Autors |
Ziņojums |
feebl
Pievienojies: 30 Aug 2010
Komentāri: 86
|
 Kas par vainu?
Vārdsakot, ir maza, īpatnēja problēma.. braucot virs ~30km/h un griežot līkumā uz labo pusi (nespiežot gāzi) jūtamas mazliet kautkādas dīvainas vibrācijas pie stūres un pedāļiem.. (respektīvi kam tajā brīdī pieskāries)
Kas varētu būt par problēmām? neprasu jums risinājumu vai ko tādu, bet vnk kādas domas par to? Kas varētu būt par vainu?
P.S. atgādinu, ka tas ir tikai griežot uz labo pusi un sākot no ~30km/h bez gāzes pedāļa..
_________________ Cilvēks pret sevi izturas tā kā pret savu auto!
|
Thu Feb 10, 2011 4:22 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
a kas ir uz 50 km/h un uzspiežot gāzi?
_________________ dejojam dizko!
|
Thu Feb 10, 2011 5:02 pm |
|
 |
feebl
|
NU tad itkāā liekas, ka nejūt to nelielo vibrāciju, kad spiež uz pedāli, jo motors griež..
|
Thu Feb 10, 2011 5:38 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
 Re: Kas par vainu?
feebl rakstīja:Vārdsakot, ir maza, īpatnēja problēma.. braucot virs ~30km/h un griežot līkumā uz labo pusi (nespiežot gāzi) jūtamas mazliet kautkādas dīvainas vibrācijas pie stūres un pedāļiem.. (respektīvi kam tajā brīdī pieskāries)
Kas varētu būt par problēmām? neprasu jums risinājumu vai ko tādu, bet vnk kādas domas par to? Kas varētu būt par vainu?
P.S. atgādinu, ka tas ir tikai griežot uz labo pusi un sākot no ~30km/h bez gāzes pedāļa..
es 1-mais ko izdaritu, kartigi parbauditu piekari, pussassis, amishus, ritenja stiprinajumu un galu gala riepas/diska kvalitati.... tas noteikti ir saistits ar shiem mezgliem...
un pirms vaina ir atrasta, nebraukatu ar to auto nemaz... izklausas, ka tas varetu but bistami!
|
Thu Feb 10, 2011 5:42 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Pirmais ko darītu, pārbaudītu riteņu skrūves, riepu spiedienus (kautgan pēc apraksta maz ticams ka vaina spiedienā), pašu riepu stāvokli (pumpas). Tālāk jau pusasis/gultņi utml.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Feb 10, 2011 5:57 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
ledu disku iekšpusē
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu Feb 10, 2011 6:30 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
apmaini priekšejos riteņus vietām
ja tagad ir griežot pretēji, značit disks, ja nekas nemainās meklēs au tālāk - bremžu dar'biba, gultņi, miroņgalvas u.t.t.
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu Feb 10, 2011 6:31 pm |
|
 |
feebl
|
Nu jāā, man pašam vairāk arī krīt uz tiem riteņiem..
JO man pirms neilga laika (2-3mēnešiem) bija joks ar diskiem, arī vibrācijas, bet tikai braucot taisni (nespiežot uz gāzes pedāli, un bremzi) visu laiku brīvgaitā ripojot skanēja un jutu vibrācijas, bet līdzko grieza, tad nē.. nevarēju saprast, aizbraucu uz servisu, skatos - viena skrūve diskam nav, čalis pārbauda pārējās, bezmazvai ar roku varēja atskrūvēt..
pievilka un viss bija okey, bet tagad pārbaudiju, itkā visas stingras, tikai to jauno skrūvi ko nopirku - netieku klāt, nevar uzlikt atslēgu..
|
Thu Feb 10, 2011 10:04 pm |
|
 |
feebl
|
aa nu vel pirms menesha jau te rakstiju, ka sanaca ieslidet ar sanu apmalee , kad bija tie ledi, taa ka mashina normali atsitaas, bet tad nekaa nebija, ne diski noskrapeti, nekas, viss bija chotka.. varbut kkas vēl?
|
Thu Feb 10, 2011 10:13 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
tak ganjau liki diski, riepu servisos visi vienmer saka ir ok, nekada vaina, ta ir. bet patiesiba jau nemaz stipri vinus nevajag sasist un viss ir slikti. nu tada mana pieredze. piekare jau tur nekas patiesiba nevar "vibret". tad ir jabut baigi slikti viss. taka vajag paskatities tos diskus un riepas normali nobalanset. bet ir jau riepas, kuras nemaz nevar normali nobalanset :chaina:
|
Thu Feb 10, 2011 10:28 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
es ziemas tupeles baidiitos mest rinkjii uz asi - protektors straadaa preteeji un var sanaakt, ka bremzeeshanas celsh pagarinaas, sliid uzsaakot braukshanu. un karaatavaam par chaina riepaam - ir arii latvia riepas  tipa navarkas latvijaa razjotas. bez jokiem.
|
Fri Feb 11, 2011 12:37 am |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Trax rakstīja:es ziemas tupeles baidiitos mest rinkjii uz asi - protektors straadaa preteeji un var sanaakt, ka bremzeeshanas celsh pagarinaas, sliid uzsaakot braukshanu. un karaatavaam par chaina riepaam - ir arii latvia riepas tipa navarkas latvijaa razjotas. bez jokiem.
Vai tik Starway nebija Latvijā atjaunotās riepas!?
|
Fri Feb 11, 2011 1:35 am |
|
 |
karatavas
Viesis
|
jaa, man ir tadas bijusas starway, bija meemais ieberziens, drausmigi skaljas, smagas un vecais labais triks ar disbalansu.  bet tas bija ljoti sen sen atpakalj un ta vairs nav taisniba.
|
Fri Feb 11, 2011 2:15 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
ja ir alfa..nafig braukt uz 30?
.....vai nafig alfa ..ja gribi braukt uz 30?
_________________ dejojam dizko!
|
Fri Feb 11, 2011 5:48 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
kas par vainu, vakar vel viss bija chiki, sodien iesledzot jebkura atruma masina paatrinas ljooti slikti, neko nesaprotu  , paneli raustas kaut kada dzeltena zimite, vai sprauslas?
Vai var ta but, ka kaut kas nav labi ar bremzem, jo apstaties ari ir baigi gruti!!!
Palidziet!!!
|
Fri Feb 11, 2011 5:52 pm |
|
 |
|