Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
 Melnais
Domaaju ka dereetu shim pasham savu tofiku.
Pagaidaam liels prieks par ljoti svariigu detalju sanjemshanu no EBspares. Tiesa viiri suutija ar Royal Mail, tadeelj arii tik ilgi - 2 nedeljas. Bet laikam jau leeti
Esmu sanjeemis tik ilgi kaaroto Q2 diffu + gultnji, GTA sajuugu un sparratu (vieglaaks par GTV oridzinal). Un sajuugs izturiigaaks kaa arii pedaalja nospieshanai vairs nevaidzees divas kaajas
Vissas daljas ir Alfa rgiginaals (vismasz iepakojums) jo piem., gultnji ir made in Poland  Naakamreiz jau tos varees mekleet peec numuriem gultnju veikalos un noteikti buus daudz leetaak
Darbniicas viiri var saakt asinaat instrumentus instaleeshanas processam  Tas ir, tikliidz buushu dabuujis durvis, savaadaak liidz Riigai netikshu, pameeginaaju kaa ir braukt bez durviim, kuras ir ar pleevi aizliimeetas  , virs 30km/h nedzird vairs savas domas  pleeve tirinaas.
Veel arii pagaidam zhuust liimiite Zender luupinjai, runaa ka dienakti tochn jaastaav nekustinot, lai buutu droshi.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Wed Apr 22, 2009 12:59 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Kur ta durvis pasēji?
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Apr 22, 2009 1:09 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
palaidniex rakstīja:Kur ta durvis pasēji? 
Taakaa auto tika paarkraasots, tad veelaak secijaaju ka durviis mazaa buktiite nav kaartiigi sataisiita un devu paarkraasot.
|
Wed Apr 22, 2009 1:11 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Vakar bija iista pasta diena  ja vien es buutu pastkasti paarbaudiijis pa dienu nevis vakaraa kad jau ierakstitas vestules nevar iznjemt
Metalmonkeys.co.uk atsuutija jaunaas ciparniicas
Tagad tik jaatceras kaa vis bija saskruuveet un jaasaak likt kopaa  Bet noteikti kaada skruuve izraadiisies lieka
Oridzinal:
Jaunie, Stainless steel ar baltu paarklaajumu:
P.S. bildets ar telefonu, kraasas iisti neatbilst dziivee esoshajaam, bet jau tagad man ljoti patiik
|
Thu Apr 23, 2009 1:31 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tie cipari izskataas taa it kaa es tos buutu uzpuutis 80. gadaa, 7 gadu vecumaa, ar pasha izgriezta kartona trafareta paliidziibu
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Apr 23, 2009 1:42 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Ja es būtu zinājis, ka tie cīferblati tev ir izjaukti - uztaisītu 1:1, un cīpari būu kā nākās...
Jautājums - cik tie baltie $?
|
Thu Apr 23, 2009 1:45 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
hmm, 156-tajām standartā ir gaiši pulksteņi, sportpakām un GTA nāk spooorta - melni ar oranžiem/sarkanien cipariem. un melnie imho ir smukāki.....a GTV gaišie skaitās kruta, ja?
|
Thu Apr 23, 2009 1:47 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Kruta ir viss kas nenāk standartā, kaut citiem tās krāsiņas ir tieši pretēji.
p.s Priekš GTV/Spidera tagad varēs satasiīt kādās krāsās vein grib, jo AMV mētāsies lieki ciparblati ko skanēt/fočēt/modelēt.
|
Thu Apr 23, 2009 1:53 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Edc rakstīja:Kruta ir viss kas nenāk standartā, kaut citiem tās krāsiņas ir tieši pretēji.
p.s Priekš GTV/Spidera tagad varēs satasiīt kādās krāsās vein grib, jo AMV mētāsies lieki ciparblati ko skanēt/fočēt/modelēt.
Vai tik 2.0 versijām neatšķirās no T.S. versijām?
Un es jau tagad redzu, ka šitie nav 1:1 ar Zirnekļa pulksteņiem...
|
Thu Apr 23, 2009 1:57 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
a tie metala merkakji nevareja iestradat ari AR embleminjas tajas lielajas ciparnicas?
|
Thu Apr 23, 2009 2:05 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
xls99 rakstīja:a tie metala merkakji nevareja iestradat ari AR embleminjas tajas lielajas ciparnicas?
Tak uz stūres jau viena ir un pie tam - krāsaina...
|
Thu Apr 23, 2009 2:06 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
palaidniex rakstīja:xls99 rakstīja:a tie metala merkakji nevareja iestradat ari AR embleminjas tajas lielajas ciparnicas?
a ta butu vel pa 2 vam un izgaismotas... man piemeram ir (Original) un pat ljoti labi izskatas
|
Thu Apr 23, 2009 2:15 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
xls99 rakstīja:palaidniex rakstīja:xls99 rakstīja:a tie metala merkakji nevareja iestradat ari AR embleminjas tajas lielajas ciparnicas?
a ta butu vel pa 2 vam un izgaismotas... man piemeram ir (Original) un pat ljoti labi izskatas 
TYP 916 nav paredzēts papildus izgaismoc logucis...
|
Thu Apr 23, 2009 2:24 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Oga, standarta cipari jau ar ne ar kaadu stilu neizceljaas, parastais Times new roman.  Protams fontu vareeju izveeleeties kaadu gribu, bet vai traapiitu uz pareizaa stila
Palaidniex, ko tu domaaji ar uztaisiit 1:1? shitie jau ir 1:1 tik ar to atskiriibu ka metaalaa izriestiem cipariem ir jaabuut taam savienojoshajaam liinijaam.
xls99, AR logo autinjaa pietiek, stuure, kapot, bagaznieks. Man ljoti nepatiik ka loguchi ir uz katras suuda. Var jau vel uz klokja, bardacoka, kreesliem, speedo utt
|
Thu Apr 23, 2009 2:24 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
AMV rakstīja:Oga, standarta cipari jau ar ne ar kaadu stilu neizceljaas, parastais Times new roman. Protams fontu vareeju izveeleeties kaadu gribu, bet vai traapiitu uz pareizaa stila
Palaidniex, ko tu domaaji ar uztaisiit 1:1? shitie jau ir 1:1 tik ar to atskiriibu ka metaalaa izriestiem cipariem ir jaabuut taam savienojoshajaam liinijaam.
xls99, AR logo autinjaa pietiek, stuure, kapot, bagaznieks. Man ljoti nepatiik ka loguchi ir uz katras suuda. Var jau vel uz klokja, bardacoka, kreesliem, speedo utt 
Nu ir speciāli materiāli - plāna transliucenti balta plastmasa uz kuras sietspiedē uzdrukā jebkuru krāsu, iekrāsojamiem simboliem otrā pusē uzdrukā vajadzīgo toni un visi burteļi ir 1:1 kā uz melnā speedo un nekādas trafareta līnijas nau vajadzīgas
Savulaik esmu taisījis vinam Audi un vēlvienam škofai vai fordam - neatceros
|
Thu Apr 23, 2009 2:29 pm |
|
 |
|