| Autors | 
	Ziņojums | 

uldis_jelgava 

Pievienojies: 26 Feb 2015 
			Komentāri: 11

| 

Sajugs un spararats GT 1.9 JTD   

Sveiki. Lieta sekojosa esmu laimigs GT ipasnieks un no motora ir diezgan liela vibr;acija. Ir loti liela vēlme tikt vala no divmasu brinuma. Vai kads gudrs vecis var pastastit no kura autina ir iespejams nemt vienmasas spararatu un sajuga k-tu vai vainiga iespeja ir sutit aizvietotajkomplektu. Jau ieprieks veciem paldies      

| 
	| Thu Feb 26, 2015 6:16 pm | 
	          | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

Re: Sajugs un spararats GT 1.9 JTD   

uldis_jelgava rakstīja:Sveiki. Lieta sekojosa esmu laimigs GT ipasnieks un no motora ir diezgan liela vibr;acija. Ir loti liela vēlme tikt vala no divmasu brinuma. Vai kads gudrs vecis var pastastit no kura autina ir iespejams nemt vienmasas spararatu un sajuga k-tu vai vainiga iespeja ir sutit aizvietotajkomplektu. Jau ieprieks veciem paldies      
http://newalfaparts.co.uk/clutch-gearbox/421-diesel-solid-flywheel-conversion-kit-19-8v-16v.html

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Thu Feb 26, 2015 8:29 pm | 
	          | 

| 

uldis_jelgava 

| 

vilsons rakstīja:uldis_jelgava rakstīja:Sveiki. Lieta sekojosa esmu laimigs GT ipasnieks un no motora ir diezgan liela vibr;acija. Ir loti liela vēlme tikt vala no divmasu brinuma. Vai kads gudrs vecis var pastastit no kura autina ir iespejams nemt vienmasas spararatu un sajuga k-tu vai vainiga iespeja ir sutit aizvietotajkomplektu. Jau ieprieks veciem paldies      

http://newalfaparts.co.uk/clutch-gearbox/421-diesel-solid-flywheel-conversion-kit-19-8v-16v.html 
Vai nav citas iespejas? Vai piemeram neder vienmasnieks no cita auto? un sajugs?

| 
	| Fri Feb 27, 2015 1:20 pm | 
	          | 

| 

alfa146 

Pievienojies: 24 May 2007 
			Komentāri: 1994

| 

uldis_jelgava rakstīja:

Vai nav citas iespejas? Vai piemeram neder vienmasnieks no cita auto? un sajugs? 
Другого выхода нет.

Есть хорошее решение.Продать как есть и пересесть на VW или Audi.

| 
	| Fri Feb 27, 2015 1:30 pm | 
	          | 

| 

Gunča 

Pievienojies: 30 May 2010 
			Komentāri: 1193 
			Atrašanās vieta: Preiļi
			  2001  Alfa-Romeo  166

| 

Tipa VW spararati nejūkst ārā....  Tiko transportierim nomainīju, un bija manāmi dārgāks par Vilsona iepostēto... Palasījos VW forumā, tur visām Borām un Touraniem pēc kārtas jūk ārā...

| 
	| Fri Feb 27, 2015 1:44 pm | 
	           | 

| 

uldis_jelgava 

| 

vilsons rakstīja:uldis_jelgava rakstīja:Sveiki. Lieta sekojosa esmu laimigs GT ipasnieks un no motora ir diezgan liela vibr;acija. Ir loti liela vēlme tikt vala no divmasu brinuma. Vai kads gudrs vecis var pastastit no kura autina ir iespejams nemt vienmasas spararatu un sajuga k-tu vai vainiga iespeja ir sutit aizvietotajkomplektu. Jau ieprieks veciem paldies      

Buus jau vien jasuta. ja jau tiesam citas iespejas nav... nevaru iztureet to vibraaciju.. viss alons vibree...

| 
	| Fri Feb 27, 2015 2:02 pm | 
	          | 

| 

versatile 

Pievienojies: 28 May 2014 
			Komentāri: 665

2008  Alfa-Romeo  159SW

| 

Intereses pēc - kā izpaužas vibrācija no spararata? Man parādās izteikta vibrācija pie ~60-70km/h. Braucot lēnāk/ātrāk - 0 problēmu.

| 
	| Fri Feb 27, 2015 3:39 pm | 
	          | 

| 

zaoblachnij 

Pievienojies: 19 Feb 2015 
			Komentāri: 24 
			Atrašanās vieta: Bauska
			  2008  Alfa-Romeo  159SW

| 

versatile rakstīja:Intereses pēc - kā izpaužas vibrācija no spararata? Man parādās izteikta vibrācija pie ~60-70km/h. Braucot lēnāk/ātrāk - 0 problēmu. 
kad mirst diumasanieks (spararats) tad to var dzirdet izpiežot sajūgu paša sakuma, parādās trokšni.

| 
	| Fri Feb 27, 2015 3:57 pm | 
	          | 

| 

kaspars 

Pievienojies: 21 Oct 2006 
			Komentāri: 2200

| 

zaoblachnij rakstīja:versatile rakstīja:Intereses pēc - kā izpaužas vibrācija no spararata? Man parādās izteikta vibrācija pie ~60-70km/h. Braucot lēnāk/ātrāk - 0 problēmu. 

kad mirst diumasanieks (spararats) tad to var dzirdet izpiežot sajūgu paša sakuma, parādās trokšni.
 .

trokšņi parādās tad kad jau tur viss ir miris...

_________________ candymountainmotorsports ™    

...because only milk and juice comes in 2L...		  
	 | 
	| Fri Feb 27, 2015 4:37 pm | 
	          | 

| 

uldis_jelgava 

| 

versatile rakstīja:Intereses pēc - kā izpaužas vibrācija no spararata? Man parādās izteikta vibrācija pie ~60-70km/h. Braucot lēnāk/ātrāk - 0 problēmu. 
Barucot iisti vibraacija nav. Nu katraa zinaa nepaliek lielaka. vina ir tukshgaitaa. visa mashiina triic taa ka gumijas chiikst.. un peec skata skatoties uz motoru vibraacija izskataas ka naak no kaarbas puses..

| 
	| Fri Feb 27, 2015 4:43 pm | 
	          | 

| 

uldis_jelgava 

| 

| 
	| Fri Feb 27, 2015 4:48 pm | 
	          | 

| 

versatile 

Pievienojies: 28 May 2014 
			Komentāri: 665

2008  Alfa-Romeo  159SW

| 

Skaidrs. Tukšgaitā vibrācijas nav. Tad droši vien vaina kaut kur riteņos/ap tiem.

| 
	| Fri Feb 27, 2015 5:01 pm | 
	          | 

| 

uldis_jelgava 

| 

versatile rakstīja:Skaidrs. Tukšgaitā vibrācijas nav. Tad droši vien vaina kaut kur riteņos/ap tiem.  
A man ir tieshi tuksgaitaa.... ;(

| 
	| Fri Feb 27, 2015 5:09 pm | 
	          | 

| 

Meisaro 

Pievienojies: 10 Sep 2014 
			Komentāri: 42 
			Atrašanās vieta: Bauska, Rīga
			  2006  Alfa-Romeo  159SW

| 

Manai 156ai arī ap noteiktu ātrumu parādās vibrācija, 70-80 km/h, ātrāk vai lēnāk, tad viss kārtībā.

| 
	| Fri Feb 27, 2015 5:22 pm | 
	          | 

| 

uldis_jelgava 

| 

Meisaro rakstīja:versatile rakstīja:Intereses pēc - kā izpaužas vibrācija no spararata? Man parādās izteikta vibrācija pie ~60-70km/h. Braucot lēnāk/ātrāk - 0 problēmu. 

Manai 156ai arī ap noteiktu ātrumu parādās vibrācija, 70-80 km/h, ātrāk vai lēnāk, tad viss kārtībā. 
Kādā no foruma ierakstiem lasiju ka ir padaudz alfas ar shadam kaitēm kā man taču neviens tā īsti vairāk ar neko par atrisinājumu nerunā.

| 
	| Fri Feb 27, 2015 5:27 pm | 
	          | 

| 

| 

|