|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Andrejs
Pievienojies: 23 May 2007
Komentāri: 50
2000 Alfa-Romeo 156
|
 Tahometrsa skraida un skraida!
Lieta tada, ka jau biju versies ar savu problemu sai voruma, bet nekadu jedzigu atblidi nesagaidiju.
Bet nu tagad pastatstisu daudz vairak1
Lieta tada: izeju no darba iesezos masina pagaidu kamer tahomtra paradas 0,9 un tad uzsaku braukt, bet te piepesi motors noslapst.  nutad ari saku uzmanigag pieverst uzmanibu visam un ieveroju, ka taja laika kad esmu uz neetralas mans tahometrs skraida no 0,9 -- 0,0 un atiecigi slapst. apstajos, bet tas skraida. kas par lietam nezinu. Ja nu kadam ir tada problema bijusi pastatstiet. Ja kas man ir viena 156 alfa rezerves detalam varbut vajaga kautko parskruvet?
|
Tue Aug 14, 2007 3:22 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Uz ausi kā izklausās? visi stroķi strādā?
Man līdzīgi bija, kad cauras ieplūdes trubas pie pašas galvas bija- brīžam strādāja visi, brīžam tikai 2 cilindri.
Kā straujāk gāzi piedod, ta noslāpst pavisam...
A citādi, viskas ir dzirdēts, kāpēc neiet. To gaisa par maz (filtrs ciet), to degvielas par maz (filtrs ciet), to degvielas par daudz (lambda), to svečvadi noklājušies, to pašas sveces nodegušas, to sadales vārpsta pārlūzusi...
|
Tue Aug 14, 2007 3:59 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Un man bija līdzīgi - 5 min. pirms motora noklapēšanas.
Arī slāpa nost, bet tas notika pat ātrumā, tā kā pieļauju, ka Tev tas varētu nedraudēt. Es domāju, ka tas nav mehānisks, drīzāk jau elektronisks bojājums, bet nezināšu pat minēt kas, jo ne redzu, ne dzirdu, ne jūtu. Vārdu sakot, laimīgu ceļu uz servisu.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Aug 14, 2007 4:45 pm |
|
 |
Andrejs
2000 Alfa-Romeo 156
|
Nu sanak ta. kad nopirku alfu uzreiz cekoju sveces, kuras uzreiz nomainiju, lidz ar to mainiju svecvadus, jo diviem cilindriem bija divi svecvadi dirsa. skana normala, ta itka motors normali skan, itka pat neristas.
Vai variatora problema varetu but?
Man variator ir pusbeigs, da i vispar motors paskals.
Parasti tada slapsana uznak, kad gribu atrak braukt un kad ir auksts laiks. (No darba uz majam(ne vienmer gribas gaidit kad motors uzsils, jo es uzskatu, ka seit irija ir pietiekami sils, bet mitrs).
|
Wed Aug 15, 2007 1:17 am |
|
 |
Andrejs
2000 Alfa-Romeo 156
|
Un vel kas! Slapst tad kad ir uz sajuga.
|
Wed Aug 15, 2007 1:19 am |
|
 |
Kaneelis
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
Andrejs rakstīja:Un vel kas! Slapst tad kad ir uz sajuga.
Moš gaisa masas mērītāju apmaini? (pameklē forumā, kaukur bij apraksts)
Man aizvakar dažas līdzīgas kaites izārstējās ar katalizatora maiņu!
bet labāk jau uz parasto diagnostiku doties, nevis on-line  )
|
Wed Aug 15, 2007 8:43 am |
|
 |
Andrejs
2000 Alfa-Romeo 156
|
Par Iru diagnostiku var teikt ta! atved viniem masinu, sie rokas turot kafijas kruzi parbauda masinu! Vai ta ir parbaude?  ta parbaudit ari es varu.
Biju ari diagnoscejis kompi, kompis neko neparadija, nevienu kludu. pa brivdien es samainisu gaisa filtra meritaju, jo tadz man bagaznieka metajas.
Kas varetu but vel pie vainas?
|
Wed Aug 15, 2007 6:25 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 11:18 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|