9:46 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
vilsons rakstīja:Wilkss rakstīja:Alfa Romeo-156-1.8TS///Peld apgriezieni kad ieliec neitrala un ripo,peld lidz apstajes.Stavot uz vietas var gazet un apgrizieni nepeld ko biju dariis,mainiju jaunu droseli,parbaudija visas metkas zobsiksnai,nomainiju sveces(8gb),tirija gaisa meritaju apgriezieni ka peldeja ta peld pileta braukt galigi štruntigi,varbut kadam tmlidziga problema bija un var ko palidzet 
Ir, ir, izgāzu caur peļķi un ūdens izskaloja visas gaisa trubas, tai skitā masas mērītāju - spīdēja un laistījās!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Nov 24, 2009 9:54 am |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Hindo rakstīja:vilsons rakstīja:Wilkss rakstīja:Alfa Romeo-156-1.8TS///Peld apgriezieni kad ieliec neitrala un ripo,peld lidz apstajes.Stavot uz vietas var gazet un apgrizieni nepeld ko biju dariis,mainiju jaunu droseli,parbaudija visas metkas zobsiksnai,nomainiju sveces(8gb),tirija gaisa meritaju apgriezieni ka peldeja ta peld pileta braukt galigi štruntigi,varbut kadam tmlidziga problema bija un var ko palidzet 
Ir, ir, izgāzu caur peļķi un ūdens izskaloja visas gaisa trubas, tai skitā masas mērītāju - spīdēja un laistījās! 
 un motors kādu labu laiku pārstāja strādāt
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Tue Nov 24, 2009 10:21 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
|
Tue Nov 24, 2009 10:31 am |
|
 |
Wilkss
|
Vilson servisa kura es biju//Arfila//tur man mainija droseli,un prasija kur mainiju siksnu ar ruliem,esteicu ko pie vefa akm.tilta,ko vini man atbildeja ko sie nemot no vinem ierici kad maina siksnu,un ega neko nemak,un vajaga parbaudin.gala rezultata izmesta nauda(290LS)un vini saka ko biskin vinjai japeld  mans pec ko vini neka nejadz,ka tik skruves skruvet
|
Tue Nov 24, 2009 3:49 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Wilkss rakstīja:Vilson servisa kura es biju//Arfila//tur man mainija droseli,un prasija kur mainiju siksnu ar ruliem,esteicu ko pie vefa akm.tilta,ko vini man atbildeja ko sie nemot no vinem ierici kad maina siksnu,un ega neko nemak,un vajaga parbaudin.gala rezultata izmesta nauda(290LS)un vini saka ko biskin vinjai japeld mans pec ko vini neka nejadz,ka tik skruves skruvet 
a mazliet saprotamāk ar komatiem un pieturzīmēm?
Pie kā izmeti naudu, pri čom te ega utt?
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Nov 24, 2009 4:04 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
es ar īsti nesapratu neko no tā kas tur sarakstīts,bet domāju ka ja darbi tika veikti Arfilā,tad nu tie čaļi es domāju ka zin gan ko un kā alfai skrūvēt un darīt.galu galā Arfila ir viens no senākajiem autoservisiem kas tieši specializējas un itāļu auto.
bet nu to tekstu galīgi nesatpratu.sapratu tik to,ka kautkas ir darīts Arfilā
|
Tue Nov 24, 2009 4:26 pm |
|
 |
|