Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
selespeed sledzas ar sitienu
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs selespeed sledzas ar sitienu 
lieta sekojosa,kad parsledzos no pirma uz otro,viena bridi ir taka neliels brivgajiens,un del si brivgajiena sanak taka ar sitienu masina sak braukt ar otro atrumu,talak itka normali.un sad un tad  no karbas bacoka izpiez ellu caur elposanu,jo spiediens ieksa bacoka.kadi varbut varianti vai idejas???

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa romeo 156 selespeed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Iesaakmaa kalibret un diagnostiku.
Rezultaati tur var buut dazhaadi, bet tas ir standartsaakums. Kur to izdariit ir vairaaki varianti. Kas attiecas uz selespeed man labaakaa pieredze ir ar Modena motors.

Ja izraadas, ka pie vainas potenciometri, tad man 2 jauni ir, kas 1reiz bijushi uzskruveti.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...kādu laiku atpakaļ viens te rakstīja par sliktajiem selespeed saimniekiem... Wink, bet principā tas tikai kārtējo reizi parāda kāda tā kārba ir mēsls... Rolling Eyes

selespeed rakstīja:
elbee rakstīja:
nah to selespeedu, visiem vinjiem ir probleemas...  Rolling Eyes

vot te tu kludies.man pasam selespeed,ir atkarigs kads saimnieks,

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
atceros ko teicu,ka sacit jasaka nakarkal

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi tad ridas jautajums,no kurienes tads spiediens karbas ellas bacoka??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
laikam pamazam saku sliekties uz ralfina teikto.butu parasta ielej sreetment un o.k

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...kādu laiku atpakaļ viens te rakstīja par sliktajiem selespeed saimniekiem... Wink, bet principā tas tikai kārtējo reizi parāda kāda tā kārba ir mēsls... Rolling Eyes

selespeed rakstīja:
elbee rakstīja:

laikam jau ta bus jo vaurak elektronikas jo lielaks suds paliek ar laiku

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar selespeed karbu ir divi varianti ka sadzivot:

1) uzticet ta problemu risinasanu kadam specializetam italu auto servisam
2) atrotit piedurknes, nopirkt obd stekeri, vadu, uzinstalet alfadiag vai fiatecuscan un ar google palidzibu remontet to pasam.

jo bez kompja nevar to ne nodiagnosticet, ne sajugu pieregulet, ne nokalibret. iespejams, ka saja gadijuma ar sajuga regulesanu un kalibracija problema ari atrisinatos...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja gribi pats darboties, tad regjistrejies te un saac peetiit.
http://www.selespeed.de/

Dzheks atsaucigs, atbildees un pastastis standartvainas. Tiesa diezgan noslogots esot, tapec var sanakt, ka ne uzreiz atbild. Rit pastisos kas man vel par resursiem saglabaati.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tur jau ta lieta ka ir vads un programa,ar kuras palidzibu jau biju atradis kapec deja check engine.bet man biski raustas nemt un kalibret,ar diagnostikam man ta ir ka ir.varu dzineju parkramet,bet elektronika uz jus.ka beigas nepalieku bez robiem vispar.kas var gadities ja kalibrejot neta ko izdars???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
selespeed rakstīja:
tur jau ta lieta ka ir vads un programa,ar kuras palidzibu jau biju atradis kapec deja check engine.bet man biski raustas nemt un kalibret,ar diagnostikam man ta ir ka ir.varu dzineju parkramet,bet elektronika uz jus.ka beigas nepalieku bez robiem vispar.kas var gadities ja kalibrejot neta ko izdars???

paliksi bez robiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:

selespeed rakstīja:
elbee rakstīja:

Pastāsti pēc tam kā sanāca un no cik šķīries.. man ir līdzīgi kamēr motors vēl auksts, kad aiziet pāri 70C tad pazūd..

Kas attiecas uz komentāriem, kāda ir tā kārba, es ar pieturētos pie tā, ka tas atkarīgs no saimnieka. Nopērkot lētāko selespeed, kas izturējis 350 000km un 1/3 no kuriem ar vienu eļļas maiņu un vēl 20 000 km bez eļļas vispār, ne reizi nekalibrēts un vēl sazin ko, nu tur var sākties problēmas, bet tad jau visi pusautomāti mēsli.

Man pirms tam bija Volvo ar manuālo kam spieda ārā no 5 roba uz štrāses pie atlaistas gāzes, daudz nedomājot nomainīju pret svaigāku kārbu un pēc 8000km pirmajā vairs knapi dabūt varēju, tad nu sorry.. Selespeed mani vēl ne riezi nav pievīlis  yo , ja nu vienīgi ziemā uzsākot ar 1mo  emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lazyeye rakstīja:
ralfins rakstīja:

selespeed rakstīja:
elbee rakstīja:

Pastāsti pēc tam kā sanāca un no cik šķīries.. man ir līdzīgi kamēr motors vēl auksts, kad aiziet pāri 70C tad pazūd..

Kas attiecas uz komentāriem, kāda ir tā kārba, es ar pieturētos pie tā, ka tas atkarīgs no saimnieka. Nopērkot lētāko selespeed, kas izturējis 350 000km un 1/3 no kuriem ar vienu eļļas maiņu un vēl 20 000 km bez eļļas vispār, ne reizi nekalibrēts un vēl sazin ko, nu tur var sākties problēmas, bet tad jau visi pusautomāti mēsli.

Man pirms tam bija Volvo ar manuālo kam spieda ārā no 5 roba uz štrāses pie atlaistas gāzes, daudz nedomājot nomainīju pret svaigāku kārbu un pēc 8000km pirmajā vairs knapi dabūt varēju, tad nu sorry.. Selespeed mani vēl ne riezi nav pievīlis  yo , ja nu vienīgi ziemā uzsākot ar 1mo  emo

oiiii.ne karkai.kad saksies problemas ar selespeed,galu tam murgam neredzesi Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
oiiii.ne karkai.kad saksies problemas ar selespeed,galu tam murgam neredzesi Wink[/quote]

kamēr nav, spļauju pār plecu un braucu!! Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration