Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
alfa 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs alfa 156 
sveicinati man ir radies jautajums ...  man ir alfa 156 2.0l ts selespeed ar robotizeto atrumkarbu.. gribeju pajautat vai ar so autinu ir iespejams ripot iesledzot neitralaja?[/b]

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: alfa 156 
jur11s rakstīja:
sveicinati man ir radies jautajums ...  man ir alfa 156 2.0l ts selespeed ar robotizeto atrumkarbu.. gribeju pajautat vai ar so autinu ir iespejams ripot iesledzot neitralaja?[/b]

pabīdi pārslēgu uz zānu un jābūt neitrālajam...
vai to var ieslēgt gaitā - īsti neatceros, laikam varēja

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jau meiginaju i neka nav .. man vajaga gaitaa uz vietas stavot sanak bet gaitaa nekaa nav ...!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jur11s rakstīja:
jau meiginaju i neka nav .. man vajaga gaitaa uz vietas stavot sanak bet gaitaa nekaa nav ...!
vajadzeja varet Wink tik priekskam hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neesmu mehāniķis, bet ja domā ekonomēt liekot neitrālajā - imho tas ir garām, jo dzinēja vadība tāpat lej minimālo daudzumu degvielas, ja ir atlaista drosele.
Imho šitā visa ripināšana neitrālajā ir slikta lieta, ko vairāki autoražotāji sāk tagad reklamēt kā baigo fīču savām automātkārbām (e.g. Audi). Šaubos vai vispār ir kāds ieguvums no tā, izņemot lielāku nestabilitāti uz ceļa. Interesanti kā tās mašīnas uzvedās ziemā ja ripinās ar neitrālo pa nelīdzenu šļuru emo

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Interesanti kā tās mašīnas uzvedās ziemā ja ripinās ar neitrālo pa nelīdzenu šļuru emo

nu atkarībā no piedziņas, utt. Bet imho atstājot robā un atlaižot gāzi pakaļai ir tendence aiziet pa priekšu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
masina ir uk i te nav sluras... te daudz kalnu i leju ... braucot man sat tad iemet neitralajaaa bet nezinu kaa tass notiek braucot bet ka ieslegt pasham vinu kad vajag. tapec ari uzr5axiju so zinjojumu vnk.... ka ieslegt neitralajaa moz kads zin?????

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jur11s rakstīja:
masina ir uk i te nav sluras... te daudz kalnu i leju ... braucot man sat tad iemet neitralajaaa bet nezinu kaa tass notiek braucot bet ka ieslegt pasham vinu kad vajag. tapec ari uzr5axiju so zinjojumu vnk.... ka ieslegt neitralajaa moz kads zin?????

ja pats met neitrālajā - tas īsti nau labi - ta nevajadzētu tā bū
bet braucot no kalna ātrumā ir mazāks degvielas patēriņš, kā arī vadāmāks auto "ja nu kas"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par šo tēmu, paziņa ar manuālo kaarbu golfā uztaisīja personīgu eksperimentu. Pabrauca mēnesi pie katra krusta ņemot no roba ārā un ripinoties. Otru mēnesi bremzēja ar robu. Otrajā mēnesī ietaupīja 0.5l uz simts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu te kalni ka var noripot lidz pat 3km bet ta man tahometrs rada 3,800 tas ze nav normali i paterins ir lielaks neka neitralajaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kads ta ir ekonomiskakais brauksanas atrums siim autoo?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man gan liekas, ka ripojot ārtumā bez gāzes tērē mazāk kā neitrālajā tukšgaitā. Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
Man gan liekas, ka ripojot ārtumā bez gāzes tērē mazāk kā neitrālajā tukšgaitā. Rolling Eyes

spriežot pēc borta datora tā ir. Bet loģiski nevaru saprast kā tā var būt ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:

+1
jo neitrālajā motoram ir jālej zupa, lai tas vispār grieztos, bet ja tas auto ripo no kalna un to griež rati - degvielu var slēgt nost gandrīz vispār...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Edc rakstīja:

+1
jo neitrālajā motoram ir jālej zupa, lai tas vispār grieztos, bet ja tas auto ripo no kalna un to griež rati - degvielu var slēgt nost gandrīz vispār...

Tieši tā, ripojot robā kad riteņi dzinēju griež ātrāk nekā tukšgaitas apgriezieni, degvielas patēriņš ir nulle!

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration