Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Kas par vainu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Kas par vainu? 
Vārdsakot, ir maza, īpatnēja problēma.. braucot virs ~30km/h un griežot līkumā uz labo pusi (nespiežot gāzi) jūtamas mazliet kautkādas dīvainas vibrācijas pie stūres un pedāļiem.. (respektīvi kam tajā brīdī pieskāries)

Kas varētu būt par problēmām? neprasu jums risinājumu vai ko tādu, bet vnk kādas domas par to? Kas varētu būt par vainu?

P.S. atgādinu, ka tas ir tikai griežot uz labo pusi un sākot no ~30km/h bez gāzes pedāļa..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a kas ir uz 50 km/h un uzspiežot gāzi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NU tad itkāā liekas, ka nejūt to nelielo vibrāciju, kad spiež uz pedāli, jo motors griež..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Kas par vainu? 
feebl rakstīja:
Vārdsakot, ir maza, īpatnēja problēma.. braucot virs ~30km/h un griežot līkumā uz labo pusi (nespiežot gāzi) jūtamas mazliet kautkādas dīvainas vibrācijas pie stūres un pedāļiem.. (respektīvi kam tajā brīdī pieskāries)

Kas varētu būt par problēmām? neprasu jums risinājumu vai ko tādu, bet vnk kādas domas par to? Kas varētu būt par vainu?

P.S. atgādinu, ka tas ir tikai griežot uz labo pusi un sākot no ~30km/h bez gāzes pedāļa..

es 1-mais ko izdaritu, kartigi parbauditu piekari, pussassis, amishus, ritenja stiprinajumu un galu gala riepas/diska kvalitati.... tas noteikti ir saistits ar shiem mezgliem...

un pirms vaina ir atrasta, nebraukatu ar to auto nemaz... izklausas, ka tas varetu but bistami!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirmais ko darītu, pārbaudītu riteņu skrūves, riepu spiedienus (kautgan pēc apraksta maz ticams ka vaina spiedienā), pašu riepu stāvokli (pumpas). Tālāk jau pusasis/gultņi utml.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ledu disku iekšpusē

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
apmaini priekšejos riteņus vietām
ja tagad ir griežot pretēji, značit disks, ja nekas nemainās meklēs au tālāk - bremžu dar'biba, gultņi, miroņgalvas u.t.t.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jāā, man pašam vairāk arī krīt uz tiem riteņiem..

JO man pirms neilga laika (2-3mēnešiem) bija joks ar diskiem, arī vibrācijas, bet tikai braucot taisni (nespiežot uz gāzes pedāli, un bremzi) visu laiku brīvgaitā ripojot skanēja un jutu vibrācijas, bet līdzko grieza, tad nē.. nevarēju saprast, aizbraucu uz servisu, skatos - viena skrūve diskam nav, čalis pārbauda pārējās, bezmazvai ar roku varēja atskrūvēt..

pievilka un viss bija okey, bet tagad pārbaudiju, itkā visas stingras, tikai to jauno skrūvi ko nopirku - netieku klāt, nevar uzlikt atslēgu..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aa nu vel pirms menesha jau te rakstiju, ka sanaca ieslidet ar sanu apmalee , kad bija tie ledi, taa ka mashina normali atsitaas, bet tad nekaa nebija, ne diski noskrapeti, nekas, viss bija chotka.. varbut kkas vēl?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tak ganjau liki diski, riepu servisos visi vienmer saka ir ok, nekada vaina, ta ir. bet patiesiba jau nemaz stipri vinus nevajag sasist un viss ir slikti. nu tada mana pieredze. piekare jau tur nekas patiesiba nevar "vibret". tad ir jabut baigi slikti viss. taka vajag paskatities tos diskus un riepas normali nobalanset. bet ir jau riepas, kuras nemaz nevar normali nobalanset :chaina: Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es ziemas tupeles baidiitos mest rinkjii uz asi - protektors straadaa preteeji un var sanaakt, ka bremzeeshanas celsh pagarinaas, sliid uzsaakot braukshanu. un karaatavaam par chaina riepaam - ir arii latvia riepas shura tipa navarkas latvijaa razjotas. bez jokiem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
es ziemas tupeles baidiitos mest rinkjii uz asi - protektors straadaa preteeji un var sanaakt, ka bremzeeshanas celsh pagarinaas, sliid uzsaakot braukshanu. un karaatavaam par chaina riepaam - ir arii latvia riepas shura tipa navarkas latvijaa razjotas. bez jokiem.

Vai tik Starway nebija Latvijā atjaunotās riepas!?  Confused

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jaa, man ir tadas bijusas starway, bija meemais ieberziens, drausmigi skaljas, smagas un vecais labais triks ar disbalansu.  Laughing bet tas bija ljoti sen sen atpakalj un ta vairs nav taisniba.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja ir alfa..nafig braukt uz 30?
.....vai nafig alfa ..ja gribi braukt uz 30?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kas par vainu, vakar vel viss bija chiki, sodien iesledzot jebkura atruma masina paatrinas ljooti slikti, neko nesaprotu  Shocked , paneli raustas kaut kada dzeltena zimite, vai sprauslas?

Vai var ta but, ka kaut kas nav labi ar bremzem, jo apstaties ari ir baigi gruti!!!

Palidziet!!!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration