Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
pirksti
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs pirksti 
Sveiki!
Biju Modema motora uz bezmaksas diagnostikām, noteikti varu teikt tikai tās labākās lietas par šo iestādi, tiešām augsts apkalpes līmenis. Smile
Nu bet tālāk pie lietas, protams tika konstatētas pāris lietiņas, kuru dēļ varētu rasties problēmas ejot tehnisko apskati. Visvairāk raizes jau man sagādā stūres arējo pirkstu brīvkustība, iespējams var rasties problēmas tehniskās apskates laikā, bet ari pašam šī defekta izraisītais troksnis īpaši pie sirds neiet. Tāpēc vēlējos uzzināt vairāk info par šo defektu (vai ir nopietna problēma?) un, protams, interesē arī aptuvenās remonta izmaksas.
Paldies jau iepriekš. Smile
P.S. Modelis AR 146, 1996. gada, 1.6 boxeris.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vai ta ModenaMotors neiedeva "tāmīti"? Vai arī nolēma, ka nav vērts meklēt tos ciparus, jo tāpat skaidrs, ka neko pie viņiem neremontēsi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Vai ta ModenaMotors neiedeva "tāmīti"? Vai arī nolēma, ka nav vērts meklēt tos ciparus, jo tāpat skaidrs, ka neko pie viņiem neremontēsi?

solīja jau gan man to tāmīti atsūtīt, bet kā nav tā nav atnākusi uz e-pastu. Sad
Bet nu domāju būs jāizvertē vai ir vērts uz šādām lietām ietaupīt kapeikas, labāk samaksāt par kvalitāti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nuu ne tikai modena motors remontee kvalitatiivi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: pirksti 
rou.bill rakstīja:
Sveiki!
Biju Modema motora uz bezmaksas diagnostikām, noteikti varu teikt tikai tās labākās lietas par šo iestādi, tiešām augsts apkalpes līmenis. Smile
Nu bet tālāk pie lietas, protams tika konstatētas pāris lietiņas, kuru dēļ varētu rasties problēmas ejot tehnisko apskati. Visvairāk raizes jau man sagādā stūres arējo pirkstu brīvkustība, iespējams var rasties problēmas tehniskās apskates laikā, bet ari pašam šī defekta izraisītais troksnis īpaši pie sirds neiet. Tāpēc vēlējos uzzināt vairāk info par šo defektu (vai ir nopietna problēma?) un, protams, interesē arī aptuvenās remonta izmaksas.
     Ar TA tev būs problēmas,tev tiem pirkstiem jaur ir pamatīga lufte ja ir troksnis dzirdams,man bija rudenī TA un vienam pirkstam atrada mikroskopisku lufti un to lika nomainīt,es savai 146 2.0 ts pirkstu pirku pa 8 ls,mainīju pats,bokserim nāk savādāki pirksti,cena domāju apmēram tāda pati,nomainīs jedkurā servisā pa kādu piečuku.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: pirksti 
supinator rakstīja:
rou.bill rakstīja:
Sveiki!
     Ar TA tev būs problēmas,tev tiem pirkstiem jaur ir pamatīga lufte ja ir troksnis dzirdams,man bija rudenī TA un vienam pirkstam atrada mikroskopisku lufti un to lika nomainīt,es savai 146 2.0 ts pirkstu pirku pa 8 ls,mainīju pats,bokserim nāk savādāki pirksti,cena domāju apmēram tāda pati,nomainīs jedkurā servisā pa kādu piečuku.

Kolosāli, Tev sanāca mani iepriecināt. Very Happy
Un ja nav noslēpums, kur tu to pirkstu dabūji un mainīji?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rou.bill rakstīja:
KaramBax rakstīja:

solīja jau gan man to tāmīti atsūtīt, bet kā nav tā nav atnākusi uz e-pastu. Sad
Bet nu domāju būs jāizvertē vai ir vērts uz šādām lietām ietaupīt kapeikas, labāk samaksāt par kvalitāti.

Tā izskatās, ka Modena Motors ar internetu ir uz "jūs", un "nezkas notiek, ja nospiež šo pogu?"
Vismaz nav dzirdēts, ka kāds jebko (ko ir lūdzis) būtu saņēmis pa epastu. Vienīgo reizi no ModenaMotors man e-pastu atrakstīja Jūlija. Tagad viņa tur vairs nestrādā...
Bet, gan jau ka saremontētu dārgi un kvalitatīvi. Vienīgais, ka pie viņiem var būt puslīdz drošs (bet ne par 100%), ka ieliks tiešām oriģinālo daļu, kas jāgaida kādas pāris nedēļas.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration