Ir vēlme aplīmēt 156.Vai kāds ir jau to darījis un kādas atsauksmes.Pats galvenais,cik daudz līmplēves nepieciešams pilnai aplīmēšanai,jo kā zinām caur ebay var dabūt krietni lētāk,atliek tikai atrast labu kantori,kur kvalitatīvi aplīmēs!
Nu, neapspriedīšu vai to vispār vajag, bet...
Kantoris, kas līmēs negribēs nekādas garantijas dot par plēvi, kas sazin no kurienes dabūta...
Ja patiešām to gribas darīt, tad, lai plēvi pats kantoris arī gādā...
Ko darīsi, ja iznāks kāds brāķis ar plēvi un tā pietrūks utt?
es zinu vienu gt , kas ir aplīmēta, izskatās normāli
par plēves pirkšanu un līmētāju piekrītu palaidniekam
Tam GT ir pleve, kas izskatas pec izteikti metaliskas krasas. saule spid ta, ka acis zilbst. Manuprat, tiesi tapec vina tik labi izskatas, bet matetas pleves ir vienkarsi pretigas
Viņus es izvēlējos tikai cenas dēļ, jo kvalitāte man bija šajā gadījumā pie kājas, bet man patika, kā čaļi strādāja un kā viņi spēja netradicionāli paskatīties uz manu auto. Čaļi, atšķirībā no citiem līmēšanas kantoriem, izkoda, ka uz Wrangler taisnajām virsmām var līmēt skatlogu plēvi, kas nav elastīga, bet ir krietni stingrāka un vēl 3 reizes lētāka. Rezultātā Wrangler aplīmēšana man maksāja 300LVL, kas bija pa kādiem 200LVL lētāk nekā nākošais tuvākais piedāvājums. Vēl neelastīgā skatlogu plēve labāk arī pārdzīvo skrāpējumus, jo tā ir biezāka un stingrāka. Manā gādījumā tā bija pilna lozē. Linkā dažas bildes http://www.dcar.lv/lv/node/35
Tas, kam ir jāpievērš uzmanība, ir kā auto tiek izjaukts un pēc tam salikts. Lai aplīmētu kvalitatīvi, ir jāņem nost durvju rokturi, bamperi, špoguļi, moldingi utt. Tas viss ir jāmāk noņemt un uzlikt nesalaužot visādus fiksātorus. Labāk ir aplīmētājiem iedot pliku auto, kuram viss jau ir nolasīts un pēc tam, kad jau viss ir salīmēts, sev zināmā servisā visu salikt kopā. Neviens no šiem līmētājiem Tev nemācēs normāli ne izjaukt ne salikt auto. Manā gadījumā viss bija jāpārskrūvē un TCMotoram bija jālūdzas lai savos džungļos atrot kaut kādus plastmasa fiskātorsu, ar kuriem var piestiprināt spārnu uzlikas, jo pēc līmētājiem, katrs otrais fiksātors bija salauzts.
Tas, ka plēvi ir viegli noņemt, ir tāds mīts.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tāds razvods! Es zināju, ka savu Wrangler pārkrāsošu. Tāpēc diviem skolniekiem piesoliju 20lvl, ja vienalga kādiem līdzekļiem, bet plēvi nost dabūs. Nabagi divas dienas mocījās - fēnoja, vārītu ūdeni lēja virsu un vienalga bez skrāpīša neiztika.
Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga 1996 Alfa-Romeo 155
arba rakstīja:
Nost nenāca kura ? Skatlogu ?
Nav nozīmes. Manā gadījumā problēma bija pie durvju eņģēm, kur ir grūti tikt kāt. Problēma ir tad, kad Tev tā plēve ir jāaizķer, lai to sāktu vilkt nost. Ja Tev tā strēmele noplīst, Tev ir jāaizķer atkal jauna. Ar nagu visu to auto Tu nenoplēsīsi. Tāpēc arī nāk talkā nazīts, vai skrāpīts un te jau ir problēma - kā aizķer, tā krāsā paliek punktiņš. TCM šītā uzrāvās un sačakarēja jauno 300c.
Un vēl man liekas, ka, ja tā plēve uz auto ir ilgstoši, tad tā saulē labi iecepjās un nost nāk vienkāršu katastrofāli grūti. Man bija grūtu dabūt nost gan to auto plēvi, gan skatlogu. Kad Expedition Toyotām ņēma nost plēvi un viņiem bija elastīgā auto plēve, tad bija tas pats. Pa vienu auto Latsainam samaksāja kaut kur ap 200LVL par plēves noņemšanu un tik un tā, varēja pāris vietās redzēt, ka ir bijis lietots nazītis vai kaut kas cits, lai plēvi aizķertu.
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga 1999 Alfa-Romeo GTV
Cosa Nostra rakstīja:
arba rakstīja:
Nost nenāca kura ? Skatlogu ?
Nav nozīmes. Manā gadījumā problēma bija pie durvju eņģēm, kur ir grūti tikt kāt. Problēma ir tad, kad Tev tā plēve ir jāaizķer, lai to sāktu vilkt nost. Ja Tev tā strēmele noplīst, Tev ir jāaizķer atkal jauna. Ar nagu visu to auto Tu nenoplēsīsi. Tāpēc arī nāk talkā nazīts, vai skrāpīts un te jau ir problēma - kā aizķer, tā krāsā paliek punktiņš. TCM šītā uzrāvās un sačakarēja jauno 300c.
Un vēl man liekas, ka, ja tā plēve uz auto ir ilgstoši, tad tā saulē labi iecepjās un nost nāk vienkāršu katastrofāli grūti. Man bija grūtu dabūt nost gan to auto plēvi, gan skatlogu. Kad Expedition Toyotām ņēma nost plēvi un viņiem bija elastīgā auto plēve, tad bija tas pats. Pa vienu auto Latsainam samaksāja kaut kur ap 200LVL par plēves noņemšanu un tik un tā, varēja pāris vietās redzēt, ka ir bijis lietots nazītis vai kaut kas cits, lai plēvi aizķertu.
Bet tas jau arī ir tomēr +, turās klāt labi un nost nelobās
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki 1988 Alfa-Romeo 33
Principaa jebkura novelcene peec padzivoshanaas uz auto saana saulee ne paaraak viegli naak nost.
Savulaik Carabinieri nokasishanai no 156taas tika veltitas 2 vai 3 stundas. Sildishana ar matu feenu + kautkaads shkjidrums liimes nonjemshanai.
Pleeve laikam kautkas no 3M bij.
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 10:25 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās