Autors |
Ziņojums |
Strox
Pievienojies: 26 Apr 2011
Komentāri: 19
|
 varat dzēst
varat dzēst
Pēdējoreiz rediģējis Strox Tue Apr 26, 2011 8:30 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
|
Tue Apr 26, 2011 8:39 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: Meklēju Alfa Romeo 156 ! Ko varat pateikt par šo Ferra
Strox rakstīja:Sveiki esmu Noviceks Jusu foruma.Vēlos pirkt 156 ,,ieraudzīju ss.lv šādu pomidoru ļoti patīk
Ko varat pateikt par sho autinju. Gibu taadu pirkt, bet uztrauc ekspluataacijas izdevumi. Vai varbuut nav nemaz tik traki?
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/alfa-romeo/156/bxeblm.html
Lūdzu vajag infu! Varbūt autins ir zināms foruma???
rekur arī vari apvaicāties:
TheCAT rakstīja:Ja nu gadijuma kadam interese shi Alfa:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/bxeblm.html
es to jau esmu skatijies, varat uzrakstit es pastastishu
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Apr 26, 2011 8:43 am |
|
 |
Strox
Pievienojies: 26 Apr 2011
Komentāri: 19
|
|
Tue Apr 26, 2011 8:54 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
emm.šito nevajagg izdzēst?ir tqču jau topiks ar šādu nosaukumu.priekškam jātaisa vēlviens ar principā tādu pašu nosaukuku
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue Apr 26, 2011 8:55 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
vilsons rakstīja:emm.šito nevajagg izdzēst?ir tqču jau topiks ar šādu nosaukumu.priekškam jātaisa vēlviens ar principā tādu pašu nosaukuku 
Tikko piereģistrējās, drošvien vēl nav iepazinies ar iekšējās kārtības noteikumiem
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Apr 26, 2011 8:59 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
vilsons rakstīja:emm.šito nevajagg izdzēst?ir tqču jau topiks ar šādu nosaukumu.priekškam jātaisa vēlviens ar principā tādu pašu nosaukuku 
Citāts:Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Citāts:Ko varat pateikt par šo Ferrari??
paskaties uzmanīgāk, ir milzīga atšķirība starp šiem topikiem
|
Tue Apr 26, 2011 9:13 am |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Strox - uzjautā lietotājam TheCat par šo auto, viņš ir bijis to skatīt dzīvē. Bet labāk tomēr pašam aizlaist apskatīt. Cik zinu nevienam slimajam alfistam šī te nav piederējusi.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Apr 26, 2011 11:24 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Vesture nav zinama, noskrejiens nav zinams. remonteta pie Jana Lubanas iela (  ), izskatas bija uzsists purns. Haube krasota, izskatas koshi, izteiktu defektu nav, tikai priekshejais buferis shkibi stav.
Motors strada pec skanjas ok, bet ne su*a neiet, vispar. Siksnu ir janomaina pec pirkshanas.
Izplude itka kautkada brand, bet skan diezgan pretigi (katalizators?)
Piekare gan ir okay, bet parasta - miksta. Sportpakas nav, kondishkas nav, droshi vien ka airbagu ari nav bet to ir japarbauda.
Bremzhu diski ir lietoti, bet bremze labi. Sture ir ok.
Mans viedoklis ir tads - ir jadzen uz Autofficinu vispirms. Un pec tam ir jaruna par parak optimistisku cenu.
|
Tue Apr 26, 2011 1:00 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
TheCAT rakstīja:Vesture nav zinama, noskrejiens nav zinams. remonteta pie Jana Lubanas iela ( ), izskatas bija uzsists purns. Haube krasota, izskatas koshi, izteiktu defektu nav, tikai priekshejais buferis shkibi stav.
tās laikam attiecas uz vairumu - lielākā daļa tāpat ir burzītas... Citāts:
Motors strada pec skanjas ok, bet ne su*a neiet, vispar. Siksnu ir janomaina pec pirkshanas.
moš variators neiet? moš labāk iet ar līkumu jau šajā posmā Citāts:
Izplude itka kautkada brand, bet skan diezgan pretigi (katalizators?)
Piekare gan ir okay, bet parasta - miksta. Sportpakas nav, kondishkas nav, droshi vien ka airbagu ari nav bet to ir japarbauda.
airbagu pārbaude ir vadiņu pa taisno pie akkū?
Citāts:
Bremzhu diski ir lietoti, bet bremze labi. Sture ir ok.
interesanti zināt - cik km noskrējiena vēl ir jauni bremžu diski, no cik jau lietoti?
Citāts:
Mans viedoklis ir tads - ir jadzen uz Autofficinu vispirms. Un pec tam ir jaruna par parak optimistisku cenu.
Bet tas pa lielam attiecas uz jebkuru auto, kurš maksā virs Ls 500
|
Tue Apr 26, 2011 1:34 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
palaidnieks ko tu kasies? Es stastu to ko ieraudziju. Ja ipashnieks raksta par IDEALO stavokli un uzreiz saka ka cena nav apspriezhama tieshi stavoklja delj, tad laikam ir jaatbild par teikto? Vaine?
Variators klusi strada, dizelja skanjas nav un autinjsh neiet visa rpm diapazona, nevis tikai lidz 3 tukstoshiem.
Parbaudit airbagus var ljoti vienkarshi, izmantojot diagnostikas kompi. Bremzhu diskus skatas pec nodiluma, akademikim ari nav jabut lai notaikt cik apmeram km ir palicis nobraukt pirms tie saks sist - 10 tukstoshi vai 40
Es nesaku ka shis autinjsh ir slikts, bet to ir kartigi japarbauda. Es to skatijos tieshi ka trackday projektu un man bija svarigas divas lietas: bundzha un motors, visu parejo vienkarshi pamaniju "pa celjam". Sev nenjemshu, jo pa 2.5K EUR ir daudz kas cits pieejams maniem nolukiem. Bet ja mekle smuku sarkanu ekonomisku Alfu ikdienai - var protams skatities.
Pēdējoreiz rediģējis Quattordici Tue Apr 26, 2011 1:57 pm; pavisam rediģēts 4 reizes
|
Tue Apr 26, 2011 1:41 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
palaidniex rakstīja:TheCAT rakstīja:Motors strada pec skanjas ok, bet ne su*a neiet, vispar. Siksnu ir janomaina pec pirkshanas.
moš variators neiet? moš labāk iet ar līkumu jau šajā posmā
beigts variators dod dīzeļtarkšķi pirmās 5sec un bik nīkulību līdz 2Rpm, griežot tālāk ir po par variatoru
|
Tue Apr 26, 2011 1:43 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
TheCAT rakstīja:palaidnieks ko tu kasies? Es stastu to ko ieraudziju. Ja ipashnieks raksta par IDEALO stavokli un uzreiz saka ka cena nav apspriezhama tieshi stavoklja delj, tad laikam ir jaatbild par teikto? Vaine?
Variators klusi strada, dizelja skanjas nav un autinjsh neiet visa rpm diapazona, nevis tikai lidz 3 tukstoshiem.
Parbaudit airbagus var ljoti vienkarshi, izmantojot diagnostikas kompi. Bremzhu diskus skatas pec nodiluma, akademikim ari nav jabut lai notaikt cik apmeram km ir palicis nobraukt pirms tie saks sist - 10 tukstoshi vai 40
Es nesaku ka shis autinjsh ir slikts, bet to ir kartigi japarbauda. Es to skatijos tieshi ka trackday projektu un man bija svarigas divas lietas: bundzha un motors, visu parejo vienkarshi pamaniju. Sev nenjemshu, jo pa 2.5K EUR ir daudz kas cits pieejams
Tas skaidrs, ka to auto par to naudu NEVAJAG ņemt!
Bet, ja airbagu vietā preteklības - kompis klusēs kā partizāns...
|
Tue Apr 26, 2011 1:56 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
MartinsT rakstīja:palaidniex rakstīja:TheCAT rakstīja:Motors strada pec skanjas ok, bet ne su*a neiet, vispar. Siksnu ir janomaina pec pirkshanas.
moš variators neiet? moš labāk iet ar līkumu jau šajā posmā
beigts variators dod dīzeļtarkšķi pirmās 5sec un bik nīkulību līdz 2Rpm, griežot tālāk ir po par variatoru 
da i ar atslēgtu variatoru ir tieši tāpat, tikai laikam nedaudz lēnāk... bet iet, ceļ utt...
|
Tue Apr 26, 2011 2:00 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
palaidniex rakstīja:Tas skaidrs, ka to auto par to naudu NEVAJAG ņemt!
Cik tu zini cilveku, kuri gatavot pardoshanas Alfu pa 2K EUR ieliec pretestibas airbag vieta? Es piemeram redzeju tikai iznjemtas lampinjas
|
Tue Apr 26, 2011 2:03 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
TheCAT rakstīja:palaidniex rakstīja:Tas skaidrs, ka to auto par to naudu NEVAJAG ņemt!
Cik tu zini cilveku, kuri gatavot pardoshanas Alfu pa 2K EUR ieliec pretestibas airbag vieta? Es piemeram redzeju tikai iznjemtas lampinjas 
Izlasot pārējo sarakstu ar Taviem novērojumiem, nav pamata nepieļaut iespēju, airbagu esamības imitācijai...
Tad jau labāk tur tālāk bija sludinājums ar gadu vecāku dampi pa 600 latiem + 800 ieguldījumos un rezultāts, iespējams, būtu daudz prognozējamāks... Tiesa nebūtu sarkanā krāsā...
|
Tue Apr 26, 2011 2:06 pm |
|
 |
|