kaspars rakstīja:
DonAlejandro rakstīja:
j.k. rakstīja:
DonAlejandro rakstīja:
Vai ari var no 164 2.0 Turbo iebazt atrumkarbu maneja ?
Ja tas ir v6 turbo tad visdriizaak ka var - jo bloks itkaa vienaads. Teoreetiski ir arii rindas 4nieki turbo, no kaa droshvien kaarba nederees - bet LV nevienu taadu neesmu redzeejis.
Binga es esmu redzejis 2.0 TURBO V6 pat zinu kur stav vinja .
Vinai motors pilnigi liidzigi izskatas ka 3.0 V6 vienigais uz galvas uzraksts TURBO.
Skaidrs vajadzes uz turieni tad zvaniit!
Nava nevienam foruma iemitniekiem karbas no 164 ? 
Kas tad karbai atgadijās? Caurums? Diferam pirksts? uz 164 3.0 DER karba no 2.0 V6 turbo.man uz 164 stav karba no divlitra 
Atgadijas tada kljume ka pagajusho nedelj saka kautkas baigi tarkshket ljoti! uzreiz saku domat ka sajugu un grozu un izspiedej gultnis ir pilnigi jauni tik tiko bij mainiit. Un nodomaju ka kautkas noticis ar kaarbu ( domaju ka maybe ellas limenis ira par maz un saka gultnis tarkshet delj ta ).
Bet diem zelj kljume tada atbraucu uz savejo servisu shodien sakam izskruvet to skruvi lai nolietu ellju no karbas un no turienes saaka gazties zobrati salauzti ap 9-12. Uzreiz sapratam ka pizdec ira
Vot ta laikam baigi esmu gazejis ar vinju uz visiem 100% un neiztureja zobrati.
Vot tagad saku meklet. Un jautaat jums.
Ritdien zvanishu vienam donoram kas nesen staveja ssa 2.0 V6 TURBO maybe vinja vel nava pilniba izjaukta un ceru ka paveiksies.
JA arkartes gadijuma domaju tad njemshu to alfu kas stav uz ss pa 700 ls protams nemaksashu visu cenu! katru dienu ar pardeveju runajos par vinju. Bet tad vajadzes manejo alfinju Pit Stopa iedziit uz 2 meneshiem
Pati vinja brauc visos parnesumos sledzas vis okey bet vienigais katru nobraukto metru domaju lai no karbas neizlido nekas, un saudzibas pec novietoju vinju pagaidam staveshanas rezhima