Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Bremžu kluči
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Bremžu kluči 
Sakiet kāda ražojuma kluči nečīkst un ilgi iet Smile Kur var iegādāties un pa cik ? Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Bremžu kluči 
picaSSo rakstīja:
Sakiet kāda ražojuma kluči nečīkst un ilgi iet Smile Kur var iegādāties un pa cik ? Smile

visiem spoooorta klučiem ir jāčīkst naac

Atbildēt ar citēšanu
palaidniex rakstīja:
picaSSo rakstīja:

visiem spoooorta klučiem ir jāčīkst naac

Man nav sporta mašīna, bet ģimenes autiņš party

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pirms 1000 Km tika uzlikti visi jauni diski, kluči no TRW. Tagad ik palaikam iečīkstas pie pašām bremzēšanas beigām, kad tūlīt mašīnai ir jāpstājas, un tas viss parasti ir novērots, kad ir uzsiluši diski Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
picaSSo rakstīja:

Ieksh LV taa ir laimes speele. Pirms dazhiem gadiem izdomaju, ka man janomaina kluzhi autinjam. Bij ieplaanots brauciens uz alpiem, a tur kaareiz bremzes var nodereet. Speciali Ape motors izjautaaju kas buus tie kluchi, kas labi bremzees un neizjuks pa 5kkm. No visa klaasta piedaavaaja Ferrodo njemt. Tie ar bija 2 veidu un rekomendeeja daargaakos.
Tad nu luuk. Liels bij mans sveetku prieks braucot lejaa no kalnu paarejas mekleet kur var fiksi nomest malaa, jo tie karsa vienkaarshi lopaa, kuupeeja un smirdeeja pa pus pasauli. Nezinu no kaadiem putnu meesliem shitie bij shtanceeti.
Taa kautkaa.

Kas ir miiksti, tie labi bremzees, bet ilgi neies. Kas cietaaki, tie ies ilgi, bet bremzees suudiigaak. Par chiiksteeshanu neko nezinu. Manam pa retam iechiikstas. Bet ne taa, ka mani tas satrauktu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kurš tad kalnos lieto darba bremzes??? shura
PS: es arī Ape motors vietā rekomendētu Ferodo... ja nemaldos, tad Ape ir (vai vismaz bija) Ferodo oficiālie izplatītāji Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā kā man vēl jāmaina bremžu diski, bet nevarēju izdomāt kādus likt uzliku pašus lētākos, pagaidu bremžu klučus.
Šobrīd nobraukti apmēram 1 000km un nekāda čīksēšana ne braucot ne bremzējot.
Ražotāju prasi Vilsonam.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
PS: es arī Ape motors vietā rekomendētu Ferodo... ja nemaldos, tad Ape ir (vai vismaz bija) Ferodo oficiālie izplatītāji Wink

Ja un cik naudāš tas ir ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:

Taa bij kaada 3 reize tais kalnos, taa kaa zinu kaa tur jaabrauc. Runa tieshi par to, ka ar to minimumu ko vajadzeeja pirms liikuma sabremzeeties pietika lai saceptos. Beztam auto bija no shveices un gadu ieprieksh ar to pashu auto es braucu tais pashos kalnos un nebija nekaadu probleemu. Taa kaa konkreetie ferodo bija suudi. Ar to protams es neapgalvoju, ka visi Ferodo ir suudi.
A jaa. Peec taa brauciena tapa kluchi nomainiiti uz kautko ko vairs neatceros kas tas ir. Ferrodo bij izbeigushies Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rekomendēju Ferodo (ApeMotors) un TRW (hvz kur).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pirms 1.5 gada uzlikti kautkādi ferrodo, ja pareizi atceros - lētie, jo dārgie nebija uz vietas. nečīkst, bremezējas normāli.....  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kluči ir ta lieta, kuru es neskatos, kādus veikalā uz to brīdi var paķert, tādus ar lieku, un viss ir bijis norm Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cik es uz alfām esmu licis dažādus klučus, tad nevieni nav čīkstējuši (Lucas/TRW/.....).
Atsķirība ir bijusi pie lielākām slodzēm, trasēs, kad citi sabirst vai arī uzkarst un sūdīgi bremzējas. Bet ikdienas lietošanai gan jau derēs Viesa ieteikums, kādi ir tādus arī liec Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik 166 drīkst būt priekšejo bremžu disku biezums? Slikta pieredze ar mazo maliņu kas paliek pāri uz diska, ejot tehnisko... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
priekša 26 mm aizmugure 9 mm Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration