Autors |
Ziņojums |
aldis07
Pievienojies: 04 Feb 2013
Komentāri: 1
Atrašanās vieta: liepaja
|
 padoms par 166
Sveiki! varbut varat padalities ar savam zinašanam. Esmu nolemis iegādāties alfu romeo 166 tadu ap 2000.gadu. Varat pastastit, kam jāpieverš uzmaniba pie pirkšanas ,kādas ir slimibinas. Kads motors labaks 3.0 litru bendzīns/gāze vai 2.4 dizelis. Ritoša un motors labi kalpo vai bieži japieliek roka.?
Paldies .
|
Mon Feb 04, 2013 11:35 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Sveiks! Uzreiz teiksu, jo tikko pats skatijos. Latvija gandriz ka nevienas dzivas 166 par normalo cenu nav. Vai nu 5K EUR un uz augsu, vai nu srotainie varianti.
Par to, kadu motoru iz jaizvelas, labak izteiksies tavi ikmenesa brauksanas attalumi.
Piekare ir darga, pusi no tas ari TA neredz, tapec biezi gadas ka 166 piekares ir nobrauktas lidz ruckai, kas ir rupju parekinot ieguldijumos sanak ap 600Ls pirma gada laika. Piepluso tam obligatu zobsiksnas/udenssuknja mainju un sanaks tev 1K Ls, ko bus jaiegulda gandriz jebkura leta varianta.
Kads ir pirkuma budzets? Kadi ir nobraukumi? Vai ir vispar zinamas Alfas? Vai ir kautkas dzirdets detalizeti par 166?
|
Tue Feb 05, 2013 12:30 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
nu nav jau tas velns tik melns ka vinu male....
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Tue Feb 05, 2013 12:33 am |
|
 |
Jancix
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 1575
Atrašanās vieta: Rīga
2000 Alfa-Romeo 166
|
Quattordici rakstīja:Sveiks! Uzreiz teiksu, jo tikko pats skatijos. Latvija gandriz ka nevienas dzivas 166 par normalo cenu nav. Vai nu 5K EUR un uz augsu, vai nu srotainie varianti.
Par to, kadu motoru iz jaizvelas, labak izteiksies tavi ikmenesa brauksanas attalumi.
Piekare ir darga, pusi no tas ari TA neredz, tapec biezi gadas ka 166 piekares ir nobrauktas lidz ruckai, kas ir rupju parekinot ieguldijumos sanak ap 600Ls pirma gada laika. Piepluso tam obligatu zobsiksnas/udenssuknja mainju un sanaks tev 1K Ls, ko bus jaiegulda gandriz jebkura leta varianta.
Kads ir pirkuma budzets? Kadi ir nobraukumi? Vai ir vispar zinamas Alfas? Vai ir kautkas dzirdets detalizeti par 166?
no sākuma uzraksti vai tev ir 166 bijusi?  un tad var sākt spriest vai ņemt tavu rakstīto par pilnu. pareizi koijots saka- nav tik traki kā tu te raksti.
Tue Feb 05, 2013 2:06 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Jancix rakstīja:Quattordici rakstīja:Sveiks! Uzreiz teiksu, jo tikko pats skatijos. Latvija gandriz ka nevienas dzivas 166 par normalo cenu nav. Vai nu 5K EUR un uz augsu, vai nu srotainie varianti.
no sākuma uzraksti vai tev ir 166 bijusi? un tad var sākt spriest vai ņemt tavu rakstīto par pilnu. pareizi koijots saka- nav tik traki kā tu te raksti.
Nu es te varētu ielikt diezgan pilnu tāmīti cik maksā 166 pirmajā gadā, ja ar to taisās braukt vairāk kā 1 gadu.Bet nebaidīšu cilvēkus
|
Tue Feb 05, 2013 9:49 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
muuris rakstīja:Jancix rakstīja:Quattordici rakstīja:Sveiks! Uzreiz teiksu, jo tikko pats skatijos. Latvija gandriz ka nevienas dzivas 166 par normalo cenu nav. Vai nu 5K EUR un uz augsu, vai nu srotainie varianti.
no sākuma uzraksti vai tev ir 166 bijusi? un tad var sākt spriest vai ņemt tavu rakstīto par pilnu. pareizi koijots saka- nav tik traki kā tu te raksti.
Nu es te varētu ielikt diezgan pilnu tāmīti cik maksā 166 pirmajā gadā, ja ar to taisās braukt vairāk kā 1 gadu.Bet nebaidīšu cilvēkus 
Protams tamite ir laba, bet pēc tam brauc un izbaudi, un aizmirsti par tam lietam kuras sataisitas
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Tue Feb 05, 2013 9:54 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Biker rakstīja: muuris rakstīja:
Protams tamite ir laba, bet pēc tam brauc un izbaudi, un aizmirsti par tam lietam kuras sataisitas 
+1
zirneklim nav tieši tāda piekare kā 166, bet pamatprincipos diezgan identiska.
Ja neskaita amortizatorus, kav vienkārši iestājās vecums un pa burzmu vēl trāpījās vien pāris no brāķētiem Bilšteiniem, tad 6 gadus atpakaļ veiktā piekares apkope pēc nopirkšanas ir devusi iespēju vēljoprojām ar to braukt neko īpaši tajā pēc tam nemainot...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Feb 05, 2013 10:06 am |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
|
Tue Feb 05, 2013 10:46 am |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Mans viedoklis ir tads, ka 166 ir to laiku labaka un ari kvalitativaka alfa un ausim un sirdij patikamakais protams ir V6. Piekari es nenosauktu par neizturigu. Ja ta ir savesta kartiba netaupot naudu uz kaut kadiem kinizeru plauktiem, vai citiem mesliem, bet vissu izdari tiesi ta ka to razotajs bija paredzejis, tad piekare kalpo labi un ilgi.
Forumos ir visadas diskusijas par kaut kadiem elektro gljukiem utt, bet ja masina nav bijis slikonis, vai nojata lidz klikjim, nekas extraordinars tur ara nelien, sataisi un brauc talak.
Izveleties 2.4 vai 3.0 ir tevis pasa zinja. Tie ir kardinali atskirigi motori. Degvielas izmaksas mazakas bus 2.4, bet ja nobraukumi nav lieli, rekomendeju 3.0 (atkal manuprat labakais talaika Alfas dzinejs). Perkot nezinamu 166, vai tadu, kurai sen neka nav darits, izskanejusais 1kLVL remontu budzets bus tada iesildisanas vien, bet regulari uzpasejot tekosas remonta izmaksas nemaz nav kosmiskas.
Starpcitu, ja ir interese, mana alfa ir noperkama (ja interese, raksti PZ), visas siksnas ir samainitas, piekare sataisita, ka ari viss parejais ir uzturets kartiba pec labakas sirdsapzinjas. Ka saka, sedies un brauc.
|
Tue Feb 05, 2013 11:40 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Es rakstu par to, ko man esot sastastijusi servisi par tam dazam 166, kuras esmu skatijies Latvija par budzetu zem 2K Ls
muuri, ieliec tamiti, ir interesanti!
|
Tue Feb 05, 2013 12:03 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Gangamstyle rakstīja:3.0 jarekjinas paterins pa shoseju 11 litri, pa pilsetu 16. tad nu doma pats vai tev to vajag. piekam detalju cenas 166 ir neadekvati daargas. nu un protams elektrogljuki naak bonusaa gandriz katram pirmsfeislifta modelim. es varu pateikt ka es personigi tadu mashinu vairs nemuzham nepirktu, ta ir naudas nolaishana podaa, labak notriec to naudu maukaas, triperu arstet ir vieglak nekaa remonteet 166 alfu.
Paterinja, janonjem 2-3 litri. Ja nu vienigi tu nesi vanabeshumahers. Detalju cenas nebut nav neadekvatas. Paskaties pats cik maksa lidzvertiga auto detalju cenas un tad sapratisi ka ne tur arkarteji darga nav, varetu teikt, ka pat leeti.
Un kas attiecas uz tavu salidzinajumu ar sts, tad tas nu ir pilnigi nevieta, ja nu tev bija ta gadijies un sanaca popirky kartigu triperi, tad nevaig to visparinat un tagad attiecinat uz visam 166 vai alfam ka tadam!
|
Tue Feb 12, 2013 11:08 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Beidzot kāds atnāca un salika visu pa plauktiņiem...
"Ja vsjo skazal!"
Diskusiju var slēgt....
|
Tue Feb 12, 2013 11:11 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
166-ю не имею,но в семье 2 машины,156-ЖТД и БМВ 330Д(е46) и как только ломается что-то в БМВ я могу сказать что это дорого по сравнению с Альфой,поэтому считаю что 166-я не такой уж плохой выбор,как его описывают.
|
Tue Feb 12, 2013 11:12 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
kur jus tadas cenas raujiet???