Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 7 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
salonaa auksti !!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs salonaa auksti !!!! 
nu tad taa ir sekojosa problema manai 166tajai viena jauka bridi parstaja stradat salona wentilators....  kaa tur isti bija taa epera adrese/prgramma lai varetu redzet ka pie vinja tikt klat..???? vai kkads manualis?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Epera adreses norādītas Pircēja rokasgrāmatā, beigās:
http://www.alfisti.lv/rokasgramata.php

Bet šajā gadījumā, drošvien vajag Workshop manuāli lai redzētu kā tur kas tiek skrūvēts vaļā.
(varbūt var vēl Alfaowner'ī pameklēt, vai kādam nav bijusi līdzīga ķibele, un kā viņš to ir atrisinājis).

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tur zemāk ir arī bildes...
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-164-and-166/57754-where-is-the-166-air-con-fan.html

Man gan šķiet, ka no sākuma vajag saprast vai tas nav drošinātājs/relejs vai nekontakts, kas izraisījis bezdarbību un tikai tad ķerties pie motora raušanas ārā Wink

EDIT: Te vēl kjautkas: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-164-and-166/58785-166-heater-fan-woes.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Tur zemāk ir arī bildes...
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-164-and-166/57754-where-is-the-166-air-con-fan.html

Man gan šķiet, ka no sākuma vajag saprast vai tas nav drošinātājs/relejs vai nekontakts, kas izraisījis bezdarbību un tikai tad ķerties pie motora raušanas ārā Wink

EDIT: Te vēl kjautkas: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-164-and-166/58785-166-heater-fan-woes.html

PALDIES J.K  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja nav droshinaataajs, tad relejs, bet ir viens BET - relejs pats atrodas uz ventilatora. Esmu savejai 156 jaucis laukaa, lodeejis un licis atpakalj. Caur cimdu nodaliijumu, lienot uz veedera. Chakars.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man domāt ka būs vien jāmaina ventilators, es jau nomainīju, maksāja ap 120 Ls Barona ielas veikalā.  party

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A  kas viņam tāds nobirst? Nav lētāk pie meistariem aizstiept, lai pārtin, jeb norestaurē.
Jeb šamais remontu Ņepodļežit?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tinumi bija melni, jo melni. Motoriņam nāca 4 tranzistori, un ļoti gudri vadās, tā kā iesku nemocīties, bet nomainīt, jo paliels  fuck lai nomainītu. Eelektriķim tāpat samaksāsi gandrīz pusi, bez garantijas, un tad ie fuck kapeiku, pēc tam pa dārgo mainīsi. Tā kā ja gribi braukt kādu brīdi tadliec jaunu un aizmirsti par aukstumu piip

Rēķinies ka freons arī būs jāpilda pēc tam, jo nevar izņemt ventilatoru neatvienojot kondic. trubu Evil or Very Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Da nu  tie tinumi noteikti mellni no putekljiem, kas ziemaa piedegushi ar karsto gaisu. Man tur arii viss bija kaa neegjera kloaaka, bet notiiriju ar birstiiti, cik vareeju. Pazjeelo mazliet kaapostu un meegjini izdariit pats - iekachaa failu ar workshop manual un pameklee peec "ventilation".

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
heater-fan vēl arī noderīgs atslēgvārdiņš..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lai vai kaa, mekleetaajs tanii workshop manuaalii bija sakaariigs. Es tikai peec taa arii pats kjeeros mashiinai klaat.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man certurdien 9.30 sarunata pirma vizite arfila....sitada aukstuma tomer laikam pac ieksa nelidishu lai citi skruve. Smile tad ari redzes kas tur isti buus ja buus jamaina tad mainis...es jav ceru uz to drosinataju

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja gribi pameklēt laimi kapeiku  fuck , varu piedāvāt savu veco ventilatoru, varbūt kāds elektriķis var piedabūt viņu griezties. Protams ar pašsavākšanos Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
..es jav ceru uz to drosinataju

Labāk jau laikus noskaņojies ka būs jāmaina, vieglāk izvilkt čunguru, jo drošinātāji nu LOOOOTI reti ir pie vainas, (lasi :gandrīznekad)!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
gandriiz nekad, iznjemot gadiijumus, kad stundinju paseedi kangaru kalnos kameer atbrauc choms, kursh aizvelk liidz servisam riigaa, kuraa meistars peec 5 minuusha darboshanaas prieciigs pazinjo "saimniek, gatav!" un rokaa tur maziitinju nedarbojushos droshinaataaju shura

shis ir patiess staasts. auto bija subaru. un mees bijaam tik paarliecinaati, ka nospraadzis uuknis, ka pastiities droshinaataaju likaas pilniigi leika un nevajadziiga darbiiba Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 7 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration