Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Uzmanieties no šī sludinājuma!!! alfai romeo 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Uzmanieties no šī sludinājuma!!! alfai romeo 156 
sanāca ieberziens ar šo sludinājumu

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/alfa-romeo/156/phmxl.html

gribēju iegādāties šo to, sarunājām kur tiekamies, aizbraucu uz norādīto adresi, bet, tas ''pārdevējs'' necēla klausuli un ārā arī nenāca, pēc kādu 10 neatbildētu zvanu uztaisīšanas un nepārtrauktas zvana paogas kā arī auto taures palīdzību piespiedām kādu iznākt ārā, pieņemu ka jau pieminētā ''pārdevēja'' sieva, kura pateica ka šis cilvēks kaut kur dzerot. nezinu taisnība vai meli, bet man sanāca iztērēt 2 stundas sava laika, kā arī aptuveni 8 litrus degvielas, kā arī es nebraucu viens, mani aizveda. vispār emocijas ir tādas, ka tās mājas logā gribās molotova kokteili iemest.

Vienkārši ņemiet vērā to, ka var iznest cauri arī kādu no Jums.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nav tik traki. Man te kaimiņš MLku tirgo, potenciālie pircēji atbrauca no Rīgas uz Preiļiem skatīties, a šis aizgajis "nedēļniekā" sakāvies un telefonu pazaudējis.... telefonu otrā dienā atrada ar 30 neatbildētiem zvaniem....vēl atzvanīja un gribēja atvainoties....nevarēja vārdu iespraukt....tam tur otrā galā bija kas sakāms...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gunča rakstīja:
Nav tik traki. Man te kaimiņš MLku tirgo, potenciālie pircēji atbrauca no Rīgas uz Preiļiem skatīties, a šis aizgajis "nedēļniekā" sakāvies un telefonu pazaudējis.... telefonu otrā dienā atrada ar 30 neatbildētiem zvaniem....vēl atzvanīja un gribēja atvainoties....nevarēja vārdu iespraukt....tam tur otrā galā bija kas sakāms...

pareizi 400km novālēt, un beigās nekas.. Labi, ka MLkai vel stikli vietā palika.. shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viņi jau nemaz to mašīnu neredzēja.....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration