Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
156 GTA
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 156 GTA 
Man pat horoskopā šodien rakstīts "būsi saaudzis ar riteņiem" Very Happy
Šodien Pelēcītim iedevu izdirsties. Laimīgā kārtā neviens ments netrāpījās. Nu baigi forša sajūta pēc tā 159 limuzīna. Vecais spainītis iet kā plēsts - asi, agresīvi, ar metālisku rēcienu, precīzu stūri, bez šūpošanās. yo Bija jau piemirsies kā tas ir. Jāpaskaita monētas. Varbūt tomēr jāatrod iespēja atstāt sev... ihaaaaa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 156 GTA 
Oga rakstīja:
Man pat horoskopā šodien rakstīts "būsi saaudzis ar riteņiem" Very Happy
Šodien Pelēcītim iedevu izdirsties. Laimīgā kārtā neviens ments netrāpījās. Nu baigi forša sajūta pēc tā 159 limuzīna. Vecais spainītis iet kā plēsts - asi, agresīvi, ar metālisku rēcienu, precīzu stūri, bez šūpošanās. yo Bija jau piemirsies kā tas ir. Jāpaskaita monētas. Varbūt tomēr jāatrod iespēja atstāt sev... ihaaaaa

45  yo  yo  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Simply labaka un pareizaka 156! super

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aizmirsu pieminēt bremzes. yo Braucot astē tam M3 nejutu īpašu spriedzi nevienā mirklī  Twisted Evil

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:

Es teiktu, ka pareizākā no vispār visām Alfām, ar ko nācies braukt. Melnais GTV arī ir super bet tomēr tāds mazs un spainīgs. Lai gan vizuāli viens no skaistākajiem pēdējās divdesmitgades auto vispār. Protams, ja ir grafīta o.z. un aeropaka love

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik tu par viņu gribi ?  SmileSmileSmileSmile
Man kaut kā par maz to alfu ir SmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba? Tikai mieru! naac
Varu iedot pagāzēt kādu nedēļas nogali. Ja patīk - gan jau par cipariņiem vienosimies.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lai sniegs nokūst un nedaudz bedre pielabo Smile
viens būs pabeigts , varēs nākošo post SmileSmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
TheCAT rakstīja:

Es teiktu, ka pareizākā no vispār visām Alfām, ar ko nācies braukt. Melnais GTV arī ir super bet tomēr tāds mazs un spainīgs. Lai gan vizuāli viens no skaistākajiem pēdējās divdesmitgades auto vispār. Protams, ja ir grafīta o.z. un aeropaka love

Ja man tagad buutu jaaizveelaas 156/GT/147, vienalga vai prieksh trackdays, vai ikdenas braukshanai, tad es ne mirkli nedomaatu! Tikai un vieniigi GTA.
Principaa es tagad meeginaju atcereeties kaadu liidziigu autinju, ar kuru naakaas vizinaaties... nevaru Smile ar M3 neebiju nekad braucis, 330Ci suxx hard utml.

arba pa sniegu ar sho auto braukt ir ljoti interesanti, tikai acis paliek kvadratas  :flamme:

Nobeigumaa pateikshu ka peec GTA - 159-ta ar 3.2 ir ljoti liels disappointment un kautkaads divaanisks mass production car. Taads chaalis bez juutaam  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neslikts mārketings!  super  aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ienaca prata jauns termins - "wake up car". No rita iekap, pieskjil un diena var sakties!

Draiver's car vai vel kas tur lai paliek citam automarkam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
ienaca prata jauns termins - "wake up car". No rita iekap, pieskjil un diena var sakties!

Eļamentarsna vatson! ir vasara, pagalmā ir viena veca E30 lamata ar R6 kur glušaks uzreiz aiz biksēm ir nost. Tur no rīta iekāpj treniņbikšains urļiks, piešķiļ un Tu uzreiz esi waked up! shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:

ye, sitais ir visiem dzivniekiem dzivnieks. berlines zoo noveroju vinu, biju veiksmigi trapijis tiesi tai bridi, kad vins bija izlemis mazliet pamainit pozu, ko vins dara reizi diena max. katra kustiba izrekinata lidz mm, ka tik neizteret lieku energiju yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wake up car laikam ir diezgan precīzs definējums. Es gan nemestu krūmos arī draiverīgumu - ar to tam spainim viss ir vislabākajā kārtībā Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfas visas (iznjemot diizeljus down mozaika violent ) ir iztikti veikaperi, fangiveri un agresori. bet tas jau nav nekas jauns, to mes visi zinaam jau sen.

pat 2l 16v twinsparks 155 bundzhaa, ar ko paarmainjas peec paaris dienas pabraukaaju, man tiiri labi patika. urkshkjis superiigs, daudz forshaaks kaa 156 ar to pashu dzineeju, nezinu, kaapeec. savukaart dzineejs taa vien prasaas lai top griezh veel un veel Wink

nu un GTA piemiit viss tas pats tikai vispaaraakajaa pakaapee. par to jaadomaa neviens neshaubaas. pat tie, kas GTA redzeejushi tikai bildees Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration