|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
jvanks
Pievienojies: 04 Jan 2010
Komentāri: 61
Atrašanās vieta: Rīga
|
Sveiciens visiem, nupat piereģistrējos, lai arī daži te mani varētu zināt kā pasenu Alfistu
Lieta tāda, ka nesen esmu kļuvis par Fiat Stilo Abarth īpašnieku un ir doma tam auto pieķerties. Pirmais, protams, ir sīkumi (filtri, siksnas, kaukas hadenē), pēc tam gribētu nomainīt amortizatorus uz drusku zemākiem un stingrākiem.
Vai alfistu darbnīcā ar šādām lietām FIAT markas auto arī kāds nodarbosies, vai arī man meklēt citu vietu? itkā jau tas auto varētu būt diezgan līdzīgs pēc ritošās Alfa 147, a varbūt arī nē, neesmu vel zem viņa līdis
p.s.
Ja ir kādi interesanti piedāvājumi par amortizatoriem, ar prieku tos uzklausītu
|
Mon Jan 04, 2010 5:22 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Sveiks, sveiks!
Domāju, ka prom noteikti nesūtīs. Apakšā baneris - tur telefons.
Uzzvani jamiem...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jan 04, 2010 5:38 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Stilo Abarth diezgan interesants auto. Pašam arī kautkad sen ir bijusi doma par tādu.
Varbūt pēc laiciņa vari iekomentēt kā ripo un tā?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Jan 04, 2010 6:13 pm |
|
 |
jvanks
|
Paldies, uzzvanīšu
Ja runājam par Stilo, tad tas auto man ir no 13.novembra. Paguvu arī ar vasaras riepām pa sausu laiku pabraukāt. Man patīk
Konkrētais nācis no šveices un nav pilnākajā komplektācijā (kas dīvaini), respektīvi, nav navigācijas, multistūres, klimas, ir parastais kondišens toties ir ādas salona apdare. man galvenais bija, lai nav pusautomāts, šis ir ar mehanisko kārbu. Maz noskrējis un nu dikti jau nu labā kondīcijā, tehniskajā apskatē pat vieninieku nekur neielika, līz ar to, varu baudīt pašu auto, nevis remontus. tas, ka interesējos par servisu ir tikai tadēļ, lai vairak iepazītos ar auto un samainītu visus šķidrumus un filtrus.
Pats auto ir interesants, laikam jau tāpat kā alfām - par patēriņu nerunā, bet jāsaka, ka tas IR
Kārba gan varētu būt 6ātrumu, jo šie 5 ir visi diezgan īsi (protams, skriešanai labi) un pie 110km/h ir 3000rpm ...
Lai aŗī izplūdes pats gals ir līks uz leju, kā dīzeļiem un ne pēc kā neizskatās, kad pirmo reizi piedarbināju to auto, iemīlējos tajā R5 skaņā, nu dikti jau laba
Stūres reika aŗī īsā, no gala līz galam 2 apbriezieni. Respektīvi, taisīts tā, lai šveicē pa kalniem Tu nejustos apdalīts. Mūsu platuma grādos tas protams nav tik aktuāli, bet paredzu, ka trasē varētu būt tas, kas vajadzīgs  Piekare, priekš šāda auto drusku liekas pa mīkstu, tādēļ gribētu cietākas un drusku zemākas stoikas ar atsperēm.
Pārejais - patīk dikti. Ir ļoti rafinēta CHECK sistēma, parāda pat kura no lampām izdeg, vai kas tieši par dačiku ir beigts - nebija ar tādu lietu vēl saskāries. Dačika FAIL parādija, ka diebraucu vienā padziļākā peļķē, laikam uz sekundi bija pazudis kontakts.
Patiesībā, pa šo īso mirkli jau ir ļoti daudz ko stāstīt, ganjau kādu reizi kad Jums būs satikšanās, pieskriešu atrādīt  tad aŗī pastāstīšu. katrā zinā, kārtējo reizi pārliecinājos, ka Itāļu auto ir tas, kas man dikti patīk, tieši tik pat pozitīvas sajūtas bija no manas Alfa 159 2.4JTD
Labi, nav ko te daudz spamot, teikšu tikai to, ka, ja tas auto interesē, vajag meklēt labu eksemplāru - nenožēlosiet
Veiksmi
|
Tue Jan 05, 2010 10:48 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
gaidam Cuore Sportivo pasākumos
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Jan 05, 2010 11:08 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Nr.7 rakstīja:gaidam Cuore Sportivo pasākumos 
ne, negaidam.  atbrauks, uzvares visus ar Fiatu, nebus smuki  bet ar pirkumu apsveicu! un... iedo izgazt!
|
Tue Jan 05, 2010 11:11 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
jvanks rakstīja:
Ja runājam par Stilo, tad tas auto man ir no 13.novembra. Paguvu arī ar vasaras riepām pa sausu laiku pabraukāt. Man patīk 
No Mustangs Auto placa?
|
Tue Jan 05, 2010 11:15 am |
|
 |
elbee
Member of

|
tas 2.4 dzinejs ir tas pats, kas Fiat Coupe nak ar turbinu un 220zs? vel kaut kadam Lanciam laikam vinu lika...
|
Tue Jan 05, 2010 11:22 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Izklausās labi. Lai labi ripo!
Par Cuore Sportivo piekrītu Nr.7 - jābrauc.
Parādīs kā tā lieta darāma
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Jan 05, 2010 11:25 am |
|
 |
jvanks
|
Jā, tas pats no Mustanga plača  Aizbraucu, paskatījos, iepatikās, nopirku īsti pat nepārbaudījis, nu TFU TFU TFU, pagaidām liekas, ka neesmu nošāvis greizi
Par CUORE pasākumu - ja nepalaidīšu garām, noteikti pieskriešu  A par to, ka visiem parādīt kā ta lieta darās - nu es esmu skeptisks, tomēr kādu laiku rokas nav kustinātas, esmu ierūsējis
A dzinējs - par FIAT Turbo nezinu, amn liekas, ka viņam ir 2,0 (ja 5cil rindā, tad tas pats tikai ar mazaku kubatūru), bet zinu, ka tas dzinējs tika likts Lancia Kappa. Un ja nemaldos, bloks ir vēl no Lancia Stratos
Noteikti gribētu pamēgināt to auto kartinga trasē, īsā reika, lielākā daļa griezes no 2500rpm, riteņi pa stūriem...itkā ir viss kas nepieciešams. Vienīgi smags, kā jau visi itāļu, pašmasa 1425kg...
Nu ta jau redzēs  Ja amortizatorus sanāks sakārtot kā iecerēts, tad noteikti būs jāpamēģina, un riepas, kas nāca auto līdzi arī jānolieto līz galam
|
Tue Jan 05, 2010 12:51 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
patumši pelēks, ja?
3-durvju stilo dizains ir ļoti ok, man ar patīk
|
Tue Jan 05, 2010 1:49 pm |
|
 |
jvanks
|
Nea, pavisam melns  Ar melnu ādas salona apdari un 17 collu oriģinalajiem diskiem
Man arī tīri labi patīk tas dizains. Auto ir ērts aŗī ikdienas lietošanā, arī bagāžnieks viņam pietiekami ietilpīgs un 4 cilvēki mierīgi sasēžas, bez lieka stresa  Tik cik 2durvis, pārējais - nekādu problemu.
Numurs HB 482 ja nemaldos (īsti neatceros, slinkums tehpasē skatīties)
ja redzat uz ielas, neapbižojat, bieži mana otrā pusīte ar viņu vizinās
p.s.
Paldies par jauna topika izveidi, tieši domāju, ka tā būtu labāk, lai nav OFFTOPIC
|
Tue Jan 05, 2010 1:59 pm |
|
 |
WindY
Pievienojies: 04 Nov 2008
Komentāri: 48
|
Varbūt sanāks pierunāt uz Cuore Sportivo vienu Bravo HGT  Dažādībai tā teikt
|
Tue Jan 05, 2010 10:53 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
WindY rakstīja:Varbūt sanāks pierunāt uz Cuore Sportivo vienu Bravo HGT Dažādībai tā teikt 
tam laikam ar tas pats 5 cil 20v dzienjs?
|
Tue Jan 05, 2010 11:42 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
|
Tue Jan 05, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 4:35 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|