Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
alfa romeo 166....
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs alfa romeo 166.... 
sestdienas nakts... braucu ,kko vizinos rinki... pa naksnigu rigu...viss forshi... laba kompanija. utt...... kkada sakara braucu no krasta ielas uz centralo staciju (nezinu kas taa par ielu!) luksafors pie stokmana...sezu urbinu degunu...blakus apstajas BMW Z3 ieksaa divas blondiines.. saskatamies...sasmaidamies...un iedehas zalais...meitene ar sawu bmw aiziet kaucoshamm riepam es pakal... parsledzu no 1 uz otro. pie kadam 4500rpm...iesledzot otrajaa milzigs troksnis,sitiens...grabona klabonja...un ellas smaka....uzreiz apstajos...zem masinas ellas pelke....saku kko saktities...blad...karba......1 ideja...tradicionala slimiba...izlidis satelitu priksts....aizeju uz bagaznieku. samekleju luturi...skatos un palieku ar muti valaa... karbai NAV vienkarshi nav vaka, korpusa..ka lai too nosauc.. nav nekkaa kreisajaa pusee.redzami gultni un zobrati...sodien konstateju ka kaarba diezvai buus taisama.. izskatas ka saliektas atrumparslegsanas daksas...karbu nonjemu.......taaatad jatajums sekojoshh kur lai dabuun karbu 1999 gada 3.0 24 v 166 alfinjai...mehaniku.........jauks man sestdienas vakars... ne?....aa.. un prims tam sasveicinats ar jancuku...  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet to bmw vismaz uzvilki? Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Bet to bmw vismaz uzvilki? Wink

nu bet Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
paskaties ieksh autoplius.lt. tur dazhas 166 jaucas. Un daudz ieksh Panevezhi. Tas nav taalu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nju bļāviens tā jau domāju ka vajag pasauktu jūs uz kādu aliņu!! aljons !!!tāka man bija līdzīgi un savā laikā arī meklēju kārbu man ir numuriņs kur viens vecis ved daļas iekša un pie viņa kārba maksāja 400ls bet es paņēmu arfilā pie saša kā rezultātā ir tikai 5 robi no 6 bet saša tik hmm  hmm  45  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jancuks rakstīja:
nju bļāviens tā jau domāju ka vajag pasauktu jūs uz kādu aliņu!! aljons !!!tāka man bija līdzīgi un savā laikā arī meklēju kārbu man ir numuriņs kur viens vecis ved daļas iekša un pie viņa kārba maksāja 400ls bet es paņēmu arfilā pie saša kā rezultātā ir tikai 5 robi no 6 bet saša tik hmm  hmm  45  naac

kads tas numurs tam vecim?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
numurs tam vecim ir 28606676 Ģirts!!!!pāris paziņām ir atvedis kārbas ekskluzīviem autiņiem nekāda vaina!!! Laughing  Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration