Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
cik izmaksa turbinas remonts?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs cik izmaksa turbinas remonts? 
Sveicinati, rakstu pirmo reizi.

Sodien biju Alfira - un uzradija kvelsveces- un turbinai pietrukst spiediena

Daudz ko izlasiju, bet neko ta ari neatradu par turbinas remontu- un cik tas aptuveni maksa- vai ari cik maksa jauna turbina?

Ja kads ir remontejis turbinu cik tas jums izmaksaja -ja nav noslepums Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Restaurejam turbini 320d bembim, 680Ls kopa. Jauna turbine vairak par 1000Ls izmaksatu.
Vari paintereseties Dizelcentra R kas ir netalu no Piena kombinata.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A vot Dīzeļcentrā R nav ko meklēt. Tur strādā Alfa Romeo nīdēji. Vai nu pasūtīs trīs mājas tālāk, vai arī izģērbs līdz pēdējam diegam. Bez tam pašā Dīz R turbīnas neremontē, tikai noņem un ved turpat netālu pie cita meistara. Vot ja interesē, rīt varu iedot tā paša "cita" meistara telefona nr., ja negribi starpniekus barot. Tā nu ir sagadījies, ka viņš ir mūsu klients. Sakarīgs krieviņš, kam rokas aug no pareizās vietas. Vienīgais, ka viņš pats turbīnu neņem nost no mašīnas. Bet sataisīs labi un ar garantiju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man viens pazinja staastiija ka shamam audi turbiinas svilpo utt un ka shamais sarunaajis pa 450 ls abas salabot pie aurosportistu mehaanikjiem kuri paarlasiis taas turbiinas liidz peedeejais skruuviitei pa 450 Ls... domaaju ka nevienaa servisaa leetaak pa 500 Ls nebuus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
www.turbomotors.lv

Labi zini ka ar visām trubām ir OK, intercooleris nav caurs? Varbūt kaut kur garām pūš un tapēc nav spiediena

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NU skatijies tik dzili vel neesmu.
 Ta jau it ka nav ne vainas iet tiri labi  -vienigi kad riktigi spied pedali grida tad apmeram pie 2.5 -lidz 3 tukstosiem  apgriezienu slapst nost Sad
 Bet vinam jau pat tik daudz - nevajag tapat tiri labi iet - vienigi kad noslapst gruti pieschilt ta it ka degvielas nebutu  un plus vel kvelsveces jamaina

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
avalon rakstīja:
NU skatijies tik dzili vel neesmu.
 Ta jau it ka nav ne vainas iet tiri labi  -vienigi kad riktigi spied pedali grida tad apmeram pie 2.5 -lidz 3 tukstosiem  apgriezienu slapst nost Sad
 Bet vinam jau pat tik daudz - nevajag tapat tiri labi iet - vienigi kad noslapst gruti pieschilt ta it ka degvielas nebutu  un plus vel kvelsveces jamaina

baigi jau nu izklausas ka degvielas filtrs ir galigi ciet... kad pedejo reizi mainiji? mosh tiksi caur ar 10LVL par filtru  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu es vinu pirms 2 nedelam tikai nopirku  -vel nepaspeju neko nomainit - man jau ari sakuma ta likas- bus vien janomaina - un tad jau redzes.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu xvz.. ar turbiinaam nekad neesu saskaaries, nu bet tie 2.5-3k apgriezieni skjiet aizdomiigi sakriit ar turbiinas iesleegshanos.. protams cerams es kljuudos  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vismaz 300 Ls, un tas bija jau pasen... domāju, ka tagad kā minimumu var saukt jau skaitli 400

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pirms 3 nedelam restaureja 120Ls 156 2.4jtd
 Andrejs 29416912
braucot uz Ulbroku Wink
daudzi audisti taisa pie vina un cik noprotu ne pirmo dienu ar to nodarbojas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu xvz.. ar turbiinaam nekad neesu saskaaries, nu bet tie 2.5-3k apgriezieni skjiet aizdomiigi sakriit ar turbiinas iesleegshanos.. protams cerams es kljuudos  

ja bet kad spied venmerigi  -viss ok -neslapst  -spied kaut vaai lidz 5 tukstosiem
Bet turbina tachu visu laiku strada?- vina tachu nesledzas ara!- kur tad tada gadijuma paliek izpludes gazes
Vienkarsi pie man liekas pie noteiktu apgriezienu lieluma turbina strada viss efektivak! ta man liekas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pirms 3 nedelam restaureja 120Ls 156 2.4jtd
Andrejs 29416912
braucot uz Ulbroku  
daudzi audisti taisa pie vina un cik noprotu ne pirmo dienu ar to nodarbojas

Smile  Smile  Smile vot tas jau izklausass interesantak  Smile  Smile  Smile
[/quote]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nesaprotu kapeec iecikleejis uz to ka turbiina beigta? nedomaaju ka deelj turbiinas mashiina slaaptu nost.  kaa jau xls99 saac ar degvielas filtru. es savam veel pirms lielaa filtra ieliku mazinju caurspiidiigu, lai redz vai no baakas naak degviela vai nee.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wo, wo - moš turbīnas darbību regulējošie vārsti kirdik, kaut kur gaisa noplūde, vēl kaut kas...
Nav iszlēgts, ka turbīna, bet nav izslēgts tikpat, ka kaut kas cic...

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration