Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
2.5 detaļas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 2.5 detaļas 
Sveiki!
Vai kādam būtu nepieciešamas praktiski visas daļas no 2.5 v6? kopā ar ātrumkārbu un visiem agregātiem? motoram aprautas šāles, viss parejais ok.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kārba iet projām. Paliek motors bez kārbas. nevienam nevajag galvas, blokus, spoles, ieplūdes kolektoru un pārējās daļas no motora?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Re kur var kaut ko sakombinēt http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bxnpmj.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man nav nepieciešamas rezerves daļas  Smile pats pārdodu motoru,. piedāvāju iegādāties visu kas ir no motora izņemot kārbu. Motoram iespējams aprautās šāles, jaukts vaļā nav, bet dzenis iekšā sēž. galvas un viss parejais ok.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
linku iemetu priekš tiem, kas uzdeva sev jautājumu, «A nafig man 2.5 mototrs ar aprautām šālēm?» Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu labi labi,. tikai nedomāju, ka tur no tā motora būs kas labāks, ja ir plīsusi zobene.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Riky rakstīja:
Nu labi labi,. tikai nedomāju, ka tur no tā motora būs kas labāks, ja ir plīsusi zobene.

pag, zobsiksna saloka vārstus, bet apakša tak vesela, ne tā?  hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā piekrītu. Un tad zvanīsi man un brauksi pēc galvām. Es nesaku ka jāpērk viss mans dzinējs,. aplasiet visu no viņa kas ir vesels. Apakšu atdošu kādam kam vajag metāllūžņus. Nevienam nespiežu, gribi pērc, gribi nepērc. Brīva Latvija, brīva izvēle.  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ņemiet kas ir, starteris, galvas, spoles. Prasiet ko vajag. Visu sarunāsim  Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration