Nevis tehnisku iemeslu dēļ, bet vienkārši gribu ko citu. Nesen nopirku, pavizinājos un sapratu ka man 166 tomēr ir par lielu un par mīkstu. Ziemā bija pat ļoti labi, bet pavasarī saku izjust asuma trūkumu. Laikam labāk būtu tomēr Muura 156 atstāt, bet vismaz tagad ir izmēģināta 166!
Komplektācija ir gandrīz pilnākā:
- xenons,
- Harman/kardon mūzika ar 10 skaļruņiem, DSP un CD changer,
- navigācija un GSM telefons,
- ādas multistūre (retums),
- melns ādas salons ar apsildi un elektro regulējumiem,
- kruīze,
- nokrišņu sensors,
- STR, VDC un ASR,
- divas atslēgas un papildus signalizāciju pulti
Motors ir 3.0 CF3 162kW ar veiktām visām apkopēm un zināmu oriģinālu noskrējienu, ar 6-pak mehaniku un magnaflow izplūdi. Patēriņš man ir 14-16l Rīgā vai ap 10l ārpus, iet lieliski un skan neaizmirstami

Virsbuve bez nevienas rūsiņas, visas švīkas ir piekrasotas, krāsa ir reta un skaista. TA tuliņ būs pavisam jauna, nodokļi ir nomaksati, ziemenes un vasarenes nāk komplektā. Autofficina mašīnu zina labi, varat viņiem jautāt, bet tiešām gandrīz ideāls un pedantiski kopts auto!
Klientiem sīkus defektiņus es tradicionāli izstāstīšu, sīksnas ar ūdenssūkni ir mainītas, pečkas radiators arī, stūres reika ir dzīva un piekarei nekādu pretenziju nav, tā kā auto bez pārsteigumiem.
Mainīt teoretiski var pret citu Alfu 159/156/GT

Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Sun May 19, 2013 9:32 pm; pavisam rediģēts 5 reizes