Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Bremzes
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Bremzes 
Sveiki. Kārtējo reizi nākas lūgt jūsu palīdzību. Smile
Tātad, nesen biju aizbraucs uz bezmaksas diagnostiku veikt pārbaudes, jo kā nekā man drīz jāiet tehniskā. Tad nu to izdarīja un man paziņoja, ka bremzes ir galīgi švakas un var sagādāt problēmas tehniskās apskates procesa laikā. Smile
Sanāk tā, ka man būtu jāmaina gan uzlikas, gan diski, jo abas detaļas esot tuvu kritiskajam stāvoklim (dīvaini, ka pats to pat nebiju ievērojis Very Happy )
Tad nu es mazliet pameklējos internetā un atradu pievilcigu variantu diskiem http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Brakes/Brembo-Brake-Disc-Set-Max-front::3736.html
Taču īsti nesaprotu vai man der vai neder, un vai uzlikas derēs jebkuras?
Un varbūt varat ieteikt kādu labu vietu kur ari būtu iespēja iegādāties tās pašas uzlikas Smile
Paldies jau iepriekš...

P.S. Jāmaina ir priekšējās bremzes, AR 146

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...es Tavā vietā sazinātos vai aizbrauktu uz AlfaClub darbnīcu, un gan jau Tev tur paskaidros kas un kā... Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...es Tavā vietā sazinātos vai aizbrauktu uz AlfaClub darbnīcu, un gan jau Tev tur paskaidros kas un kā... Wink

Man nav ne jausmas kur tada ir...  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rou.bill rakstīja:
ralfins rakstīja:

Man nav ne jausmas kur tada ir...  Embarassed

...pirmajā lapā kad ieej alfisti.lv ir info

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Rou.bill: Es tomēr ieteiktu likt standarta diskus un labus klučus (Ferodo Premium vai Pagid, vai ja jūties ļoti sportisks - Ferodo DS sērijas).

Ielas mašīnai ielas režīmos uzliekot spooorta diskus un jo sevišķi spooorta uzlikas bremzēšana PASLIKTINĀS.
Jo sportam taisītie kluči ir domāti maksimālai efektivitātei pie intensīvas lietošanas un temperatūras, tās praktiski NESTRĀDĀ ikdienas lietošanā.
Par konkrētajiem Brembo nezinu, bet lielākā daļa caururbto un rievoto bremžu disku ir tikai kosmētiska nozīme, un dēļ šiem kosmētiskajiem "uzlabojumiem" tie kļūst tikai trauslāki.

Detaļas pirktu/remontētu Alfaclub darbnīcā: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=146

Detaļas var iepirkt arī pie Sviesc'a: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=22

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Rou.bill: Es tomēr ieteiktu likt standarta diskus un labus klučus (Ferodo Premium vai Pagid, vai ja jūties ļoti sportisks - Ferodo DS sērijas).

Ielas mašīnai ielas režīmos uzliekot spooorta diskus un jo sevišķi spooorta uzlikas bremzēšana PASLIKTINĀS.
Jo sportam taisītie kluči ir domāti maksimālai efektivitātei pie intensīvas lietošanas un temperatūras, tās praktiski NESTRĀDĀ ikdienas lietošanā.
Par konkrētajiem Brembo nezinu, bet lielākā daļa caururbto un rievoto bremžu disku ir tikai kosmētiska nozīme, un dēļ šiem kosmētiskajiem "uzlabojumiem" tie kļūst tikai trauslāki.

Detaļas pirktu/remontētu Alfaclub darbnīcā: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=146

Detaļas var iepirkt arī pie Sviesc'a: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=22

Skaidrs, laikam tā ari būs jādara. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ikdienas lietošanā šis komplekts man itin labi kalpo:

Tikai pirmo mēnesi baisi čīkstēja...
Nu jau vairāk kā gadu par bremzēm neesmu interesējies, jāpaskatās,vai tie kluči nav jāmaina (savus 30kkm jau nokalpojuši).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Ikdienas lietošanā šis komplekts man itin labi kalpo:

Tikai pirmo mēnesi baisi čīkstēja...
Nu jau vairāk kā gadu par bremzēm neesmu interesējies, jāpaskatās,vai tie kluči nav jāmaina (savus 30kkm jau nokalpojuši).

Man uz 155 ar bija Zimmerman, tikai bez caurumiem...
Visumā bija labi, vēl arī klāt bija Pagid bremžu kluči...
Kopā strādājā visai tīkami...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:

es 156 priekšējos klučus tikai nesen nomainīju. kopš iegādes 2.5gadu laikā nobraukti 50Kkm, hvz cik vēl iepriekšējais īpašnieks bij nobraucis.....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Bremzes 
rou.bill rakstīja:
Tātad, nesen biju aizbraucs uz bezmaksas diagnostiku veikt pārbaudes, jo kā nekā man drīz jāiet tehniskā. Tad nu to izdarīja un man paziņoja, ka bremzes ir galīgi švakas un var sagādāt problēmas tehniskās apskates procesa laikā. Smile
Sanāk tā, ka man būtu jāmaina gan uzlikas, gan diski, jo abas detaļas esot tuvu kritiskajam stāvoklim (dīvaini, ka pats to pat nebiju ievērojis Very Happy )
Tad nu es mazliet pameklējos internetā un atradu pievilcigu variantu diskiem http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Brakes/Brembo-Brake-Disc-Set-Max-front::3736.html
Un varbūt varat ieteikt kādu labu vietu kur ari būtu iespēja iegādāties tās pašas uzlikas Smile
Paldies jau iepriekš...

Kads motors ?  ja boxeritis - tad tev stav parastie neventilejmije...  kaadi 13 ls/gab maksa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2litra ventileejamie 284mm diski arii nav diezko daargaaki, zem 20 gabalaa vajadzeetu buut  Smile

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
2litra ventileejamie 284mm diski arii nav diezko daargaaki, zem 20 gabalaa vajadzeetu buut  Smile

1.4 ts vai 1.6 ts vai dizelja ventilejamije BREMBO ir kaadi 25 lati gabalaa - ja kas - man ir Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:

25*mm "srednej paršivosti" uz veco divlitru pie Sviesca maksāja nedaudz pāri 20 par abiem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Bremzes 
Alsi rakstīja:
rou.bill rakstīja:
Paldies jau iepriekš...

Kads motors ?  ja boxeritis - tad tev stav parastie neventilejmije...  kaadi 13 ls/gab maksa

Nu ir boxeris 1,6, kur tadas iespejams dabut?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
j.k. rakstīja:

1.4 ts vai 1.6 ts vai dizelja ventilejamije BREMBO ir kaadi 25 lati gabalaa - ja kas - man ir Smile

что у тебя есть? flame я тоже на эти диски имею контрольный пакет акций Laughing

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration