|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
tiltinjaa
Pievienojies: 28 Aug 2015
Komentāri: 5
|
 Turbīna
Sveiciens! Nopirku Alfa 156 1.9 JTD 2004 gada.
Pieredzes nav, pirmā mašīna.
Tātad - jūtu, ka jaudas nav, lēni, kamēr tieku līdz 70km/h, pēc tam, kad ieskrējies, diži vairāk par 120 nevar.
Saprotu, ka drošvien turbīna nedarbojas  Mašīna mocās. Vai drīkstu ar viņu braukt, kamēr remonts nav uztaisīts un cik varētu izmaksāt turbīnas remonts? Metās alert - Check engine, go to dealer.
Paldies jau iepriekš,
Santa
|
Mon Aug 31, 2015 5:42 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Neses bija lidzīgs jautajums vienam cilvekam. Cik atceros tad braukt drīkstēja, bet ne tālu un ne agresīvi. Piedevām nevar jau zināt vai vel kas nav beigts. Ieteikums ātrāk griezties servissā un noskaidrot kas par lietu.
Par cenām gan neko nemācēšu teikt.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Mon Aug 31, 2015 5:45 pm |
|
 |
tiltinjaa
|
Paldies par padomu!
|
Mon Aug 31, 2015 5:50 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
man šādi simptomi lēti izārstējās - viena trubiņa bija pušu, palīdzēja tās sametināšana.
a tā - tur VAR būt varianti, līdz ar to tiešām labāk ir nevilkt garumā un vērsties tais vietās, kur kaut ko saprot no šīm mašīnām...
|
Mon Aug 31, 2015 5:54 pm |
|
 |
tiltinjaa
|
Sajūta tiešām, it kā brauktu bez turbīnas. Jācer, ka Autofavorītā saprot šīs mašīnas. Teicās, ka mehāniķim pašam Alfa.
|
Mon Aug 31, 2015 6:05 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
tiltinjaa rakstīja:Sajūta tiešām, it kā brauktu bez turbīnas. Jācer, ka Autofavorītā saprot šīs mašīnas. Teicās, ka mehāniķim pašam Alfa.
i tomēr (vēlreiz) gribās ieteikt tos pašus alfistiem draudzīgos servisus...
bet, ja nu kas, tad pēc autofavorīta var uzrakstīt atsauksmi šeit Servisu sadaļā
|
Mon Aug 31, 2015 7:30 pm |
|
 |
tiltinjaa
|
 Nu, man darbam blakām tas favorīts, bet noteikti uzrakstīšu atsauksmi, kā arī ticu, ka vajadzētu doties uz Alfu pārzinošiem servisiem
|
Tue Sep 01, 2015 10:44 am |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
es jau būtu ieteicis sākumā piebraukt,piemēram pie mums,jo iespējams tā nav turbīnas vaina,bet negodīgs serviss var paņemt naudiņu par it ka turbīnas remontu! un par favorītu,vismaz no tiem klientiem,kas tur brauca ar alfu,neko labu neesmu dzirdējis!
|
Tue Sep 01, 2015 11:31 am |
|
 |
riexc
Member of

Pievienojies: 17 May 2009
Komentāri: 638
Atrašanās vieta: Rīga
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
tiltinjaa rakstīja: Nu, man darbam blakām tas favorīts, bet noteikti uzrakstīšu atsauksmi, kā arī ticu, ka vajadzētu doties uz Alfu pārzinošiem servisiem 
No Ficinas (AlfaClub serviss) uz Deglava/Astras stūri var ar 52 autobusu atbraukt..diezgan ērti
_________________ houseofwildcats.com
|
Tue Sep 01, 2015 1:09 pm |
|
 |
tiltinjaa
|
Laikam tā arī būs jādara, jo biju favorītā, bija pieslēguši pie kompja un pateica, ka turbīna nestrādā - samaksāju 44 eur un teica, ka būs jāved vēlreiz pārbaudīt uz padziļinātāku pārbaudi, lai uzzinātu, kas tieši tai turbīnai kaišs. Laikam vedīšu tomēr pie jums. Tomēr negribas ticēt, ka favorīts spēs palīdzēt..ar detaļām arī diezinvai..Plus nemaz nepateica, kas man gaismām kaiš, jo baigi blāvi spīd.
|
Tue Sep 01, 2015 1:12 pm |
|
 |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
riexc rakstīja:No Ficinas (AlfaClub serviss) uz Deglava/Astras stūri var ar 52 autobusu atbraukt..diezgan ērti 
uhu. Un plus vēl sajūta gandrīz kā zvērudārzā, uz visu to kolorītu skatoties  (man tālāk, līdz Ģertrūdes ielai uz darbu no ficīnas jābrauc).
|
Tue Sep 01, 2015 1:44 pm |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
tiltinjaa rakstīja:Laikam tā arī būs jādara, jo biju favorītā, bija pieslēguši pie kompja un pateica, ka turbīna nestrādā - samaksāju 44 eur un teica, ka būs jāved vēlreiz pārbaudīt uz padziļinātāku pārbaudi, lai uzzinātu, kas tieši tai turbīnai kaišs. Laikam vedīšu tomēr pie jums. Tomēr negribas ticēt, ka favorīts spēs palīdzēt..ar detaļām arī diezinvai..Plus nemaz nepateica, kas man gaismām kaiš, jo baigi blāvi spīd.
zvani! 29763222 sarunasim laiku!!!
|
Tue Sep 01, 2015 1:53 pm |
|
 |
riexc
Member of

Pievienojies: 17 May 2009
Komentāri: 638
Atrašanās vieta: Rīga
2003 Alfa-Romeo 156SW
|
versatile rakstīja:riexc rakstīja:No Ficinas (AlfaClub serviss) uz Deglava/Astras stūri var ar 52 autobusu atbraukt..diezgan ērti 
uhu. Un plus vēl sajūta gandrīz kā zvērudārzā, uz visu to kolorītu skatoties (man tālāk, līdz Ģertrūdes ielai uz darbu no ficīnas jābrauc).
Nedomaju, ka 52 kkā atšķiras no cita sab.transp. Brauc diezgan bieži, pietura pie apļa, tālu nav jāiet...
_________________ houseofwildcats.com
|
Tue Sep 01, 2015 4:13 pm |
|
 |
versatile
Pievienojies: 28 May 2014
Komentāri: 665
2008 Alfa-Romeo 159SW
|
Drusku jau atšķiras  Tāpat kā 15. trolejbuss atšķiras, teiksim, no 14. Tāpat arī autobusi/trolejbusi, kas iet cauri/gar Avotenes rajonam, ir ar kolorītu pilnāki.
Bet pietur pie ficīnas labi, man patīk. Darbam arī pietura tuvu.
|
Tue Sep 01, 2015 4:31 pm |
|
 |
Kaspars D
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
|
riexc rakstīja:versatile rakstīja:riexc rakstīja:No Ficinas (AlfaClub serviss) uz Deglava/Astras stūri var ar 52 autobusu atbraukt..diezgan ērti 
uhu. Un plus vēl sajūta gandrīz kā zvērudārzā, uz visu to kolorītu skatoties (man tālāk, līdz Ģertrūdes ielai uz darbu no ficīnas jābrauc).
Nedomaju, ka 52 kkā atšķiras no cita sab.transp. Brauc diezgan bieži, pietura pie apļa, tālu nav jāiet...
Atšķiras, atšķiras, jo, piemēram tur pat blakām uz Juglu iet, šķiet, ka tieši neviens sabtrans. Bet tas Rīgai tipiski- lai tiktu uz blakus rajonu jābrauc caur centru.
|
Tue Sep 01, 2015 10:46 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 1:11 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|