Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
AR 166 2,4 dīzeļa elektronika
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs AR 166 2,4 dīzeļa elektronika 
Lieta tāda ka vēlos pirkt Alfa Romeo               166 2000       . gada 2,4 dīzeli taču ir maza ķibele. Nestrādā pilnīgi nekas kas saistīts ar elektroniku. Pielec, braukt var gaismas deg, taču panelis klusē, t.i. klmata kontrole, navigācija, CD, el. logi, spoguļ u.t.t. nestrādā. Mašīna nemaksā dārgi, taču māc šaubas ka remonts varētu izmaksāt divtik. Vēlos lūgt jūsu padomu, kā man rīkoties, kas varētu būt pie šīs elektronikas vainas un cik tas varētu izmaksāt!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Iespeejams ka auto bijis sliikonis vai nodedzis kaads bloks vai vadu magistraale. Tas auto nekad nebuus kaads bija un probleemas taadam viss driizaak naaks tikai klaat. Nebuusi laimiigs ar taadu.
Ieteiktu tureeties pa gabalu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: AR 166 2,4 dīzeļa elektronika 
normunditos rakstīja:
Lieta tāda ka vēlos pirkt Alfa Romeo               166 2000       . gada 2,4 dīzeli taču ir maza ķibele. Nestrādā pilnīgi nekas kas saistīts ar elektroniku. Pielec, braukt var gaismas deg, taču panelis klusē, t.i. klmata kontrole, navigācija, CD, el. logi, spoguļ u.t.t. nestrādā. Mašīna nemaksā dārgi, taču māc šaubas ka remonts varētu izmaksāt divtik. Vēlos lūgt jūsu padomu, kā man rīkoties, kas varētu būt pie šīs elektronikas vainas un cik tas varētu izmaksāt!

pagriežot aizdedzes atslēgu viduskonsolē uz displeja neparādās uzraksts kas pieprasa ievadīt kodu,lai atkodētu CD/NAVI,klimu?šitāds prikols 166 ir vienmēr kad tiek atvienots aku!kas attiecas uz logiem,spoguļiem utt,-tas jau ir kautkas interesants!kas ir tas utt????

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tā nav gadījumā tā alfa, kas ir lizings.lv?
man ir 1999g alfa vēl vesela, varu piedāvāt visu ko vien Tev vajag no elektronikas vai arī visu elektroniku(vadus, blokus) kādi 200ls par to būtu normāla cena? vienīgi es nezinu kodu rādžiņam!
es ieteiktu pārbaudīt drošinātājus vai uz viņiem pienāk spriegums, ja nepienāk, tad pievadi un skaties vai kaut kas atdzīvojas..
ja cena ir maza un motoram, kārbai viss ir kārtībā, tad ņem ciet.. no kurienes esi? ja auto atrodas kaut kur starp Ventspili un Rīgu varu uzmest aci, notestēt Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
woox rakstīja:
man ir 1999g alfa vēl vesela, varu piedāvāt visu ko vien Tev vajag no elektronikas vai arī visu elektroniku(vadus, blokus) kādi 200ls par to būtu normāla cena? vienīgi es nezinu kodu rādžiņam!
es ieteiktu pārbaudīt drošinātājus vai uz viņiem pienāk spriegums, ja nepienāk, tad pievadi un skaties vai kaut kas atdzīvojas..
ja cena ir maza un motoram, kārbai viss ir kārtībā, tad ņem ciet.. no kurienes esi? ja auto atrodas kaut kur starp Ventspili un Rīgu varu uzmest aci, notestēt Wink

un ko Tu tur notestesi? taa alfa gadijuma nav pelekaa krasa un ar drebes salonu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
un ko Tu tur notestesi?

drosinatajus Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
kaspars rakstīja:
un ko Tu tur notestesi?

drosinatajus Mr. Green

+1 shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
woox rakstīja:

un ko Tu tur notestesi? taa alfa gadijuma nav pelekaa krasa un ar drebes salonu?

gaitas īpāšības, saimnieku.. :kaspich:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
woox rakstīja:
kaspars rakstīja:
woox rakstīja:

gaitas īpāšības, saimnieku.. :kaspich:
naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: AR 166 2,4 dīzeļa elektronika 
"Nestrādā pilnīgi nekas kas saistīts ar elektroniku" man bagi izklausas pec paris izsistiem drosinatajiem. uz viena sez logi, spoguli, centrala atslega, uz kada cita vai pat uz ta pasa panela apgaismojums.

pogam un apgaismojumam nav nekada sakara ar vadibas blokiem un magistralem. klima nestrada, jo ICS, ar ko to vada, nepienak strava.

vobsem hvz, bet drosinataju parbaude aiznem 5 min, ar to vajadzetu sakt

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs tā nav gadījumā tā alfa, kas ir lizings.lv? 
Jā tā ir tā paša alfa no līzinga. Kas tev pašam notika ka nabrauc ar 99 gada alfu? Ne logi, ne spoguli nekas nestrādā. Kārba arī diezgan stingri slēdzas . Nezinu, varbūt tas tā visām alfām. Māšīna ir Rīga, pats dzīvoju Rēzeknē .  Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: tā nav gadījumā tā alfa, kas ir lizings.lv? 
normunditos rakstīja:
Jā tā ir tā paša alfa no līzinga. Kas tev pašam notika ka nabrauc ar 99 gada alfu? Ne logi, ne spoguli nekas nestrādā. Kārba arī diezgan stingri slēdzas . Nezinu, varbūt tas tā visām alfām. Māšīna ir Rīga, pats dzīvoju Rēzeknē .  Sad

hmm... tad tas auto nav aiztirgots jau? pirms nedēļas, pusotras bija rezervējuši baltkrievi, kad es to auto skatijos. solija atzvanīt, ja viņi neapmaksās rēķinu laikā. pasveicini viņus no manis.

bet iesaku to auto pieslēgt kompim, lai vispār uzzinātu nobrauktos km- baigi svaigs neizskatījās.

par kārbu man arī teica. pats gan nemēģināju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: tā nav gadījumā tā alfa, kas ir lizings.lv? 
normunditos rakstīja:

tai manai alfai ir sista priekša.. kārba man arī ir..
bet cik skatījos, tad viņa tagad laikam ir rezervēta līdz 12.datumam..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Baltkrievi atteicās no viņas. To Alfu esmu rezervējis es līdz 12, taču baigais gabals jādzenas līdz Rīgai. Pašam Alfa nav nekad bijusi tāpēc nezinu kas varētu būt pie vainas. Ies pējams tiešām ka drošinātājs pie vainas( cerams).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
normunditos rakstīja:
Baltkrievi atteicās no viņas. To Alfu esmu rezervējis es līdz 12, taču baigais gabals jādzenas līdz Rīgai. Pašam Alfa nav nekad bijusi tāpēc nezinu kas varētu būt pie vainas. Ies pējams tiešām ka drošinātājs pie vainas( cerams).

Mēģini sadabūt iepriekšējā īpašnieka numuru... es tikko no apdrošinātājiem pirku mašīnu un paprasīju, lai iedod numuru un viņi arī iedeva, sazvanījos ar īpašnieku un visu par autiņu noskaidroju(šajā gadījumā iepriekšējais īpašnieks nemelos) Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration