Re: Vajadzigs kompetenta alfista viedoklis
alfadude rakstīja:
Zinu, ka saja foruma var atrast visu par alfam, bet esiet zeligi un iespeju robezas sniedziet palidzigu roku. Kadu laiku jau esmu gatavs parsesties no sava vw uz normalu auto - alfa romeo. Padoma ir 156 pikapu. Sobrid ir tas bridis kad esmu gatavs nospiest gaili un vajag viedokli no kada kas zin kaut ko par sim masinam. Gribu zinat istuma kadas bus galvenas problemas ar so masinu? Ieprieksejo masinu nedaudz taisiju pats. Vai tas ir iespejams ari ar alfam vai baigi sarezgiti? Tad visbeidzot, vai kads var novertet so masinu:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/clnbd.html
Izskatas normala masina un plus ka esot nomainita hadene. vienigais cena nedaudz virs sedaniem. Tas ir ok? Varbut kads zin konkreto masinu?
specifiskas alfu lietas, motoru izveles variantus gan jau izlsisi te pat foruma, pietiekosi daudz par 156 sarakstits

mana skatijuma galvena problema sobrid ir nopirkt labu masinu. nemsos apgalvot, ka latvija to nav iespejams izdarit vispar, jo tie, kam tas labas, koptas, aprupetas masinas ir, nepardos vinu par tam kapeikam, ko tagad sauc par tirgus cenu.
vai nu jabut gatavam samaksat daudz vairak un jaaizbrauc pasam pakal savai sapnu masinai uz Vaciju, Belgiju, Franciju... vai nu perkot letas vietejas masinas jarekinas, ka vinas prasis regularus ieguldijumus.
remontet mierigi var pats, ja vispar ir iemanas un strumenti. to sudraboto vagonu ir verts apslatit tuvak, ja nemaldos, LV jauns pirkts, vismaz noskrejiens reals, un pedeja laika tiesam daudz kas atjaunots tai masinai.