Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lūgums pēc padoma.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Lūgums pēc padoma. 
Sveiki! Padalaties ar pieredzi!
Kādreiz jau esmu rakstījis, man ir alfa ar 2l JTS bija virsū gāzes iekārta, tagad beidzot viņu noņēmu, jo tā čakarēja visu pēc kārtas, mašīna tagad ir remontā.
Esmu nolēmis, ka ar rūgtumu sirdī būs no alfiņas jāšķirās, jo man šobrīd vajadzīgs kkas ekonomiskāks.
Tātad jautājums - kāda būtu normāla cena par šādu autiņu, skate izieta pirms mēneša, ceru, ka pēc remonta nebūs arī nekādu problēmu? Kā jau zinat, tad mašīna ir ļoti izskatīga, ar gaišu ādas salonu.
Varbūt kāds var palīdzēt notirgot?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Lūgums pēc padoma. 
saskoo69 rakstīja:
Kādreiz jau esmu rakstījis, man ir alfa ar 2l JTS bija virsū gāzes iekārta, tagad beidzot viņu noņēmu, jo tā čakarēja visu pēc kārtas, mašīna tagad ir remontā.
Esmu nolēmis, ka ar rūgtumu sirdī būs no alfiņas jāšķirās, jo man šobrīd vajadzīgs kkas ekonomiskāks.
Tātad jautājums - kāda būtu normāla cena par šādu autiņu, skate izieta pirms mēneša, ceru, ka pēc remonta nebūs arī nekādu problēmu? Kā jau zinat, tad mašīna ir ļoti izskatīga, ar gaišu ādas salonu.

Ja tavas gāzes iekārtas dēļ ir sačakarātas degvielas sprauslas, tad tikai ar iekārtas noņēmšanu problēmas, diemažēl, nebeidzas. Alfisti, saā stārpā, tadu auto nepiedāvās noteikti. Tikai "lēti"
Taisi labas bildes un liec ss.lv ar cenu ap 3000 EUR, un gatavojies nolaist līdz 2500, tikai lai atdot kādam
Tu nezināji, ka 2.0 JTS + gāzes iekarta ir nežēlīga kombinācija, tagad misija ir pārdot auto "nezīnātājam" Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Lūgums pēc padoma. 
Quattordici rakstīja:
saskoo69 rakstīja:

Ja tavas gāzes iekārtas dēļ ir sačakarātas degvielas sprauslas, tad tikai ar iekārtas noņēmšanu problēmas, diemažēl, nebeidzas. Alfisti, saā stārpā, tadu auto nepiedāvās noteikti. Tikai "lēti"
Taisi labas bildes un liec ss.lv ar cenu ap 3000 EUR, un gatavojies nolaist līdz 2500, tikai lai atdot kādam
Tu nezināji, ka 2.0 JTS + gāzes iekarta ir nežēlīga kombinācija, tagad misija ir pārdot auto "nezīnātājam" Smile
Aha,JTS motoriem nedrīkst likt gāzes iekārtas Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sprauslas nav beigtas, šobrīd tiek mainītas zondes, ieplūdes kolektors, gaisa mērītājs, man nav doma pārdot beigtu mašīnu, pārdošu, kad savedīšu kārtībā, tikai tagad tā vairs negūs gāzes mašīna.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tapēc ka JTS ir tiešās iesmidzināšanas dzinējs un gāzes licēji vienk. palaiž gāzi ieplūdes kanālos?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bija kautkādas iekārtas ko lika tiešās iesm.dzinējiem, kuras ik pa laikam benzīnu smidzināja, lai sprauslas dzesētu....bet tur ekonomija mazāka, sprauslas tāpat izdeg un iekārta dārga. cik sapratu, tad BRC vairs šos brīnumus neražo.....

gāzinieks stāstīja, ka ir kautkādas jaunās iekārtas, kas izmanto tās pašas benzīna sprauslas, bet līdz LV vēl nav atnākušas, a moš tikai izstrādes stadijā - hvz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vispār jau auto taisīju sev - nomainīju motoru, saremontēju ritošo + vēl šādas tādas lietas, bet gribēju ar gāzi braukt, lai būtu lētāk

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
gāzinieks stāstīja, ka ir kautkādas jaunās iekārtas, kas izmanto tās pašas benzīna sprauslas, bet līdz LV vēl nav atnākušas, a moš tikai izstrādes stadijā - hvz

Pirms paris menesiem nebija ne LV, ne NL, kas ir galvena gazetaju zeme hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
saskoo69 rakstīja:
Vispār jau auto taisīju sev - nomainīju motoru, saremontēju ritošo + vēl šādas tādas lietas, bet gribēju ar gāzi braukt, lai būtu lētāk

...kaukur dzirdēts stāsts par lētiem/nemākulīgiem gāzes licējiem kas beidzas bēdīgi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
LPG + direct injection. Hvz vai reāli darbojas:
http://www.zavoli.com/prodotti.php?mode=list&idCategoria=22&lang=en
http://www.vialle.nl/producten/lpdi.html?L=1

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja pardosi auto chiki-piki kartiba, tad viss ka parasti:
1) izmazga
2) normali nofotografe
3) uzraksti normalu sludekli
4) ieliec tirgus cenu
5) saproti, ka Alfu var tikai kadam uzdavinat
6) brauc talak pats

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
negribas ticēt kad ar 2.0JTS nav iespējams vizināties ar gāzi,paziņa jau 2 gadu parvietojas ar 159 2.2JTS ar Itāļu gāzes iekārtu un pagaidām nekādu sūdzību,tik sveces 3 reizes gadā maina.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar j.k. divus postus augstāk linkos redzamajām gan jau uz JTS visam vajadzētu būt labi.

ja nav grūti - vari uzjautāt kas par iekārtu? ziņkārības dēļ......

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vispār jau man virsū bija Zavoli iekārta no Itālijas, bet Dimeksā teica, ka viņu nedrīkstot virsū atstāt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
saskoo69 rakstīja:
Vispār jau man virsū bija Zavoli iekārta no Itālijas, bet Dimeksā teica, ka viņu nedrīkstot virsū atstāt.

kā jau tajā pašā linkā var redzēt, tad Zavoli ražo n-veidu gāzes iekārtas, ja jau servisā teica, ka slikti, tad visticamāk tā arī bija  Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration