Autors |
Ziņojums |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
 Re: Hondas neplīst
yuran rakstīja:woox rakstīja:Volvo dīzeļi S80, S70.. ar pusmiljonu nobraukumu arī reti lūzt!
Neticu, nu neticu un viss.
A Hondas plīst. Tici man. Accordam pie 120000 km jau visa hadene bija parlasīta, tāpēc arī tev nelūzt...drīz būs Be ready.
vissjoprojām oriģināls. pirku no drauga, kas ņēma jaunu.
_________________ @Scmic
|
Wed Oct 28, 2009 9:12 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
smic rakstīja:vissjoprojām oriģināls. pirku no drauga, kas ņēma jaunu.
luk, luk, cik no tam Alfa, kuras nenormali luzt, ir "pirktas no drauga, kurs nema jaunu"?
|
Wed Oct 28, 2009 9:26 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
elbee rakstīja:smic rakstīja:vissjoprojām oriģināls. pirku no drauga, kas ņēma jaunu.
luk, luk, cik no tam Alfa, kuras nenormali luzt, ir "pirktas no drauga, kurs nema jaunu"? 
+100
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Oct 28, 2009 9:35 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Par S80 arī man ir ko teikt  Ģimenē savulaik viens šāds lūznis bija, Alfu remontēt tad vēl ir pa lēto
Hadene tikpat neizturīga + gļukaina elektronika, motora un kārbas problēmas. Varbūt mums vienkārši nepaveicās
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Wed Oct 28, 2009 9:47 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
elbee rakstīja:smic rakstīja:vissjoprojām oriģināls. pirku no drauga, kas ņēma jaunu.
=))) man neluuzt "nenormaali", bet nu tomeer... 94 tuukstoshi
|
Wed Oct 28, 2009 10:12 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
smic rakstīja:vissjoprojām oriģināls. pirku no drauga, kas ņēma jaunu.
Kad es pirku savu Alfu no vācieša, arī viss bija tājā oriģināls, pie tam noskrējiens bija 230 tkm.
Kāpēc es tā atsaucos par Volvo - man draugam bija S60, noskrējiens 90 tkm. Remontus bija pietiekami, pie tam cenas ir ohoho
A par Hondam arī varat nestastīt pasakus. Mums darbā ir līdz nesen bija tikai Hondas. Civiki, Accord, CRV. Nelūzt tikai CRV. Visi parējie lūzt. Protams, ka nav ļoti bieži, bet lūzt.
_________________ GTV6
|
Wed Oct 28, 2009 10:40 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
man nelūzt vecais divritenis...jau pieci gadi....
_________________ dejojam dizko!
|
Wed Oct 28, 2009 11:34 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
dzintis rakstīja:man nelūzt vecais divritenis...jau pieci gadi....
man neluuzt ceriiba, ka kaadreiz viss buus saremonteets... un tad es vareeshu mieriigi visu lauzt no jauna
|
Wed Oct 28, 2009 11:43 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
TheCAT rakstīja:dzintis rakstīja:man nelūzt vecais divritenis...jau pieci gadi....
man neluuzt ceriiba, ka kaadreiz viss buus saremonteets... un tad es vareeshu mieriigi visu lauzt no jauna
divritenim?
|
Wed Oct 28, 2009 11:49 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
elbee rakstīja:TheCAT rakstīja:dzintis rakstīja:man nelūzt vecais divritenis...jau pieci gadi....
divritenim?
Alfai =)
|
Thu Oct 29, 2009 12:06 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Sarkanā 155. Pārdevējs bija ņēmis no drauga, kas pirka jaunu. Es pirku no otrā - viņš vēl nebija paspējis salauzt (~150 000 tai brīdī). Tagad Altez brauc, un arī neko daudz nesūdzās - neesmu dzirdējis. Viņš sanāk ceturtais, auto droši vien ir krietni virs 200 000
Re kur garažā stāv.
http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=70
Tiesa, ņemot vērā negadījumu, Altez tai auto ir sainvestējis visvairāk. Daudzas detaļas (lambda, priekšējā piekare) ir nomainītas pa otram lāgam.
_________________ @Scmic
|
Thu Oct 29, 2009 10:24 am |
|
 |
elbee
Member of

|
smic rakstīja:elbee rakstīja:smic rakstīja:vissjoprojām oriģināls. pirku no drauga, kas ņēma jaunu.
Sarkanā 155. Pārdevējs bija ņēmis no drauga, kas pirka jaunu. Es pirku no otrā - viņš vēl nebija paspējis salauzt (~150 000 tai brīdī). Tagad Altez brauc, un arī neko daudz nesūdzās - neesmu dzirdējis. Viņš sanāk ceturtais, auto droši vien ir krietni virs 200 000
Re kur garažā stāv.
http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=70
Tiesa, ņemot vērā negadījumu, Altez tai auto ir sainvestējis visvairāk. Daudzas detaļas (lambda, priekšējā piekare) ir nomainītas pa otram lāgam.
sita jau ari ipasi neluzt un ir no saraksta, kuru sastadiju pirmajas lapas, pie ekspluatacija letajam un uzticamajam Alfam. reku identiska diskusija bavariesu foruma, cik kas luzt, cik maksa, kas luzt mazak. http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17012
|
Thu Oct 29, 2009 10:53 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Ar to es gribēju teikt, ka honda ir visai līdzīga 155. Dzinējs ar ķēdi, uzlabotu variatoru. Piekare pa lielam kā 156tajai - priekšā dubultplaikti, aizmugurē sviras. Tikai alumīnija tur nav un šaras savādākas, detaļas lētākas kā Alfai + vēl tai piekarei arī pie 160 000 80% ir original un nekas nav jādara. Auto ir braukts tikai pa Latviju...
Elektronikas tam auto ir vairāk (klimats, lietus sensori utt) - bet elektronika NAV no bosch un tas laikam ir lielais pluss japāņu mašīnām (tām, kas tiešām ir ražotas Japānā. CRV, Civic liek kopā Anglijā, daudzas Mazdas - Vācijā).
pretRūsas apstrāde varēja būt labāka. Tik traki kā Mazda6 nepūst, bet tikko kā kāds iedod stāvvietā ar durvīm pa sānu, tā vieta ir jāapstrādā, citādāk būs brūnais.
_________________ @Scmic
|
Thu Oct 29, 2009 11:19 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
 TURPINOT PAR 164
Bet turpinot par 164, man šķiet, ka mūsdienās šis auto ir kļuvis krietni retāks un arī interesantāks. Ja aizmirst, ka tas ir saab9000, cromas (kāds vēl tādu atceras?) un themas dvīņubrālis, sterils 164tais ar jauno optiku, zenoniem, sudraba krāsā ar zelta maliņu man šķiet gana tīkams. Un uzturēt viņu nemaksā pat piekto daļu, cik nāksies iegrūst 2x dārgākā 166.
No 164 līdz mūsdienām ir izdzīvojušas pašas stiprākās un tāda arī ir jāņem ciet. Ikdienas braukšanai & santīma drātēšanai- 2.0 krīzvāgens būs īstais.
_________________ @Scmic
|
Thu Oct 29, 2009 11:23 am |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
elbee rakstīja:diskusija bavariesu foruma, cik kas luzt, cik maksa, kas luzt mazak. http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17012
es te oftopikaa, bet tie cilveek tur taa bez ironijas spriezh par "moraali novecojis", "kaa uz mani skatiisies kaiminjsh" utt auto izveelee ???
|
Thu Oct 29, 2009 5:11 pm |
|
 |
|