Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
 Kurjeri vs Pasts pasūtot no eiropas.
Ir prece (32kg) ko dereetu dabuut shurp no UK. Taa atrodas Londonaa pie privaatpersonas. Dzekins taads pasliknks gadiijies, tapeec man jaatrod ar ko to preci es vareetu dabuut uz LV. Zvaniiju DPD, shamie saka ka straadaa tikai ar kooperatiivajiem customeriem kuriem ir account's  Tapeec tagad domaaju, kas veel vareetu to suutiijumu paarbiidiit no UK uz LV. DHL, fedex (baig daargs), Royal Mail? Pats tagad skatos uz to Royal Mail,jo vairaakas kompaanijas pie kuraam iepeerkamies detaljas lieto tieshi Royal Mail.
Kaadam nav gadijusies liidziiga situaacija, varat ko ieteikt?
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Mon Nov 17, 2008 12:42 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
ТNТ ? bet uzreiz japrasa par leeto ROAD SERVICE
|
Mon Nov 17, 2008 12:47 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Karaliskais Pasts savas pakas atdod Latvijas Pastam atshkjiriibaa no DPD vai DHL, kas pashi nodod paku laimiigaa sanjeemeeja rokaas, bet ja taa nav kaada Rigas nodala, tad laukos probleemu nav arii ar latvijas Pastu, pastnieks ar Pasta bulkuvagji pieved pie durviim
|
Mon Nov 17, 2008 12:48 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Tam jau galiig nebuutu noziime, vai pieved pie drurviim, vai jaaiziet liidz pastam  . Taaka laika limits nekaads iipashais man nav, gaidiit arii varu kaadu meenesi
Apskatiishu veel TNT piedaavaajumu....
P.S. varbuut kaadam Londonas tuvumaa atrodas fuure ar shoferiiti - vareetu sarunaat
|
Mon Nov 17, 2008 1:37 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
karaliskais pasts, seviskji, ja vari gaidiit! no uukaa buus apmeeram 7-9 dienas. tas buus arii letaakais variants.
|
Mon Nov 17, 2008 1:46 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Varu iedot savu DPD nr.
Mana adrese ir Rīgas centra / maskačkas robežā
32 kg tāpat izklausas padaudz
edit: http://www.dpd.lv/index.php?pid=163
robeža ir 31,5 kg
|
Mon Nov 17, 2008 7:54 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
NIKSONS rakstīja:Varu iedot savu DPD nr.
Mana adrese ir Rīgas centra / maskačkas robežā
32 kg tāpat izklausas padaudz
edit: http://www.dpd.lv/index.php?pid=163
robeža ir 31,5 kg 
Nu jaa, tie 32kg jau arii aiz matiem pievilkti (no teh pases norakstiiti). Pieskaitot kaukaadu kartona iepakojumu, skochu un adreses leiblu, sanaaks visi 35kg  Bet varu jau suutiijumu sadaliit uz divi, katra fignja tad sver tikai nieka 16.5kg..... , bet te jaaskataas, kas leetaak, maksaat par extra svaru 1'nai pakai, vai divas pakas standarta svaraa
Pasreiz uzraku telefonu Royal Mail customer servisam(parcel nodaljai), riit shamiem pazvaniish, redzees ko teiks, ta stukos taalaak.
|
Mon Nov 17, 2008 8:19 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Man savulaik bija laba pieredze ar UPS (Pa lēto saucas "UPS Standard") maksāja pāris latus vairāk kā DPD, bet no šejienes nokomandēju, uz kurieni šiem jābrauc pakaļ.
|
Tue Nov 18, 2008 12:00 am |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Galvenais ir labs ieskrejiens... shai gadiijumaa labi iepakot preci.
Sarunaaju ka iepikos 20% no summas, tad kadrs saak iepakot un tad varam arii izsaukt kurjeru  .
Tie kurjeru customer care gan ir pilniigs chau  . Vinji darbojaas peec sheemas: no kurienes uz kurieni suutat, svars, izmeeri..... A es ta nezinu izmeerus kameer shalis neiepakos
Royal Mail hotlain automaatiskais atbildeetaajs ar supa dupa sarezgiito menju ir speejiigs izbesiit, toties noskaidrojaas, ka mana svara paka labaak buutu suutiit ar Parcel Force (meitas uznjeemums vai kas taads).
Par maksaashanu, norunaajaam caur paypal. Pietiekot tikai ar vinja registreeto e-mail'u paypalaa ievadiit un tas viss. Kaadam ir pieredze ar paypal un maksaashanu privaatpersonai?
|
Fri Nov 21, 2008 1:02 am |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Neliels updeits.
Kadrs ieksh UK ir mantinjas sapakojis un gatavs aizvest kurjeram.
Paarskaitot pirmo depoziitu caur paypal viss forhi un vienkaarshi, bet paypals izradaas ka nonjeema 4%  no summas otraa galaa, kas liekas baigi daudz. Kaads ir transfeerojis naudu caur paypal vienkaarshi uzraadot sanjeemeeja e-mailu? Arii nonjeema 4% ?
|
Thu Dec 11, 2008 3:17 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
AMV rakstīja:Neliels updeits.
Kadrs ieksh UK ir mantinjas sapakojis un gatavs aizvest kurjeram.
Paarskaitot pirmo depoziitu caur paypal viss forhi un vienkaarshi, bet paypals izradaas ka nonjeema 4% no summas otraa galaa, kas liekas baigi daudz. Kaads ir transfeerojis naudu caur paypal vienkaarshi uzraadot sanjeemeeja e-mailu? Arii nonjeema 4% ?
uz to arī paypals dzīvo. iekš usa bankas ņem % par ienākošajām summā, tb naudu kas ienāk kontā no aizjūras.....
|
Thu Dec 11, 2008 10:00 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
paypals man njeemis nost 5%.
|
Thu Dec 11, 2008 10:55 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Niderlandes "TNT Post Parcel Service" http://www.tntpostpakketservice.nl/nl/
kas tie taadi? vinji Latvija paku atdod TNT kurjeram vai Latvijas Pastam? kaads ir ko suutiijis? man pat peec suutiijuma numura neuzraada neko, ne taa NL lapa, ne arii LV TNT
|
Wed Dec 17, 2008 11:34 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:Niderlandes "TNT Post Parcel Service" http://www.tntpostpakketservice.nl/nl/
kas tie taadi? vinji Latvija paku atdod TNT kurjeram vai Latvijas Pastam? kaads ir ko suutiijis? man pat peec suutiijuma numura neuzraada neko, ne taa NL lapa, ne arii LV TNT 
huizin. Man viss no NL naak ar tntglobal vai tnteconomy. Shitaadu redzu pirmo reizi
piezvani uzprasi
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Dec 18, 2008 10:33 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
hmm, un ko jūs visi no tās NL pasūtiet? uzcienāsiet?
|
Thu Dec 18, 2008 10:43 am |
|
 |
|