Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Pocis tika uzlikts cits. Rezultaatu nav.
Naakamais jaameegina nomainiit lambdu. Bet uz shito es lielu ceriibu nelieku, lambda taadus suudus netaisa.
Ja kaadam i vee kaadi ieteikumi
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Sat Nov 21, 2009 6:08 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
|
Sat Nov 21, 2009 6:22 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
degvielas spiediens un suknja razhigums ir normaa ?
|
Sat Nov 21, 2009 7:42 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Alsi rakstīja:degvielas spiediens un suknja razhigums ir normaa ?
Nav ne jausmas. Shis i labs, vaidzees pameeriit.
Cik l minuutee vaig buut ?
|
Sat Nov 21, 2009 8:44 pm |
|
 |
Alsi
|
vairs neatceros.. kaadi 5? atceros - ka ja mazaak par 3 - tas ir slikti.
|
Sat Nov 21, 2009 9:53 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:
164 2.0 TS 8v
Tukshgaitaa.
Pielaizhot nestabili apgriezieni.
Pedaali iespieshot griidaa rijaas ciet un shauj iepluudee.
Leenaam pedaali var iespiest liidz apmeeram pusei, apgriezieni smuki un tiiri uzkaapj liidz apm 5.5k Iespiezh nedaudz vairaak un jau atkal saak raustiities, sjaut pretii un apgriezieni kriit.
Braucot.
Iespiezhot pedaali griidaa pretiiga skanja (itkaa svechvadi buut nepareizi salikti)
Apgriezienus necelj, shauj pretii iepluudee un var noslaapt.
Leenaam pedaali spiezhot liidz apm pusei kautkaa var uznjemt aatrumu.
man bija līdzīgi, kad vedu pie Roļa nu jau exsavu zaļo. Tikai man visa bēda sākās uzsilstot. Pie vainas bija viens no elektroniskajiem dzirksteles sadalītājiem, kā to nomainīja un drošības labad nomainīja sadalītāja komutātoru viss aizgāja...
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Nov 21, 2009 10:30 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
palaidniex rakstīja:AMV rakstīja:
164 2.0 TS 8v
Tukshgaitaa.
Pielaizhot nestabili apgriezieni.
Pedaali iespieshot griidaa rijaas ciet un shauj iepluudee.
Leenaam pedaali var iespiest liidz apmeeram pusei, apgriezieni smuki un tiiri uzkaapj liidz apm 5.5k Iespiezh nedaudz vairaak un jau atkal saak raustiities, sjaut pretii un apgriezieni kriit.
Braucot.
Iespiezhot pedaali griidaa pretiiga skanja (itkaa svechvadi buut nepareizi salikti)
Apgriezienus necelj, shauj pretii iepluudee un var noslaapt.
Leenaam pedaali spiezhot liidz apm pusei kautkaa var uznjemt aatrumu.
man bija līdzīgi, kad vedu pie Roļa nu jau exsavu zaļo. Tikai man visa bēda sākās uzsilstot. Pie vainas bija viens no elektroniskajiem dzirksteles sadalītājiem, kā to nomainīja un drošības labad nomainīja sadalītāja komutātoru viss aizgāja... 
Forshi, kas tas taads un ko tas ziemaa eed? Kaa vispaar izskataas, kaa klaat tikt?
|
Sat Nov 21, 2009 10:59 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:
Forshi, kas tas taads un ko tas ziemaa eed? Kaa vispaar izskataas, kaa klaat tikt?
nu tas ir tas verķis no kura nāk ārā svečvadi... Man 155 diulitram bija divi elektroniskie. Uz 164 ir manīti arī mehāniskie...
|
Sat Nov 21, 2009 11:07 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
palaidniex rakstīja: nu tas ir tas verķis no kura nāk ārā svečvadi... Man 155 diulitram bija divi elektroniskie. Uz 164 ir manīti arī mehāniskie...
полностью поддерживаю
|
Sat Nov 21, 2009 11:21 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
vot shitam es vairak ta ka ticetu... vienu vakaru ta ka apskatiju so beda ieleju.
man jau ari likas, ka tas ir elektronikas gljusk... joka pec noravu vienu svechvadu pec otra nost no tam "spolem" dzirkseles naca ara Z.b., bet kas zin vai vinjas ir pareizas...
ieminot pedeli girida pec ~ 15-20 sekundem motors klepodams un shaudidamies sasniedz "max" apgriezienus ~ 4 k un viss. augstak kaut sitams nekapj
man ka nemehanikjim uz ausi likas, ka pilnigi nepareizi tiek sauts stoboros, v6 lidzigi notiek, kad sajauc svecvadus vietam un uz nepareiziem stobriem tiek sauts. Tas T.sparks ik pa bridim iesauj izputeja tadu blikskji, ka bail paliek.
es ari drosi vien vispirms kjertos klat pie tiem sadalitajiem/indukcijas spolem.
ar degvielas spiedienu, manuprat visam vajadzeu but kartiba, jo ja suknis kirdik, tad netiek raditi pretsitieni un shavieni izpludes sistema... ta ir aizdedze
|
Sun Nov 22, 2009 2:54 pm |
|
 |
Alsi
|
ar slikto spiedienu arii negriezh virs 3000-4000 un shauj - bet iepludes kollektoraa nevis izpludes.
es pievienotos taam ka taa ir aizdedzes vaina - bet kapec TPS atvienoshana tik speciigi maina simptomus ?
|
Sun Nov 22, 2009 6:16 pm |
|
 |
Alsi
|
tev ir divi sadalitaji ? pamegini palaist tikai uz viena
|
Sun Nov 22, 2009 6:18 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Alsi rakstīja:ar slikto spiedienu arii negriezh virs 3000-4000 un shauj - bet iepludes kollektoraa nevis izpludes.
es pievienotos taam ka taa ir aizdedzes vaina - bet kapec TPS atvienoshana tik speciigi maina simptomus ?
moš beidzot ir eksemplārs ar tipisku beigto itāļu elektroniku? Proti - kas teica ka ar pie droseles poča pievienotie vadi ir kārtībā...
|
Sun Nov 22, 2009 6:25 pm |
|
 |
|