Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Vajadzīga palīdzība
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Vajadzīga palīdzība 
Varbūt kāds zin, kā nomainīt stūres pastiprinātāja sūkni alfa romeo 156 2,0 tspark

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
brauc ciemos Very Happy 28397250

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vai tad es teicu, ka pie kāda gribu braukt ciemos, es vinekārši prau padomu, pats to varu izdarīt, rik kādu infu vēlos ievākt,  par sūkņa maiņu, jo piekļūšana ir čābīga, to toč zinu Smile, Varbūt kāds labu padomu var iedot

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Vai tad es teicu, ka pie kāda gribu braukt ciemos, es vinekārši prau padomu, pats to varu izdarīt, rik kādu infu vēlos ievākt,  par sūkņa maiņu, jo piekļūšana ir čābīga, to toč zinu Smile, Varbūt kāds labu padomu var iedot

atvieno trubas, atbriivo vietu suuknja iznjemshanai nonjemot dzineeja atsaiti un shkjidruma bachoku, nonjem gjeneratora siksnu, noskruuvee suuknja shkjivoku un iznjem suukni. izklausaas vienkaarshi naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lidz tam es biju jau nonācis, jau pirmaja reizē, kad veči izstāstīja, ka varot būt tā atspere, kas atrodas sūknī iekšā sasēdusies, tāpēc sūknis nešancē, vieta ar atbrīvota tika, un tā motora atsaite ir obligāti jāņem nost, jo lidz trubām tiku noņemot tikai šķidruma bačoku un priekš ērtākas nokļūšanas arī vakumņiku, kas stāv motora galā. Pastaipīju biku atsperi, tolka malu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tika izdarīts, sūknis nomainīts, tehniskā logā, un elbee tu smagi maldies, pēc tava teiktā izklausās pavisam vienkāršī, gribētu redzēt, kā tu izņemtu to sūkni ārā, tik vienkārši

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Tika izdarīts, sūknis nomainīts, tehniskā logā, un elbee tu smagi maldies, pēc tava teiktā izklausās pavisam vienkāršī, gribētu redzēt, kā tu izņemtu to sūkni ārā, tik vienkārši

elbee ne tādas vien operācijas diendienā darbnīcā izveic jeb precīzāk - nomenedžē.  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai ta kaads teica, ka vienkaarshi. jautaajums bija "kaa". es atbildeeju "kaa" Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Smile, nu skaidrs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
O, vēl viens sūkņa upuris. Welcome 2 ze klab.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jau var teikt ka bijuais Smile, sknis par lvl 40 iegādāts un veismīgi arī nomainīts. Tagad cita šaize, neveisksmīgi mopēdists pavizināts uz kapota, darba atkal pilnas rokas, spārns jāmaina, kapots japiešpaktelē, bamperam jānokrāso daļa, kap tos skūteristus velns uz elli, vispār abarzeļi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man šodien viens "vella pēdists" mēģināja tikt uz kapota.  Mad
Paspēju samest pa bremzēm. Tās kā no pagalma ārā tā neskatoties pāri ielai...  grudaks  Doh!

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration