Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Pocis (droseles lenkja meeriitaajs)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pocis tika uzlikts cits. Rezultaatu nav.  Sad
Naakamais jaameegina nomainiit lambdu. Bet uz shito es lielu ceriibu nelieku, lambda taadus suudus netaisa.
Ja kaadam i vee kaadi ieteikumi naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Pocis tika uzlikts cits. Rezultaatu nav.  Sad
Naakamais jaameegina nomainiit lambdu. Bet uz shito es lielu ceriibu nelieku, lambda taadus suudus netaisa.
Ja kaadam i vee kaadi ieteikumi naac

я же говорил что дело не в нём Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
degvielas spiediens un suknja razhigums ir normaa ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
degvielas spiediens un suknja razhigums ir normaa ?

Nav ne jausmas. Shis i labs, vaidzees pameeriit.
Cik l minuutee vaig buut ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vairs neatceros.. kaadi 5?  atceros - ka ja mazaak par 3 - tas ir slikti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:

164 2.0 TS 8v
Tukshgaitaa.
Pielaizhot nestabili apgriezieni.
Pedaali iespieshot griidaa rijaas ciet un shauj iepluudee.
Leenaam pedaali var iespiest liidz apmeeram pusei, apgriezieni smuki un tiiri uzkaapj liidz apm 5.5k Iespiezh nedaudz vairaak un jau atkal saak raustiities, sjaut pretii un apgriezieni kriit.
Braucot.
Iespiezhot pedaali griidaa pretiiga skanja (itkaa svechvadi buut nepareizi salikti)
Apgriezienus necelj, shauj pretii iepluudee un var noslaapt.
Leenaam pedaali spiezhot liidz apm pusei kautkaa var uznjemt aatrumu.

man bija līdzīgi, kad vedu pie Roļa nu jau exsavu zaļo. Tikai man visa bēda sākās uzsilstot. Pie vainas bija viens no elektroniskajiem dzirksteles sadalītājiem, kā to nomainīja un drošības labad nomainīja sadalītāja komutātoru viss aizgāja... hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
AMV rakstīja:

164 2.0 TS 8v
Tukshgaitaa.
Pielaizhot nestabili apgriezieni.
Pedaali iespieshot griidaa rijaas ciet un shauj iepluudee.
Leenaam pedaali var iespiest liidz apmeeram pusei, apgriezieni smuki un tiiri uzkaapj liidz apm 5.5k Iespiezh nedaudz vairaak un jau atkal saak raustiities, sjaut pretii un apgriezieni kriit.
Braucot.
Iespiezhot pedaali griidaa pretiiga skanja (itkaa svechvadi buut nepareizi salikti)
Apgriezienus necelj, shauj pretii iepluudee un var noslaapt.
Leenaam pedaali spiezhot liidz apm pusei kautkaa var uznjemt aatrumu.

man bija līdzīgi, kad vedu pie Roļa nu jau exsavu zaļo. Tikai man visa bēda sākās uzsilstot. Pie vainas bija viens no elektroniskajiem dzirksteles sadalītājiem, kā to nomainīja un drošības labad nomainīja sadalītāja komutātoru viss aizgāja... hmm

Forshi, kas tas taads un ko tas ziemaa eed? Kaa vispaar izskataas, kaa klaat tikt?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:

Forshi, kas tas taads un ko tas ziemaa eed? Kaa vispaar izskataas, kaa klaat tikt?
nu tas ir tas verķis no kura nāk ārā svečvadi... Man 155 diulitram bija divi elektroniskie. Uz 164 ir manīti arī mehāniskie...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
nu tas ir tas verķis no kura nāk ārā svečvadi... Man 155 diulitram bija divi elektroniskie. Uz 164 ir manīti arī mehāniskie...

полностью поддерживаю gejs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vot shitam es vairak ta ka ticetu... vienu vakaru ta ka apskatiju so beda ieleju.

man jau ari likas, ka tas ir elektronikas gljusk... joka pec noravu vienu svechvadu pec otra nost no tam "spolem" dzirkseles naca ara Z.b., bet kas zin vai vinjas ir pareizas...

ieminot pedeli girida pec ~ 15-20 sekundem motors klepodams un shaudidamies sasniedz "max" apgriezienus ~ 4 k un viss. augstak kaut sitams nekapj

man ka nemehanikjim uz ausi likas, ka pilnigi nepareizi tiek sauts stoboros, v6 lidzigi notiek, kad sajauc svecvadus vietam un uz nepareiziem stobriem tiek sauts. Tas T.sparks ik pa bridim iesauj izputeja tadu blikskji, ka bail paliek.

es ari drosi vien vispirms kjertos klat pie tiem sadalitajiem/indukcijas spolem.

ar degvielas spiedienu, manuprat visam vajadzeu but kartiba, jo ja suknis kirdik, tad netiek raditi pretsitieni un shavieni izpludes sistema... ta ir aizdedze Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar slikto spiedienu arii negriezh virs 3000-4000 un shauj - bet iepludes kollektoraa nevis izpludes.

es pievienotos taam ka taa ir aizdedzes vaina - bet kapec TPS atvienoshana tik speciigi maina simptomus ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tev ir divi sadalitaji ?  pamegini palaist tikai uz viena

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
ar slikto spiedienu arii negriezh virs 3000-4000 un shauj - bet iepludes kollektoraa nevis izpludes.

es pievienotos taam ka taa ir aizdedzes vaina - bet kapec TPS atvienoshana tik speciigi maina simptomus ?
moš beidzot ir eksemplārs ar tipisku beigto itāļu elektroniku? Proti - kas teica ka ar pie droseles poča pievienotie vadi ir kārtībā... aiwa

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration