| Autors | 
	Ziņojums | 

poweredbygirts 

Pievienojies: 09 Feb 2013 
			Komentāri: 153 
			Atrašanās vieta: Ikšķile

| 

156 Styling   

Sveiki!    
Varbūt kāds zin, kur lv ir pieejami priekšējie grili priekš 156tās? Interē tieši šāds!

| 
	| Sun Mar 03, 2013 10:11 pm | 
	           | 

| 

marciss 

Pievienojies: 09 Jun 2011 
			Komentāri: 432 
			Atrašanās vieta: Capital

| 

http://tuningparts.lv/index.php?route=product/product&product_id=2409
skiet, ka pie shiem, bet taapat shipo no neLV. Bet padomaa 2x vai taada vajadziiga, cik redzeeta LV tad izskataas nepaaraak, ja tikai resti nomaina   

| 
	| Sun Mar 03, 2013 10:41 pm | 
	          | 

| 

poweredbygirts 

| 

hā, tur ir prikols tāds, ka tas grils kurš ir parādīts kā prece ir bez emblēmas, bet auto jau ir grils ar emblēmu un tāds manuprāt izsktās daudz labāk kā original.!

Viņš purniņam piedod tādu asumiņu mazliet!   
Bet tie protuninga mēsli galīgi nekam neder!   

| 
	| Sun Mar 03, 2013 10:51 pm | 
	           | 

| 

marciss 

| 

veel variants ir esoshajam grillam smuki ieliimeet atbilstoshas hromeetas liistiites, vareetu sanakt tieshi taapat, bet ar to riskee nokljuut ljaunaa skjuuninga topikaa   

| 
	| Sun Mar 03, 2013 10:55 pm | 
	          | 

| 

poweredbygirts 

| 

esmu atradis džeku kurš taisa šīs līstītes, nedārgi, pašam tikai jāieinstalē, noteikti būs jāpamēģina, p;ec tams uzlikšu pirms/pēc, bet nu ja sadirsīšu tad vnk. izņemšu ārā!     
Kā tur ir ar tiem gta stila lukturiem, tur visa sāls ir tikai tajā, ka viņi ir tikai tumšāki?

| 
	| Sun Mar 03, 2013 11:00 pm | 
	           | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

poweredbygirts rakstīja:  esmu atradis džeku kurš taisa šīs līstītes, nedārgi, pašam tikai jāieinstalē, noteikti būs jāpamēģina, p;ec tams uzlikšu pirms/pēc, bet nu ja sadirsīšu tad vnk. izņemšu ārā!    

Kā tur ir ar tiem gta stila lukturiem, tur visa sāls ir tikai tajā, ka viņi ir tikai tumšāki? 
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=3645&start=15

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Sun Mar 03, 2013 11:11 pm | 
	          | 

| 

poweredbygirts 

| 

vilsons rakstīja:poweredbygirts rakstīja:  esmu atradis džeku kurš taisa šīs līstītes, nedārgi, pašam tikai jāieinstalē, noteikti būs jāpamēģina, p;ec tams uzlikšu pirms/pēc, bet nu ja sadirsīšu tad vnk. izņemšu ārā!    

tnx.   
Bet kā tad tur īti ir, tiešām noņemot stikliņu un izkrāsojot iekšu var panākt to pašu efektu?

| 
	| Sun Mar 03, 2013 11:20 pm | 
	           | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

poweredbygirts rakstīja:vilsons rakstīja:poweredbygirts rakstīja:  esmu atradis džeku kurš taisa šīs līstītes, nedārgi, pašam tikai jāieinstalē, noteikti būs jāpamēģina, p;ec tams uzlikšu pirms/pēc, bet nu ja sadirsīšu tad vnk. izņemšu ārā!    

tnx.  

Bet kā tad tur īti ir, tiešām noņemot stikliņu un izkrāsojot iekšu var panākt to pašu efektu? 
OE gta lukturi ir ar lēcu

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Sun Mar 03, 2013 11:56 pm | 
	          | 

| 

marciss 

| 

par GTA lukturiem arii domaa divreiz, rez centos izveikt shaadu operaaciju ar parastajiem, iepirku lieku paari lukturu, skjiet, ka pat pie vilsona, nokraasojaas super labi, bet fail bija ar to lukturu puleeshanu&lakoshanu. taa arii nesapratu vai tur alus bija par daudz vai rokas tajaa laikaa auga pak*ljaa    varu par simbolisku samaksu atdot melnus lukturus, stiklus labaak uzlikt savus    iedoshu liiidzi arii hermeetikji

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:03 am | 
	          | 

| 

marciss 

| 

starp citu, kaadaa kraasaa Tev auto? man teixim ir melns un aiz neko dariit ar staipiigo 3M pleevi noliimeju to hromeeto resti arii melnu, zini, tiiri labi sanaaca, pat pozitiivi komenti no citiem alfistiem, bildes gan pashlaik nav pie rokas.

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:06 am | 
	          | 

| 

poweredbygirts 

| 

marciss rakstīja:starp citu, kaadaa kraasaa Tev auto? man teixim ir melns un aiz neko dariit ar staipiigo 3M pleevi noliimeju to hromeeto resti arii melnu, zini, tiiri labi sanaaca, pat pozitiivi komenti no citiem alfistiem, bildes gan pashlaik nav pie rokas. 
Man ir tumsi zila, bet pasam izskatas ka melna bezmazvai, vienvārd sakot ļoti tumši zila    žēl ka tev nav nevienas bildes!    tev varbūt ir ar tiem lukturiem kāda bilde? uzraxti man PZ par cenu!   

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:08 am | 
	           | 

| 

Tutolli 
		Member of 

Pievienojies: 21 Mar 2010 
			Komentāri: 1109 
			  2004  Alfa-Romeo  156SW

| 

marciss rakstīja:starp citu, kaadaa kraasaa Tev auto? man teixim ir melns un aiz neko dariit ar staipiigo 3M pleevi noliimeju to hromeeto resti arii melnu, zini, tiiri labi sanaaca, pat pozitiivi komenti no citiem alfistiem, bildes gan pashlaik nav pie rokas. 
Redz kā uz manējās izskatijās!
 http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_mod&image_id=1901

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:22 am | 
	            | 

| 

marciss 

| 

vot, man the same, un kopskats arii uzlabojaas manupraat   

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:24 am | 
	          | 

| 

poweredbygirts 

| 

NU man gan kkā nevisai liekas, ir tā ka man liekas ka nav vairāk nekas tāds kas izceļas, kkā liekas ka jābūt tai restei ir hromētai, labi izskatītos baltai alfai, bet tas tikai manuprāt!   

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:25 am | 
	           | 

| 

Tutolli 
		Member of 

Pievienojies: 21 Mar 2010 
			Komentāri: 1109 
			  2004  Alfa-Romeo  156SW

| 

poweredbygirts rakstīja:NU man gan kkā nevisai liekas, ir tā ka man liekas ka nav vairāk nekas tāds kas izceļas, kkā liekas ka jābūt tai restei ir hromētai, labi izskatītos baltai alfai, bet tas tikai manuprāt!   
Ja nu kas, tad tā mana melnā reste ir dabonama!   

| 
	| Mon Mar 04, 2013 12:53 am | 
	            | 

| 

| 

|