Autors |
Ziņojums |
Egidijus
Pievienojies: 27 Jun 2012
Komentāri: 9
|
 pārdot AR 166 cd changer
pārdot Alfa Romeo 166 1999gadi cd changer ar navi bloku. cena 60LVL.
|
Mon Oct 08, 2012 7:38 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
 Re: pārdot AR 166 cd changer
Egidijus rakstīja:pārdot Alfa Romeo 166 1999gadi cd changer ar navi bloku. cena 60LVL.
cena pedeja??? vai var parunat? man iespejams interesetu
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Mon Oct 08, 2012 7:41 pm |
|
 |
Egidijus
Pievienojies: 27 Jun 2012
Komentāri: 9
|
Jā, es varu runāt. cenu var nedaudz noregulē.
|
Mon Oct 08, 2012 7:53 pm |
|
 |
InCubA
Pievienojies: 09 Feb 2012
Komentāri: 39
Atrašanās vieta: Niderlande
|
Man ar ir interese cd cheindzera iegaadei...
_________________ Fuck Fuel Economy!!!
|
Mon Oct 08, 2012 10:14 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca?
|
Mon Oct 08, 2012 10:20 pm |
|
 |
InCubA
Pievienojies: 09 Feb 2012
Komentāri: 39
Atrašanās vieta: Niderlande
|
MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
nez..es nopirku bez cd cheindzera...tikai ar radio apnika jau braukaat...
_________________ Fuck Fuel Economy!!!
|
Mon Oct 08, 2012 10:27 pm |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
InCubA rakstīja:MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
es pirms 3 mēn iepirku ērtu FM transmiteri ar 2 GB atmiņu pa 15 Ls. Tagad vismaz katru jauno dziesmu varu iekačāt un nav jābakstās ar tiem CD, kas man liekas jau ir totāla pagātne. Pirms 2 gadi es ar vēl domāju par čeindžeri, bet nu tagag toč vairs tas nav aktuāli.
ā, un to FMminieku vēl kā parasto USB atmiņu var izmantot, citreiz vispār noder, jo ja nepaņemas ikdienas USB karte līdzi, tad mašīnā viņš vnm mētājas
|
Mon Oct 08, 2012 10:44 pm |
|
 |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
Tik traki nebija, bet pirmo gadu cendzeri uz bedrem gan diezgan jutigi
|
Mon Oct 08, 2012 11:09 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
alfa166 rakstīja:InCubA rakstīja:MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
es pirms 3 mēn iepirku ērtu FM transmiteri ar 2 GB atmiņu pa 15 Ls. Tagad vismaz katru jauno dziesmu varu iekačāt un nav jābakstās ar tiem CD, kas man liekas jau ir totāla pagātne. Pirms 2 gadi es ar vēl domāju par čeindžeri, bet nu tagag toč vairs tas nav aktuāli.
ā, un to FMminieku vēl kā parasto USB atmiņu var izmantot, citreiz vispār noder, jo ja nepaņemas ikdienas USB karte līdzi, tad mašīnā viņš vnm mētājas
cik esmu paklausijies tad tas fm transmiters skan loti loti slikti. Tici man cd ar kaut sliktu ierakstu skan miljonsreizes labak. Mans cd chengers skan normali ari ar pasrakstitiem diskiem, pārlec tikai nu loti asas bedres, plus vel Harmans ta jau ir gela.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Tue Oct 09, 2012 8:45 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Biker rakstīja:alfa166 rakstīja:InCubA rakstīja:MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
cik esmu paklausijies tad tas fm transmiters skan loti loti slikti. Tici man cd ar kaut sliktu ierakstu skan miljonsreizes labak. Mans cd chengers skan normali ari ar pasrakstitiem diskiem, pārlec tikai nu loti asas bedres, plus vel Harmans ta jau ir gela.
+ miljons, bet daudzi to nedzird vai daudziem to nesaprast...
Tiesa - katram savs - Kam māte, kam meita, kam pu(ņ)ķnā kleita...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Oct 09, 2012 9:35 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Neko nevaru sev izdarīt, bet man patīk mūziku klausīties no cd un vēl labāk no oriģināla.
Patīk viņu izņemt no kastītes, iebāzt diskmašīnā 
Kad pirku mājai , uz mani veikalā skatījās kā uz idiotu, kad meklēju aperātu, kas tikai cd atskaņo 
_________________ es atgriezos 3 x
|
Tue Oct 09, 2012 9:45 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
arba rakstīja:Neko nevaru sev izdarīt, bet man patīk mūziku klausīties no cd un vēl labāk no oriģināla.
Kad pirku mājai , uz mani veikalā skatījās kā uz idiotu, kad meklēju aperātu, kas tikai cd atskaņo  
Vēl labāk skam un process ir šarmantāks ar vinilu...
Pat oriģinālie MOMO vinila ieraksti skan tā, ka daudzi var aiziet stūrītī paoponēt...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Oct 09, 2012 9:55 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
palaidniex rakstīja:arba rakstīja:Neko nevaru sev izdarīt, bet man patīk mūziku klausīties no cd un vēl labāk no oriģināla.
Vēl labāk skam un process ir šarmantāks ar vinilu...
Pat oriģinālie MOMO vinila ieraksti skan tā, ka daudzi var aiziet stūrītī paoponēt... 
Neesmu mēģinājis, bet ielikt bagāžniekā vinilu varetu but stiligi  , bet pieļauju, ka pārleks biežāk kā cd mainitajs  , a palšu mainītājs no 60tiem aizņem ļoti daudz vietas
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Tue Oct 09, 2012 10:24 am |
|
 |
berkut
Pievienojies: 14 Sep 2012
Komentāri: 57
1999 Alfa-Romeo 166
|
Man čendžeris un navi izņemts.....166 normāla navigācijas sistēma
Iz vērts likt iekšaa