Autors |
Ziņojums |
riexc
Member of

Pievienojies: 17 May 2009
Komentāri: 638
Atrašanās vieta: Rīga
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
 Freemont
Bez Alfas ģimenē vēl ir nepieciešams viens liels, "ģimenes auto". Pašlaik šo funkciju pilda crv, bet esmu uzmetis acis vienam divgadīgam Freemont ar 2litru dīzeli un automātu. Kāds ar tiem Freemontiem ir braucis vai padziļināti interesējies..kādas atsauksmes.. it kā tur vēl 3 gadu garantija, bet vienalga, varbūt ir kādi iemesli, kādēļ atturēties no tā auto pirkšanas..?
_________________ houseofwildcats.com
|
Tue Sep 08, 2015 7:04 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
 Re: Freemont
riexc rakstīja:Bez Alfas ģimenē vēl ir nepieciešams viens liels, "ģimenes auto". Pašlaik šo funkciju pilda crv, bet esmu uzmetis acis vienam divgadīgam Freemont ar 2litru dīzeli un automātu. Kāds ar tiem Freemontiem ir braucis vai padziļināti interesējies..kādas atsauksmes.. it kā tur vēl 3 gadu garantija, bet vienalga, varbūt ir kādi iemesli, kādēļ atturēties no tā auto pirkšanas..?
Pievienojos riexc jautājumiem!
sen esmu noskatījies Freemontu kā 2.ģimenes auto. nezinu kādēļ bet man viņš šķiet visradniecīgākais manai dvēselei no SUV segmenta, neskatoties uz amerikāniskām saknēm, jo liekas FIAT stipri viņu pārtaisījis. Tīri tehniski viņš ietilpības ziņā pārspēj visus savus konkurentus. ar 2.0 Fiat motoru viņš varētu būt arī diezgan ekonomisks un pietiekami ņiprs.
Kārba ir interesanta, jo 5 un 6 ātruma attiecība diezgan liela t.i. pie 120km/h tahometrā zem 2k rpm.
Jautājums kas viņam ir par 4x4 sistēmu? pastāvīga vai adaptīva? vai manuāli slēdzama? itkā jau visi varianti labi, bet žēl, ka nav Q4.
|
Wed Sep 09, 2015 8:41 am |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Arī nelielu iteresi esmu izrādījis šim auto. Bet pagaidām tikai idejas līmenī. Atsauksmes no europas diezgan labas. Dizains ciešams. Aprīkojums labs. Cena pieņemama. Var dabūt arī ar 3.6 Pentastar dzinēju.
Skatos ka Autobrava vienu mazlietotu sarkanu 4x4 pārdod.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Wed Sep 09, 2015 10:25 am |
|
 |
riexc
Member of

2003 Alfa-Romeo 156SW
|
Uz to Autobravas sarkano kāreiz skatos.. Tiko biju uz nelielu testdrive, kas gan sagādāja vilšanos, jo tas auto vilkās.. Interesējos par čipošanas iespējām - varot (cena gan bija kosmiska, laikam 800 eiro), bet tad jāņem esot kkāda IF apdrošināšana motoram un kārbai, kā alternatīva garantijai.. Ir kāds par kko tādu dzirdējis? Un kā vispar čipošana "sadzivo" ar garantiju? Ficinai jau pieredze šajā jautājumā ir..
|
Wed Sep 09, 2015 11:16 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Tad nemiet V6 benzinus, ja gribas lai iet. Ar 2l dizeli, protams, ta kaste bus gausa... Ciposana drusku palidzes. Un, ja lieki par to neplapa, tad neviens ari neuzzinas, ka cipots. Standarta programmu ierakstit ir dazu minusu jautajums, ja nu kas  Ar DPF filtra atslegsanu drusku sarezgitak, bet var ari to turet maja plauktina nevis uz masinas
Freemontus var Italija dabut ari lietotus. 150~200k km nogajusi un "scratched from every side" ~10k euro. Tiem garantijas vairs nav, var darit ko gribas. Ir doma kadu atvest iestajoties dublainajam periodam, bet, ja godigi, neticu, ka LV lietotu auto tirgu sis bus populars modelis, parak liela izvele, konkurence saja segmenta. Un par to naudu tacu var apalo X5 nopirkt
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Sep 09, 2015 11:39 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
|
Wed Sep 09, 2015 11:56 am |
|
 |
elbee
Member of

|
MartinsT rakstīja:ņemam sistu amurikāni un liekam gāzi
http://en.auto.plius.lt/ads/dodge-journey-3-6-l-suv-off-road-2012-petrol-4357989.html
Pirms tam tik noskaidrot visus registracijas jautajumus lai nesanak vel ieberziens uz EU sertifikaciju. Smic var sikak pakomentet ka to veikt un cik izmaksa US Lehusu pieregistret LV
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Wed Sep 09, 2015 12:04 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
jā, sertifikācija maksā $. Un pēc VIN vajag atrast kā tas auto ir izskatījies izsoles placī, mēdz gadīties visādi skati
|
Wed Sep 09, 2015 12:11 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Ir ari Dodge Eiropas versijas, tie gan bus vecaki, pirms Freemonta laika. Vai nu Freemonti ar 3.6l V6
|
Wed Sep 09, 2015 12:16 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Bet vai tad 3,6 pentastar nav tiešās iesmidzes? Tad jau gāzi var aizmirst.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Wed Sep 09, 2015 12:37 pm |
|
 |
zeenjaa
|
riexc rakstīja:Uz to Autobravas sarkano kāreiz skatos.. Tiko biju uz nelielu testdrive, kas gan sagādāja vilšanos, jo tas auto vilkās. .
salīdzini ar savu alfu? vai ar CRV?
pēc datiem CR-V par 1 sekundi ātrāk ar 2,2 dīzeli ieskrienas, bet viņš ir krietni mazāks par Freemont. nu ar čipošanu gan jau ka to 1 sekundi var uzcelt.
Bet kur tev jāskrien ar ģimenes auto?  kruīzē mierīgi, sieva par to būs tikai priecīgāka
ja tomēr jāskrien tad tiešām V6 + gāze. gan jau ka degvielas izmaksas +/- neatšķirsies no dīzeļa, bet 8,6s ir tikpat ātrs ieskrējiens kā tavai Alfai
|
Wed Sep 09, 2015 12:38 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
AMV rakstīja:Bet vai tad 3,6 pentastar nav tiešās iesmidzes? Tad jau gāzi var aizmirst.
šķiet, ka nav. vai vismaz tad nebija.
http://blog.caranddriver.com/report-chrysler-pentastar-v-6-engines-to-get-direct-injection-turbocharging/
|
Wed Sep 09, 2015 12:50 pm |
|
 |
riexc
Member of

2003 Alfa-Romeo 156SW
|
zeenjaa rakstīja:riexc rakstīja:Uz to Autobravas sarkano kāreiz skatos.. Tiko biju uz nelielu testdrive, kas gan sagādāja vilšanos, jo tas auto vilkās. .
salīdzini ar savu alfu? vai ar CRV?
pēc datiem CR-V par 1 sekundi ātrāk ar 2,2 dīzeli ieskrienas, bet viņš ir krietni mazāks par Freemont. nu ar čipošanu gan jau ka to 1 sekundi var uzcelt.
Bet kur tev jāskrien ar ģimenes auto? kruīzē mierīgi, sieva par to būs tikai priecīgāka
ja tomēr jāskrien tad tiešām V6 + gāze. gan jau ka degvielas izmaksas +/- neatšķirsies no dīzeļa, bet 8,6s ir tikpat ātrs ieskrējiens kā tavai Alfai 
Salīdzinu ar 2.0 bendzinCRV. Iet apmeram tapat, es biju gaidijis, ka ies tomer labak. At Alfu nav ko salidzināt, tad jaskatas uz X5
Mana vīzija par ģimenes autoparku: 1) pamatauto ir tāds ar ko gada novālē vismaz 40 štukas, ar to tiek braukts darba komandejumos un ģimenes izbraucienos. Gribu ar garantiju, lai nav lieku galvassāpju, vnk maksaju savu līzingu un maucu, kur jāmauc. Bet gribas jau braukt ar kkādu baudas devu  2) auto ir tāds ar ko brauc, tad, kad pirmais nav mājās (piemeram, forša Alfa  )
Kopumā, kā jau normālam Latvietim pienākās, es droši vien gribu pārāk daudz
|
Wed Sep 09, 2015 1:25 pm |
|
 |
riexc
Member of

2003 Alfa-Romeo 156SW
|
Ar 3.6 ir tā ka: 1) Autobravai nav testa mašīnas 2) gāzes uzlikšana nogalina garantiju motoram..
|
Wed Sep 09, 2015 1:27 pm |
|
 |
zeenjaa
|
nuuu uz papīra Freemont ar 2.0 dīzelis ir pārāks par CRV 2.0 benzīnu  gandrīz 2 sek ātrāks, un pieņemu, ka uzčipojot noteikti būs vēl jestrāks. te ir čipots youtubā: https://www.youtube.com/watch?v=wxjev9VjEGU
un te cipari kautkādi, nezinu vai tāpat būs arī ar Ficinas čipu: http://www.tuner.at/chiptuning-fuer-fiat-freemont-20-multijet-16v-170ps_2018_18119_70888_PKW_at.html
ja gribi ar garantiju un lai Garantijas remontos nekaulējas un nemēģina izbēgt, tad mans ieteikums Nipon - Honda! Visi ko zinu un kam ir ar ko salīdzināt ir labās domās par šo salonu un viņu attieksmi garantijas laikā.
Citi katru reizi sāk diskusijas ir vai nav iekļauts garantijā.
Tad tiešām meklē nevis pēc auto markas, bet pēc atsauksmēm par garantijas remontiem - kas arī nav sliktākais auto izvēles kritērijs.
Es gan laikam paliktu pie Freemonta. jo tas dīzelis ir Fiat grupas dīzelītis, ko Ficinai domāju nebūs problēmu kopt. un ja vēl atvedīs jau labu auto, tad vispār labi.  nu es tā darītu
|
Wed Sep 09, 2015 1:48 pm |
|
 |
|