Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 7 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Kāds ir licis gāzes iekārtu alfai?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfa ar gazi kaut ka neskan labi... Vojager buss skan labi.... Bet bamperi izurbts caurums galigi traucetu... party

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet tad kāds zinošs cilvēks var tehniski pateikt un pamatot , kādu iespaidu atstās gāze uz to Alfu. To, ka labāk nelikt tā visi saka!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lancia rakstīja:
Bet tad kāds zinošs cilvēks var tehniski pateikt un pamatot , kādu iespaidu atstās gāze uz to Alfu. To, ka labāk nelikt tā visi saka!

Tiesi tadu pasu ka uz OOOO BMW Opeli vai vecu mazdu.....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
Lancia rakstīja:

gaze sadeg ar augstaku temperaturu ka benzins, attiecigi lielaka slodze varstiem un to mehanismam, vai ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
kaspars rakstīja:
Lancia rakstīja:

gaze sadeg ar augstaku temperaturu ka benzins, attiecigi lielaka slodze varstiem un to mehanismam, vai ne?

Jā un +vē pie tā visa gāze ir sausa!!!!!un tā neeļļo mezglus pa ieplūst degkamerā.savukārt benzīns to dara Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Jā un +vē pie tā visa gāze ir sausa!!!!!un tā neeļļo mezglus pa ieplūst degkamerā.savukārt benzīns to dara Wink

sitam gan es diez ko neticu. kas tie tadi par mazgliem degkamera, kurus benzins ello? bet imo gazes lietosanas instrukcijas ir teikts, ka regulari jabrauc ar benzinu, braukt tikai ar gazi nedrikst

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
vilsons rakstīja:

sitam gan es diez ko neticu. kas tie tadi par mazgliem degkamera, kurus benzins ello? bet imo gazes lietosanas instrukcijas ir teikts, ka regulari jabrauc ar benzinu, braukt tikai ar gazi nedrikst

nejau degkamerā ir tie mezgli c bet bet gan ceļā līdz degkamerai!!!!!
nu un kāpēc gan tavu prāt gāzes lietošanas instrukcijās ir rakstīt,ka regulāri jābrauc ar benzīnu????Tieši tāpēc ka gāze ir sausa,lietojot tikai gāzi viss tur motorā paliek sauss kā rezultātā sākas arī visādas huiņas.

Un domājat ka tiem kam tās gāzes iekārtas ir zabāztas,baigi regulāri lieto benzīnu? down  piip

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muusdieniga gaazes iekaarta (lasiit: direct injection) neko neeljos un neko arii nesachakarees. bet uzstaadiishanas cenas imo kosmoss - apmeeram 700-800 latu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja liek gāzi tad iešprici un nekāda motora čakarēšana nav.
1. Pielaišana notiek ar benzīnu.
2. Motors uzsilst līdz 40 grādiem.
3. Ja uzsilis motors sasniedz 1500 apgrizeienus ieslēdzas gāze.
4. Pa visam jaunām sistēmām gāze pieslēdzas pakāpeniski pa viena cilindram un pārslēgšanās momentu nemaz nejūt Man diemžēl visi 6 stobri vienlaicīgi pārslēdzas uz gāzi, tā kā pārslēgšanās nedaudz ir jūtama.

Jaudas zudums ar 168ZS motoru nav jūtama.

Trūkumi gāzei ir aizņemts bagažnieks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pa šiem gadiem neesmu dzirdējis nevienu gadījumu, kad gāzes iekārta sabeigtu dzinēju.

Sajust, kad garām brauc nesaregulēta gāzmašīna, gan var.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iauto rakstīja:
Par to gāzes iekārtu ir tā, ka droši vien tā ir likta tepat Latvijā un tad nav jābrīnās ka ir problēmas- nav jau tas dzinējs konstruēts ar aprēķinu ka tam būs gāzes iekārta.Nav arī teikts ka konkrētajam dzinēja tika atrasta pareizā gāzes iekārta.Jebkurā gadījumā gāzes iekārta ir Ok auto kam tā ir no rūpnīcas piem Volvo, vai arī auto ar prastiem dzinējiem un iešprices sistēmām, vai vislabāk kaburatoriem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Pa šiem gadiem neesmu dzirdējis nevienu gadījumu, kad gāzes iekārta sabeigtu dzinēju.

Sajust, kad garām brauc nesaregulēta gāzmašīna, gan var.

trakajā jaunībā es 2 gadus nēsājos apkārt ar 1.8 DOHC otro golfu, kuram bija gāzes iekārta... gāja lopā, bet gāzes iekārtai pa visu to laiku es principiāli nedarīju NEKO shura kā man teica iepriekšējais saimnieks, iekārta esot likta Lietuvā

tas auto tika sists, likts grāvjos un kas tik ne vēl darīts, bet motoram nebija ne vainas... tā arī pēc tam pārdevu tālāk, bez jebkādas iejaukšanās motora vai gāzes iekārtas darbībā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
iauto rakstīja:
Par to gāzes iekārtu ir tā, ka droši vien tā ir likta tepat Latvijā un tad nav jābrīnās ka ir problēmas- nav jau tas dzinējs konstruēts ar aprēķinu ka tam būs gāzes iekārta.Nav arī teikts ka konkrētajam dzinēja tika atrasta pareizā gāzes iekārta.Jebkurā gadījumā gāzes iekārta ir Ok auto kam tā ir no rūpnīcas piem Volvo, vai arī auto ar prastiem dzinējiem un iešprices sistēmām, vai vislabāk kaburatoriem.

Man jau shkjiet, ka kaareiz ar karbikjiem ir vissuunainaak, jo tur kaa saregulee taa ir. Shpricmanis ar elektronisku aizdedzi spees to pareguleet atbilstoshi gaazei, kas sadeg leenaak kaa pensiins. Un jaunaas gaazes iekaartas ir gana gudras lai sareguleetu visu kaa vajag iespeeju robezhaas. Tiesa taas maksaa $$$
Nav viss tik slikti ar to gaazi. 3.9i Landrovers uz gaazi manaas rokaas brauc 2 gadus. Un ne vainas. Tik cik tam vajag, tik brauc. Uz benziinu gan iet jautraak.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Daudz kas atkarīgs no tā, kas lika kur lika utt. Man atkal trāpījās gāzes iekārta, kura likta Itālijā, kur ziemas principā nav un tur kaut kādi ventiļi, trubas bija likti apakšā, lai mazāks čakars vai citu iemeslu pēc. Un rezultāts mūsu sāls to visu saēda un dabūju mainīt, pārvilkt to visu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ak jaa aizmirsu pateikt. 166tajai es gaazi neliktu. Nepiestaav.

Bet tas pagaidaam, kameer man nav taadas probleemas Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 7 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration