Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
need detaļa priekš pečkas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs need detaļa priekš pečkas 
Vajadziga detaļiņa priekš pečkas kas regulē ātrumu ar kādu pūš gaisu iekšā. Līdz viņai iet 4 vadi. no viņas līdz propelleram aiziet 2 uz doto mirkli savienots pa taisno lai kau ko pūš. Vai tās varētu būt kādas pretestības?

Ā , Alfa Romeo 156.. ar kondicionieri.. 98 gads

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: need detaļa priekš pečkas 
jan4ik1987 rakstīja:
Vajadziga detaļiņa priekš pečkas kas regulē ātrumu ar kādu pūš gaisu iekšā. Līdz viņai iet 4 vadi. no viņas līdz propelleram aiziet 2 uz doto mirkli savienots pa taisno lai kau ko pūš. Vai tās varētu būt kādas pretestības?

Ā , Alfa Romeo 156.. ar kondicionieri.. 98 gads

Pečkas termoregulators vai kā viņu tur, arfilā maksāja ~ 70Ls, alfistu darbnīcā moš lētāk. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja zin kādas tur orģināli nāk pretestības un ir nedaudz draugos ar lodāmuru, tad tas varētu izmaksāt pāris latus  remonts  Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaadam sasista alfa nav??? kurai ir taads.. pa lati 20 panemtu, ne dargak.. jaunu man to4 nevajag.. galvenais ka strada.. Very Happy vai ari ja kadam ir informaacija par vinu , butu labi uzzinat.. jo lodaamurs ir tresaa vietaa pec karotes un daksinjas

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ss.lv ne?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kads varbut var tas detalas bildi iemest, ka vina izskatas??? Very Happy a to es nezinu ko isti mekleet.. Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jan4ik1987 rakstīja:
kads varbut var tas detalas bildi iemest, ka vina izskatas??? Very Happy a to es nezinu ko isti mekleet.. Very Happy

Meklē no viena auto un tad zvani un saki ko tev vajag Wink Atsevišķi diez zin vai būs

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

vajag to kas ir bildee ar nosaukumu VW var un kur pienak rozaa un zaljais vadinjs, tikai originaalu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tas ir kautkas no ventilācijas sistēmas? Kautkāds temp. slēdzis vai kas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tas ir kaut kas, kas nosaka ar kaadu aatrumu puus ieksaa gaisu pechka.. iespejams kaadas pretestiibas Smile tagad ir pa taisno savienots, vajag lai  var regulet atrumu. alfai nav klimats, bet vnk kondishka.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jan4ik1987 rakstīja:
tas ir kaut kas, kas nosaka ar kaadu aatrumu puus ieksaa gaisu pechka.. iespejams kaadas pretestiibas Smile tagad ir pa taisno savienots, vajag lai  var regulet atrumu. alfai nav klimats, bet vnk kondishka.

Skaidrs. Tad jau drošvien tiešām pretestības...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un tam pretistiibam nak vairak neka 2 vadi.. un tev - spriezhot pec foto - ir ovala sezhvieta pretistiibam ..a pieklikts kaut kads kas tur vispar neder un ir no 0000....

man ir Valeo pretistiibas no Cromas/Themas

tam ir 4 izvadi - kas ienak lilaa keramikas kluciiti 50*20*15mm izmeros

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi.. nu man tur ir vel vadi ar shtekeri un sitie ir pievienoti no kau kaada Passata , kas tiesaam tur nav domaats.. vnk ielikts, lai tikai griezas..   Mad

cik maksaa pretestiibas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nau parlieciibas - ka tie tev deretu - jo tomer dazhadas paaudzes

par manejiem no Cromas/Themas
 - бутылка Жигулевского и оно твое.
еще бутылка - и выну из печки для 33й.  Smile

bet es esmu no Daugavpils.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a kaa zinaat vai derees?? Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration