jaunas vs atjaunotas
ir ok |
   |
20% |
( 6 ) |
santīma piesmiešana |
   |
6% |
( 2 ) |
nekad neliktu atjaunotas |
   |
20% |
( 6 ) |
tad jau jaunas made in china |
   |
33% |
( 10 ) |
ja nu vienīgi kvalitatīvas atjaunotās riepas |
   |
20% |
( 6 ) |
Balsis pavisam : 30
|
|
Autors |
Ziņojums |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Kā sacīt jāsaka - nekad nesaki nekad, jo atjaunotas "Master" ziemenes vai tml. man vairākus gadus atpakaļ uz mazdu ir bijušas. Jāsaka, ka nebija tās sliktākās, bet nu smagas, ļodzīgas pa asfaltu, puslīdz nobalansētas ar neskaitāmiem atsvaru gramiem.  Pa sniegu/šļuru turējās normāli. Bet, tas, kurš pabraucis ar normālām riepām, navarkas vairs negribēs.  Pašreizējā situācijā es noteikti ieteiktu iet pakaulēties ar mūsejiem riepu tirgoņiem par kādām budžeta klases brendīgajām ziemenēm pirms pirkt lietotas vai atjaunotas.
|
Thu Oct 22, 2009 8:06 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
man reiz (~ '95) uz ford eskort  bija 2 masterenes ar hakapelitas protektoru.
Pa sniegu gāja baigi labi... Bija arī helikopters uz jelgavas šosejas
Tagad, ja $$ baigi spiestu - paskatītu kas veikalos, paskatītu reifenu. Gan jau kko pieejamu eiropā ražotu atrastu  Atjaunotu un lietotu tomēr - nē.
|
Thu Oct 22, 2009 8:10 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Šodien izgāzu ar savām (at)jaunajām 25 latu Winter Tact WT 90 205/55 R16 91H (Wi) no reifendirekta.
Es pat teiktu, ka pa baronielas šluru un rūpniecības ielas apledojumu iet ļoti labi. Un cena tāda, ka maini kaut katru gadu (ar šipingu ~32 par gab)
Pa sausumu arī bija ok, vienīgi pie agresīvākas braukšanas mazliet nosmirdēja. Arī uz 140 bija viss labi, vienīgi pie šāda ātruma mainot joslas pa risēm bija nedaudz želejsajūta.
Tā kā ja budžets knaps, bet jaunas riepas gribās - highly reccomend!
_________________ @Scmic
|
Thu Nov 05, 2009 5:38 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
BTW esmu pabraucis arī, zitējot Altez, ar "normālām riepām". Šīs viennozīmīgi ir labākas par "sezonu brauktām" pirrelli wintersport un gandrīz tik pat labas kā jaunas Debica Frigo2 (tās imo gan nesmirdēja uzspolējot)
_________________ @Scmic
|
Thu Nov 05, 2009 5:43 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Atjaunotas nekad neesmu lietojis, jo divas reizes tika redzeets kas ar tiem medz notikt, taapeec nav ko pateikt.
Bet jaunas SottoZero shodien (un pagajushajaa ziemaa) baigi patika
|
Thu Nov 05, 2009 5:45 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Savā laikā mello 156 nopirku ar 3 gadus brauktām vissezonas masterenēm. 1 Vasaru nobraucu, pēc tam gan izsviedu. Nekas tām riepām nebija noticis, pat ņemot vērā to, ka bija brauktas cauru gadu un apautas Alfai...
_________________ @Scmic
|
Thu Nov 05, 2009 6:07 pm |
|
 |
supinator
Pievienojies: 27 Apr 2007
Komentāri: 157
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
Ar atjaunotajām ir lotereja,pirmie defekti parādas uzmontējot,ja viss ok un pirmajos 100 km protektors neatdalās tad tās ir dzīvotājas.
|
Thu Nov 05, 2009 11:35 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Jau mēnesi akordeons apauts ar Wintertact atjaunotajām kalošām no reifendirekta (205/55/R16 - 32 LVL gab. ieksaitot piegādi) - un zin, nekādas vainas. Pa ūdeni iet lieliski, visnotaļ klusas, vienīgi sniegu nav vēl īsti redzējušas, bet domāju ka arī tur pārsteigumu nebūs.
Taga pasūtīju arī tēva džipam - 235/70 R16 - kaut kādi 48 lati gabalā
_________________ @Scmic
|
Tue Dec 01, 2009 11:15 am |
|
 |
karatavas
Viesis
|
slima sunaisha murgi. atjaunotas riepas dajebkadas, ir sudigas. ari es kautkad pirms 3 gadi pasutiju kautkadas tur mizas no reifendirekta. riepas ljautinjiem bez prasibam. braukt jau var, tikai ljodzas, chiikst un kauc liikumos, pec kada laika atkal japarbalansee, skaljas, aatri dilst. es viskautkadas atjaunotas izmegjinu. sakot no musu pashu starway un made in chine snow lion, lidz pat spanju (neatceros nosaukumu) un arii vaacu man bija, saucas kautkads green line vai kautkas taads. visas kaa viena - bija daudz daudz daudz reizes sudigakas ka jaunas. tagad perku tikai jaunas brenda riepas. tiem kas grib svipt kapeiku, perciet SAVA kautvai, bus 100X labakas par tiem atjaunotajiem meesliem.
|
Wed Dec 09, 2009 7:27 pm |
|
 |
|