Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Nemierigie apgriezieni!!! sos
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Nemierigie apgriezieni!!! sos 
Visiem liels cau!!!  Very Happy  
Esmu pavisam jauninajs jusu pulka. Bet man prieks par to. Smile
Esmu iegadajies loti elegantu loti patikamu un smuku ato. Alfa romeo 156 1, 8TS 1999 g.
Esmu loti apmierinats ar so lemumu kas ne bija tik viegls. Nez kura masina pat varetu lidzinaties saj. Vinai ir dvesele kas loti jutas. Very Happy
Bet ir problema kuru nevaru pats atrisinat Sad vajadziga jusu palidziba!!!!
Tatad, kad auto stav vis ir ok, bet kad es braucu ar atrumu nu piem. 50 vai 40km/h vienalga ar kadu atrumu un iemetu neitralaja un ripoju
Masinas apgriezieni sak lekat no 400-1200 rmp dazreiz pat noslapst. Un tas turpinas lidz auto neapstajas un uzreiz apgriezieni stabilizejas...
Braucot ne kas ne raustas.
Biju piesledzies pie kompja...bet tur tads lohs bija es biju soka...bet nu itka kompis ne ko ne paradija viss esot ok.
Ludzu palidziet...vai varbut kadam ir labs saprotos cilveks kas varetu paskatities.
Jau ieprieks paldies. Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ne reizi vien gan aprunāts temats, forumā varēji pameklēt. Nākošreiz tā dari.
Bet kā jauniņajam pirmajā reizē pasaku priekšā - viens no iemesliem ir caura gaisa iesūkšanas gofra pirms ieplūdes kolektora un pēc gaisa mērītāja...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sk. Par temu jau runats...meklesu foruma.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tatad mekleju pa visiem forumu izveidotam temam par so stelli un ne ko ta ari neatradu.
Daudziem tada pati problema bet ne viens ta ari nav uzrakstijis kas galu gala bijis pie vainas.
Visu mainit pec kartas ari nav pratiga lieta.
Varbut kads var pateikt kur tiesam saprotosi meistari kas zin par alfam daudz maz un padalities?
Paldies.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gofra ir vesela?
Nav uzlikts spoooorta filtrs?
Diagnostika veikta kur? Autofficina? Rolis?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Gofra ir vesela?

+100
Ņem nost gaisa pieplūdes gofru no filtra kastes uz dzinēju un meklē plaisu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Diagnostika tika veikta pie kaut kadiem lohiem. Pec vinu darbibas sapratu ka ne ko nejedz no alfam.
Bet it ka vini pateica ka tip vis ir ok.
Gofra pec gaisa meritaja jau tris reiz nemu nost un parbaudiju ta toc vesela.
Sanaca briva britina te mazliet pakimikot es iznemu gaisa meritaju ar brake klineru vinu un ar gaisu izsputu uzmanigi, nomainiju aizdedzes sveces.
Un tagad situacija tada ka lielako dalu vini jouprojam peld kad iemet neitralaja, bet ir tagad vismaz moment kad ne peld....nez kapec ta un kas to ietekmeja.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Filtrs originals vis ir originals. Nav ne kada sporta filtra.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja pie vainas būs gaisa mērītājs, tad paziņošu ne pārāk priecīgas ziņas...

a) mērītāja mazgāšana ir vaisai bezjēdzīgs un/vai īslaicīgs pasākums pirms viņā pilnīgas nāves... Tas ir kā lāpīt galīgi izdilušas zeķes...

b) ja mērīājs jāmaina (mazgāšana parasti nelīdz - skat. punktu a) ) tad tikai uz Bosch oriģinālo - visas citas alternatīvas līdzinās beigta mērītāja mazgāšanai, tikai dārgi...

Nu vari mēģināt piebraukt uz autofficina.lv (baneris apakšā), Autobrava, Modena, Arfila...

Visi četri servisi alfas ir redzējuši ne tikai uz fotogrāfijas... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tatad biju beidzot aizbraucis uz Ganibu dambi 25. Biju sajusma par to ko tur redzeju. Patiesam ista vietina alfistu saimniekiem.
Tatad kompis paradija, ka lamda stradajot ne loti pareizi, bet viss parejajs tip ok. Bet es esmu parliecinats ka del vinas apgriezieni ta ne lekatu. Pagaidam neesmu ticis skaidriba ar so problemu.

Uzjautaju par variatora mainas izmaksam. Lieta tada ka ja pie viniem mainit pie reizes teica ka jamaina zobsiksna ar rulisiem un kaut kadu sukni. Neatceros.
Tapec vis kopa satada 260ls domas ir tadas ka ieprieksejais sainieks siksnu ir mainijis un cerams ka ari visus rulisus. Tapec doma ir panemt nopirkt tikai variatoru un jaunu zobsiksnu un pasam samajnit vinju. Bet vel neesmu parliecinats ka pats gribu list alfas motora Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xozayn rakstīja:
Tatad biju beidzot aizbraucis uz Ganibu dambi 25. Biju sajusma par to ko tur redzeju. Patiesam ista vietina alfistu saimniekiem.
Tatad kompis paradija, ka lamda stradajot ne loti pareizi, bet viss parejajs tip ok. Bet es esmu parliecinats ka del vinas apgriezieni ta ne lekatu. Pagaidam neesmu ticis skaidriba ar so problemu.

Uzjautaju par variatora mainas izmaksam. Lieta tada ka ja pie viniem mainit pie reizes teica ka jamaina zobsiksna ar rulisiem un kaut kadu sukni. Neatceros.
Tapec vis kopa satada 260ls domas ir tadas ka ieprieksejais sainieks siksnu ir mainijis un cerams ka ari visus rulisus. Tapec doma ir panemt nopirkt tikai variatoru un jaunu zobsiksnu un pasam samajnit vinju. Bet vel neesmu parliecinats ka pats gribu list alfas motora Very Happy

Nu siksna IR  jāmaina KOPĀ AR RULLĪŠIEM, jo parasti to nāve piesaka kariesu siksnai, kas beidzxas ar staļingradu vairāku līku sēņu izskatā...
Ja ir vēlēšanās pārbaudīt uz savas ādas - var nemainīt un gaidīt to brīdi, kad būs motoram čušiņš...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
del zondes var peldet apgriezieni Wink  variatoru un siksnu bez specinstrumentiem nenomainisi Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
del zondes var peldet apgriezieni Wink  variatoru un siksnu bez specinstrumentiem nenomainisi Wink

+100
teorētiski var, bet praktiski 99% var iebraukt auzās Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration