Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
varat dzēst
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs varat dzēst 
varat dzēst

Pēdējoreiz rediģējis Strox Tue Apr 26, 2011 8:30 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Meklēju Alfa Romeo 156 ! Ko varat pateikt par šo Ferra 
Strox rakstīja:
Sveiki esmu Noviceks Jusu foruma.Vēlos pirkt 156 ,,ieraudzīju ss.lv šādu pomidoru ļoti patīk Rolling Eyes  hmm
 Laughing  
Ko varat pateikt par sho autinju. Gibu taadu pirkt, bet uztrauc ekspluataacijas izdevumi. Vai varbuut nav nemaz tik traki?

http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/alfa-romeo/156/bxeblm.html

Confused Lūdzu vajag infu! Varbūt autins ir zināms foruma???

rekur arī vari apvaicāties:
TheCAT rakstīja:
Ja nu gadijuma kadam interese shi Alfa:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bxeblm.html

es to jau esmu skatijies, varat uzrakstit es pastastishu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Confused  Confused   Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
emm.šito nevajagg izdzēst?ir tqču jau topiks ar šādu nosaukumu.priekškam jātaisa vēlviens ar principā tādu pašu nosaukuku trax_perk_alfu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
emm.šito nevajagg izdzēst?ir tqču jau topiks ar šādu nosaukumu.priekškam jātaisa vēlviens ar principā tādu pašu nosaukuku trax_perk_alfu

Tikko piereģistrējās, drošvien vēl nav iepazinies ar iekšējās kārtības noteikumiem shura

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

Citāts:
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?

Citāts:
Ko varat pateikt par šo Ferrari??

paskaties uzmanīgāk, ir milzīga atšķirība starp šiem topikiem  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Strox - uzjautā lietotājam TheCat par šo auto, viņš ir bijis to skatīt dzīvē. Bet labāk tomēr pašam aizlaist apskatīt. Cik zinu nevienam slimajam alfistam šī te nav piederējusi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vesture nav zinama, noskrejiens nav zinams. remonteta pie Jana Lubanas iela ( Doh! ), izskatas bija uzsists purns. Haube krasota, izskatas koshi, izteiktu defektu nav, tikai priekshejais buferis shkibi stav.

Motors strada pec skanjas ok, bet ne su*a neiet, vispar. Siksnu ir janomaina pec pirkshanas.
Izplude itka kautkada brand, bet skan diezgan pretigi (katalizators?)

Piekare gan ir okay, bet parasta - miksta. Sportpakas nav, kondishkas nav, droshi vien ka airbagu ari nav bet to ir japarbauda.

Bremzhu diski ir lietoti, bet bremze labi. Sture ir ok.

Mans viedoklis ir tads - ir jadzen uz Autofficinu vispirms. Un pec tam ir jaruna par parak optimistisku cenu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Vesture nav zinama, noskrejiens nav zinams. remonteta pie Jana Lubanas iela ( Doh! ), izskatas bija uzsists purns. Haube krasota, izskatas koshi, izteiktu defektu nav, tikai priekshejais buferis shkibi stav.

tās laikam attiecas uz vairumu - lielākā daļa tāpat ir burzītas...
Citāts:

Motors strada pec skanjas ok, bet ne su*a neiet, vispar. Siksnu ir janomaina pec pirkshanas.

moš variators neiet? moš labāk iet ar līkumu jau šajā posmā
Citāts:

Izplude itka kautkada brand, bet skan diezgan pretigi (katalizators?)

Piekare gan ir okay, bet parasta - miksta. Sportpakas nav, kondishkas nav, droshi vien ka airbagu ari nav bet to ir japarbauda.

airbagu pārbaude ir vadiņu pa taisno pie akkū? aiwa
Citāts:

Bremzhu diski ir lietoti, bet bremze labi. Sture ir ok.

interesanti zināt - cik km noskrējiena vēl ir jauni bremžu diski, no cik jau lietoti?
Citāts:

Mans viedoklis ir tads - ir jadzen uz Autofficinu vispirms. Un pec tam ir jaruna par parak optimistisku cenu.

Bet tas pa lielam attiecas uz jebkuru auto, kurš maksā virs Ls 500 Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidnieks ko tu kasies? Es stastu to ko ieraudziju. Ja ipashnieks raksta par IDEALO stavokli un uzreiz saka ka cena nav apspriezhama tieshi stavoklja delj, tad laikam ir jaatbild par teikto? Vaine? Smile

Variators klusi strada, dizelja skanjas nav un autinjsh neiet visa rpm diapazona, nevis tikai lidz 3 tukstoshiem.
Parbaudit airbagus var ljoti vienkarshi, izmantojot diagnostikas kompi. Bremzhu diskus skatas pec nodiluma, akademikim ari nav jabut lai notaikt cik apmeram km ir palicis nobraukt pirms tie saks sist - 10 tukstoshi vai 40

Es nesaku ka shis autinjsh ir slikts, bet to ir kartigi japarbauda. Es to skatijos tieshi ka trackday projektu un man bija svarigas divas lietas: bundzha un motors, visu parejo vienkarshi pamaniju "pa celjam". Sev nenjemshu, jo pa 2.5K EUR ir daudz kas cits pieejams maniem nolukiem. Bet ja mekle smuku sarkanu ekonomisku Alfu ikdienai - var protams skatities.

Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Tue Apr 26, 2011 1:57 pm; pavisam rediģēts 4 reizes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
TheCAT rakstīja:

beigts variators dod dīzeļtarkšķi pirmās 5sec un bik nīkulību līdz 2Rpm, griežot tālāk ir po par variatoru  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
palaidnieks ko tu kasies? Es stastu to ko ieraudziju. Ja ipashnieks raksta par IDEALO stavokli un uzreiz saka ka cena nav apspriezhama tieshi stavoklja delj, tad laikam ir jaatbild par teikto? Vaine? Smile

Variators klusi strada, dizelja skanjas nav un autinjsh neiet visa rpm diapazona, nevis tikai lidz 3 tukstoshiem.
Parbaudit airbagus var ljoti vienkarshi, izmantojot diagnostikas kompi. Bremzhu diskus skatas pec nodiluma, akademikim ari nav jabut lai notaikt cik apmeram km ir palicis nobraukt pirms tie saks sist - 10 tukstoshi vai 40

Es nesaku ka shis autinjsh ir slikts, bet to ir kartigi japarbauda. Es to skatijos tieshi ka trackday projektu un man bija svarigas divas lietas: bundzha un motors, visu parejo vienkarshi pamaniju. Sev nenjemshu, jo pa 2.5K EUR ir daudz kas cits pieejams

Tas skaidrs, ka to auto par to naudu NEVAJAG ņemt!

Bet, ja airbagu vietā preteklības - kompis klusēs kā partizāns... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
palaidniex rakstīja:
TheCAT rakstīja:

beigts variators dod dīzeļtarkšķi pirmās 5sec un bik nīkulību līdz 2Rpm, griežot tālāk ir po par variatoru  Wink

da i ar atslēgtu variatoru ir tieši tāpat, tikai laikam nedaudz lēnāk... bet iet, ceļ utt... Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

Cik tu zini cilveku, kuri gatavot pardoshanas Alfu pa 2K EUR ieliec pretestibas airbag vieta? Es piemeram redzeju tikai iznjemtas lampinjas Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
palaidniex rakstīja:

Cik tu zini cilveku, kuri gatavot pardoshanas Alfu pa 2K EUR ieliec pretestibas airbag vieta? Es piemeram redzeju tikai iznjemtas lampinjas Smile

Izlasot pārējo sarakstu ar Taviem novērojumiem, nav pamata nepieļaut iespēju, airbagu esamības imitācijai...

Tad jau labāk tur tālāk bija sludinājums ar gadu vecāku dampi pa 600 latiem + 800 ieguldījumos un rezultāts, iespējams, būtu daudz prognozējamāks... Tiesa nebūtu sarkanā krāsā... shura

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration