Autors |
Ziņojums |
rou.bill
Pievienojies: 27 Dec 2008
Komentāri: 21
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo 146
|
 Bremzes
Sveiki. Kārtējo reizi nākas lūgt jūsu palīdzību.
Tātad, nesen biju aizbraucs uz bezmaksas diagnostiku veikt pārbaudes, jo kā nekā man drīz jāiet tehniskā. Tad nu to izdarīja un man paziņoja, ka bremzes ir galīgi švakas un var sagādāt problēmas tehniskās apskates procesa laikā.
Sanāk tā, ka man būtu jāmaina gan uzlikas, gan diski, jo abas detaļas esot tuvu kritiskajam stāvoklim (dīvaini, ka pats to pat nebiju ievērojis  )
Tad nu es mazliet pameklējos internetā un atradu pievilcigu variantu diskiem http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Brakes/Brembo-Brake-Disc-Set-Max-front::3736.html
Taču īsti nesaprotu vai man der vai neder, un vai uzlikas derēs jebkuras?
Un varbūt varat ieteikt kādu labu vietu kur ari būtu iespēja iegādāties tās pašas uzlikas
Paldies jau iepriekš...
P.S. Jāmaina ir priekšējās bremzes, AR 146
|
Fri Jan 30, 2009 1:38 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...es Tavā vietā sazinātos vai aizbrauktu uz AlfaClub darbnīcu, un gan jau Tev tur paskaidros kas un kā...
|
Fri Jan 30, 2009 1:43 pm |
|
 |
rou.bill
1996 Alfa-Romeo 146
|
ralfins rakstīja:...es Tavā vietā sazinātos vai aizbrauktu uz AlfaClub darbnīcu, un gan jau Tev tur paskaidros kas un kā... 
Man nav ne jausmas kur tada ir...
|
Fri Jan 30, 2009 1:55 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
rou.bill rakstīja:ralfins rakstīja:...es Tavā vietā sazinātos vai aizbrauktu uz AlfaClub darbnīcu, un gan jau Tev tur paskaidros kas un kā... 
Man nav ne jausmas kur tada ir... 
...pirmajā lapā kad ieej alfisti.lv ir info
|
Fri Jan 30, 2009 1:56 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Rou.bill: Es tomēr ieteiktu likt standarta diskus un labus klučus (Ferodo Premium vai Pagid, vai ja jūties ļoti sportisks - Ferodo DS sērijas).
Ielas mašīnai ielas režīmos uzliekot spooorta diskus un jo sevišķi spooorta uzlikas bremzēšana PASLIKTINĀS.
Jo sportam taisītie kluči ir domāti maksimālai efektivitātei pie intensīvas lietošanas un temperatūras, tās praktiski NESTRĀDĀ ikdienas lietošanā.
Par konkrētajiem Brembo nezinu, bet lielākā daļa caururbto un rievoto bremžu disku ir tikai kosmētiska nozīme, un dēļ šiem kosmētiskajiem "uzlabojumiem" tie kļūst tikai trauslāki.
Detaļas pirktu/remontētu Alfaclub darbnīcā: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=146
Detaļas var iepirkt arī pie Sviesc'a: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=22
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Jan 30, 2009 2:08 pm |
|
 |
rou.bill
1996 Alfa-Romeo 146
|
j.k. rakstīja:Rou.bill: Es tomēr ieteiktu likt standarta diskus un labus klučus (Ferodo Premium vai Pagid, vai ja jūties ļoti sportisks - Ferodo DS sērijas).
Ielas mašīnai ielas režīmos uzliekot spooorta diskus un jo sevišķi spooorta uzlikas bremzēšana PASLIKTINĀS.
Jo sportam taisītie kluči ir domāti maksimālai efektivitātei pie intensīvas lietošanas un temperatūras, tās praktiski NESTRĀDĀ ikdienas lietošanā.
Par konkrētajiem Brembo nezinu, bet lielākā daļa caururbto un rievoto bremžu disku ir tikai kosmētiska nozīme, un dēļ šiem kosmētiskajiem "uzlabojumiem" tie kļūst tikai trauslāki.
Detaļas pirktu/remontētu Alfaclub darbnīcā: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=146
Detaļas var iepirkt arī pie Sviesc'a: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_shop_business&business_id=22
Skaidrs, laikam tā ari būs jādara.
|
Fri Jan 30, 2009 2:48 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Ikdienas lietošanā šis komplekts man itin labi kalpo:
Tikai pirmo mēnesi baisi čīkstēja...
Nu jau vairāk kā gadu par bremzēm neesmu interesējies, jāpaskatās,vai tie kluči nav jāmaina (savus 30kkm jau nokalpojuši).
|
Fri Jan 30, 2009 3:17 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
KaramBax rakstīja:Ikdienas lietošanā šis komplekts man itin labi kalpo:
Tikai pirmo mēnesi baisi čīkstēja...
Nu jau vairāk kā gadu par bremzēm neesmu interesējies, jāpaskatās,vai tie kluči nav jāmaina (savus 30kkm jau nokalpojuši).
Man uz 155 ar bija Zimmerman, tikai bez caurumiem...
Visumā bija labi, vēl arī klāt bija Pagid bremžu kluči...
Kopā strādājā visai tīkami...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jan 30, 2009 3:35 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
KaramBax rakstīja:Nu jau vairāk kā gadu par bremzēm neesmu interesējies, jāpaskatās,vai tie kluči nav jāmaina (savus 30kkm jau nokalpojuši).
es 156 priekšējos klučus tikai nesen nomainīju. kopš iegādes 2.5gadu laikā nobraukti 50Kkm, hvz cik vēl iepriekšējais īpašnieks bij nobraucis.....
|
Fri Jan 30, 2009 3:36 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
 Re: Bremzes
|
Fri Jan 30, 2009 10:22 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
2litra ventileejamie 284mm diski arii nav diezko daargaaki, zem 20 gabalaa vajadzeetu buut
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Jan 30, 2009 10:43 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
j.k. rakstīja:2litra ventileejamie 284mm diski arii nav diezko daargaaki, zem 20 gabalaa vajadzeetu buut 
1.4 ts vai 1.6 ts vai dizelja ventilejamije BREMBO ir kaadi 25 lati gabalaa - ja kas - man ir
|
Fri Jan 30, 2009 10:46 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
j.k. rakstīja:2litra ventileejamie 284mm diski arii nav diezko daargaaki, zem 20 gabalaa vajadzeetu buut 
25*mm "srednej paršivosti" uz veco divlitru pie Sviesca maksāja nedaudz pāri 20 par abiem.
|
Sat Jan 31, 2009 1:41 pm |
|
 |
rou.bill
1996 Alfa-Romeo 146
|
 Re: Bremzes
Alsi rakstīja:rou.bill rakstīja:Sveiki. Kārtējo reizi nākas lūgt jūsu palīdzību.
Tātad, nesen biju aizbraucs uz bezmaksas diagnostiku veikt pārbaudes, jo kā nekā man drīz jāiet tehniskā. Tad nu to izdarīja un man paziņoja, ka bremzes ir galīgi švakas un var sagādāt problēmas tehniskās apskates procesa laikā.
Sanāk tā, ka man būtu jāmaina gan uzlikas, gan diski, jo abas detaļas esot tuvu kritiskajam stāvoklim (dīvaini, ka pats to pat nebiju ievērojis )
Tad nu es mazliet pameklējos internetā un atradu pievilcigu variantu diskiem http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-145-146/Brakes/Brembo-Brake-Disc-Set-Max-front::3736.html
Taču īsti nesaprotu vai man der vai neder, un vai uzlikas derēs jebkuras?
Un varbūt varat ieteikt kādu labu vietu kur ari būtu iespēja iegādāties tās pašas uzlikas
Paldies jau iepriekš...
P.S. Jāmaina ir priekšējās bremzes, AR 146
Kads motors ? ja boxeritis - tad tev stav parastie neventilejmije... kaadi 13 ls/gab maksa
Nu ir boxeris 1,6, kur tadas iespejams dabut?
|
Sun Feb 01, 2009 3:14 am |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
|
Sun Feb 01, 2009 5:30 pm |
|
 |