Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
motora pārlikšana... kurā Alfā 156 var vieglāk iebāzt 2.0TS?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs motora pārlikšana... kurā Alfā 156 var vieglāk iebāzt 2.0TS? 
Lieta tāda,ka es savu Alfu 156 pirku gandrīz pa tumsu vakarā.Izbraucu testa braucienu un negrbējās kāpt ārā. Very Happy No rīta es apskatīju.... aizmugurē bamperis iesprādzis,buktītes,švīkas un t.t... Bet tas bija ādas salons,tehniskā apskate uz dviem gadiem,siksnas un ruļi samainīti,reāls noskrējiens un viena īpašniece....         Braucu tos divus gadus un baudīju dzīvi.... Bet busgadu atpakaļ apskate ir beigusies,sāka grabēt priekšējo plauktu šaras,jāpērk riepas unt.t....plus vēl trakie ĪRijas ceļu nodokļi.... Un taja laikā man ļoti sarežģījās finansiālais stāvoklis sakarā ar tuviniekiem Latvijā un  noliku Alfiņu pie mājas.Nopirku ejošā kārtībā grabošu sūdu ar apskati pa 200eur(Toyota Starlet) un braucu....Man katru dienu ir jābrauc ap 10 km ārā no pilsētas uz darbu,taka kautkādu larlatu vajadzēja....   Nesen šo sūda auto arī nokāvu un uzreiz faktiski  paceļam  nopirku Opel Astra 95g. (150eur)ar apskati uz gadu(Īrijā apskati dod uz 2g.)...šis biškiņ ir labāks ar ko uz darbu braukt bet...... Laiku pa laikam pielaižu savu Alfiņu un pabraucu tepat pa dzīvojamo rajonu,lai "neiesūno".Katru reizi izbraucot,sirds lūzt uz pusēm apzinoties ar kādiem čaiņikiem man ir jābrauc ikdienā uz darbu.....Tuvākajā laikā esmu nolēmis savu Alfu celt augšā,bet sirdī ir iezagusies nešpetna doma.Doma tāda-atrast Alfu ar nograutu motoru un pārlikt savējo,tādejādi tikt pie sakoptākas virsbūves un iespējams lētākiem nodokļiem(ja motos tiek ielikts piem- 1.8 virsbūvē,jo apskatē motorus tā nepārbauda) ... Tāpēc gribas zināt,kurā Alfa 156 ir vieglāk iebāzt 2.0L TS motoru ?Kurām ir vairāk  vienādi elektriskie mezgli(provodka)?Vai Alfām ar 1.8 motoru un 2.0 atšķiras elektro mezgli?...Jo atslēdznieka  darbu es spēšu izpildīt pats,bet ar elektrisko darbu būs,kā būs.....Un nokautas Alfas šeit ir lētas,kā piemēram es varēju dabūt par 300-400 eur Alfu 166 01g. ,kā arī Alfu 156 1,6L par 150 eur,nesen otra īrijas galā ar dumojošu motoru atdod par 400 eur..... Man jau nedeg,jo pagaidām ir ar ko braukt,bet gribās uzzināt kādu pieredzējušu cilvēku viedokli.....   Piedodiet,ka tik gari uzrakstīju,bet gribās izkratīt sirdi un šo to uzzināt...   

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Manuprāt, nopirkt 2.0TS 156/147/166 ar nokautu motoru (aprautu siksnu) ir visvieglāk un vajadzētu būt arī pietiekoši lēti, tad tik ieliec savu motoru tanī, elektroniku neaiztiekot (jo šīs paaudzes mašīnām jau bloks saistīts ar atslēgām, tur tad uzreiz jāmaina arī slēdzenes utml - pārāk čakarīgi).

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
attieciigi - no savas  pirms utilizeshanas akuraati jaizskruve visas sledzenes un Motronika bloks.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
attieciigi - no savas  pirms utilizeshanas akuraati jaizskruve visas sledzenes un Motronika bloks.

Kapēc? Tapēc rakstu, ka visvienkāršak paņemt auto ar jau norautu siksnu - tur gan jau elektronika ir ok, vienk siksna kirdik. Nomaini sboraa bloku un galvu, piekonektee to elektroniku un aidaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man likās- jautājums bija:
Kādā mašīnā ar ne diulitru motoru visvieglāk ielikt diulitru. Drošvien domāts 1.6/1.8, tak nejau V6 vietā. Vai vispār par modeli jautājums? Tipa- vai var ielikt 147ajā ar 1.6l motoru divlitru motoru no 156?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lai gulj rezervee. Jo TUR njemties ar visaadu immo kljumeem ir DARGI. Vispar tur ar servisiem ir slikti.

Birminhemaa generatora nomainja diesel A6 maksa 900GBP

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Man likās- jautājums bija:
Kādā mašīnā ar ne diulitru motoru visvieglāk ielikt diulitru. Drošvien domāts 1.6/1.8, tak nejau V6 vietā. Vai vispār par modeli jautājums? Tipa- vai var ielikt 147ajā ar 1.6l motoru divlitru motoru no 156?

IMHO labak nemeginat. taas mashinas tomer nav tik unificeetas ka 33shas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaada jeega njemt 1.8 vai 1.6, ja var nopirkt 2.0 ar norautu siksnu un nedomaat par elektronikas savietojamiibu. Imho nav tieshi savietojamas, bet varbuut kljuudos. Kompja programmaam vajadzeetu nedaudz atshkjirties tomeer + robi buus citi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
var but lai droshinat ka 1.6 bet braukt ar 2.0...   TUR ari ar apdroshinashanu "viss ir slikti"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Kaada jeega njemt 1.8 vai 1.6, ja var nopirkt 2.0 ar norautu siksnu un nedomaat par elektronikas savietojamiibu. Imho nav tieshi savietojamas, bet varbuut kljuudos. Kompja programmaam vajadzeetu nedaudz atshkjirties tomeer + robi buus citi.

driizaak cilveeks shaadu proceduuru grib deelj nodokljiem veikt Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ta ne īsti  jau priekš  nodokļiem.....Gribās vienkārši labāku virsbūvi,neskrāpētu,nesabuktētu....  Ne jau uz sitiena es dabūšu ar 2.0l motoru.... Te bija ļoti lēts piedāvājums par 120EUR ar beigtu  motoru1.6L Alfa 156. Atkarīgs no piedāvājuma.....  Ja liktu  savu bīdeli ikš   Alfa 166,tad problēmas nebūtu?Te man bij piedāvājums par 166alfu 400eur

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ta vien izklausas, ka tur kur tu patreiz esi, par loti sapratigam naudam var dabut ejosu, smuku alfu ar motoru... nevaig tev to gemoroju ar motoru parliksanu... nodod esoso metalluznos un panjem jaunu - citu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
normāla nenojāta,uzticama ar teh apskati maksās no 1500eur,bet ar beigtiem motoriem var izrakt sākotno 150eur.... Pats strādāju par atslēdznieku (tik ne pie autiņiem) un ir pieejami,gan pacēlāji,gan darba rīki... Taka domāju man tas nebūtu grūti samainīt motoru... Kādreiz biju samainījis motoru žigulim un opel omega....nekas traks jau nebij.....  Vai tad te kas savādāks?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu paskatās mājaslapas,redzēsiet kādas cenas ir Alfām Īrijā- www.gumtree.ie , vai  www.donedeal.ie

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
amber rakstīja:
nu paskatās mājaslapas,redzēsiet kādas cenas ir Alfām Īrijā- www.gumtree.ie , vai  www.donedeal.ie

vienu atradu, tikai sture gan jau bardacoka iemonteta Sad http://cars.donedeal.ie/for-sale/vintagecars/1422158

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration