Mani tiešām pirmo reizi nomoka jautājums – par ko balsot.
Skatos uz sejām, frizūrām, izdarītajiem [ne]darbiem un esmu pilnīgā frustācijā. Ejot cauri sarakstiem, visiem ieraugu kaut kādus kritiskus punktus. Šeit apspriedīšu tikai reālākos kandidātus, tos kuri piedalās lnt debatēs.
1.vienotība. Sorī, bet par šādu rosolu es nebalsošu nekad. Jo tas rosols ir samixēts tikai lai tiktu saeimā. Saraksts, kurā ir krrrristovskis un ēlertveidīgie ultraliberāļi nekad manu balsi nedabūs. Ošleja idejas man patīk un es tās atbalstu, bet viņš ir pilnīgi nostumts malā, jo tas nav rosola vairākuma viedoklis un nav populārs
2.lablatvieši. Džeki, kuri zog bērnu slimnīcā ir jāsoda, nevis jālaiž pie varas PUNKTS !!! Šlesers atsevišķi būtu apspriešanas vērts, bet visa tā parazītu banda... Patlaban tāpat tiek vērptas shēmas, veidoti tuneļi, likti savējie amatos, lai pat ja paliks bez lielajiem amatiem, varētu pa apakšu šiverēt... tas nav tikai avīžu virstraktu veidots viedoklis, bet insaidera info. Gan jau zinātāji sapratīs, ko es te domāju...
3.zaļzemnieki. Pusjēli, puskonkrēti. Tīri cilvēcīgi riebjas Brigmanis un Staķe. Plus vēl es 101 % esmu pārliecināts, ka lembim ir vieta cietumā. Lato grāmatas manu pārliecību tikai apstiprināja.
4.Vislatvieši & tēvzemieši. Iepriekšējās domes vēlēšanās balsoju par viņiem. Protams, izsvītrojot Lāci. Tam džekam 101 % ir atmiņas traucējumi, kas arī viņa gados ir normāli, bet tie nav jāārstē saeimā, bet veco ļaužu pansijā... Tā jau jaunie puikas ņemas un ir perspektīvi, bet tie baķkas parazīti viņiem aiz muguras... Tas pats dakters Pažarnovs... Te cits dakters iedeva viņa vērtējumu....
5.Saskaņieši – NĒ. Jo dēļ nacionālā jautājuma un arī ārpus tā viņiem nemaz nav nekā daudz ko piedāvāt.
Kas atliek ???
Kāds viedais varētu populāri paskaidrot kāds būs rezultāts, ja iemet tukšu aploksni ?