Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
156 GTA 2004
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 156 GTA 2004 
Tātad. Laikam visi jau tāpat visu zin. No pēdējiem up/downgreidiem - iznīcināts diffs. Remonta izmaksas - 450GBP par diffu + nomaiņa = ~375 Ls + ~50 Ls = kautkasmazlietvirčetrsimts or so... Rēķinam 700 EUR. Tātad 1k EUR droši varam nomest. Nu tur vēl varbūt 1k EUR par visādiem sīkumiem.
Noskrējiens nu jau ~73000km. Cena? Nezinu. Godīgi. Tādēļ skatīsimies, cik un kāda ir interese un par cik un kam var to reāli atdot.
PS: viedos vīrus, kuri vēlas paspīdēt ar augsti attīstītu humora izjūtu, tipa "par 3000 EUR ņemu ņegļaģa" šoreiz palūgšu pašiem sev paoponēt kādā tumšākā stūrītī naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
emo gta  yo
siksna kad mainīta?
nea, man nevāag, es negribu :sit sev pa pirkstiem:
p.s. laikam iešu stūrītī paoponēt  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Siksna mainīta pie ~60k km vai kaut kā tā. Vilsons zin precīzāk. Nesen, vārdsakot.
Ja interesē pārdošanas iemesls, tad tas ir visai prozaisks: notikušas nelielas izmaiņas ģimenes ikdienas braucienu maršrutos, kuru rezultātā 95% laika ABAS Exclamation v6 Alfas mētāsies pie mājas. Krīze, saproties, šitā tak nav smuki darīt vane!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
45 aj, nu shis ir iistais laiks kaadam iehavot iisto Alfinju, zheel ka man pasham nu nemaz nav liidzeklju

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration