Autors |
Ziņojums |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
 Elektrikjis
Kursh ir pats gudraakais Alfu elektrikjis?
man chakareejas vadiibas bloks (vismaz taa man teica servisaa) un gribeetu uzzinaat vai taa tieshaam ir un vai tas meistars speej ko dariit lietas labaa, jo jaunam blokam naudas nav!
un uz kuru servisu dziit uz diagnostiku paarbaudiit veelreiz motoru? Auto Italia? jo varbuut autofans ir kljuudiijies un vadiibas bloks nav pie vainas
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Mon Jul 21, 2008 10:39 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
...es Tavā vietā dzītu uz "Roli" tur manuprāt lētāk jo man vajadzēja turbīnas diagnostiku un "Auto Italia" prasīja 50Ls, bet "Rolis" 20Ls...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Jul 21, 2008 10:50 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
ralfins rakstīja:...es Tavā vietā dzītu uz "Roli" tur manuprāt lētāk jo man vajadzēja turbīnas diagnostiku un "Auto Italia" prasīja 50Ls, bet "Rolis" 20Ls... 
cik vinji ir labi?
|
Mon Jul 21, 2008 10:53 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
vēl var uz arfilu doties
|
Mon Jul 21, 2008 11:07 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
arfila-15ls.Modena??
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Mon Jul 21, 2008 11:08 pm |
|
 |
Pagaans
Member of

|
daudzi jau saka ka arfila nav taa labaaka vieta kur dziit uz diagnostiku
|
Mon Jul 21, 2008 11:34 pm |
|
 |
BlueLaguna
Pievienojies: 19 Apr 2008
Komentāri: 71
1999 Alfa-Romeo 166
|
Vienmēr brauc vēl kaut kur, lai varētu noteikti zināt problēmu. Ja tev nav problēmu tikt ar mašinu Rīgā -tad brauc. Kas man nepatika Arfila - diagnostikā pateica, ka gaisa mērītājs pa galam, bet īstenība ar to gan problēmas nebija
|
Tue Jul 22, 2008 12:01 am |
|
 |
Pagaans
Member of

|
tur jau tas iemesls kaapee negribu uz arfilu vest
|
Tue Jul 22, 2008 12:40 am |
|
 |
Presto
Komentāri: 1969
|
Nebūšu oriģināls - ar elektrības gļukiem Latvijā pa lielam neprot tikt galā. Kur vest - loterija īstenībā, lai cik skumji nebūtu. Savulaik Rolis neatrisināja problēmu, Arfila netik, Auto Itālija it kā daļēji, bet arī ar berzēšanos. Varbūt Modena, bet savulaik kantoris pirms modenas (bet tas laikam biia pirmatnējā Auto Italia) arī netika galā. Bijušais Kulberga kantoris Auto Torino (kā tagd sauc nezinu) - atlikt pēc definīcijas. Īstenībā neesmu bijis ar elektrību Itāļu auto Lubānas ielā. Tur kur Jānis šeftē. Sakarīgs vecis. Bet par to lai kāds cits pastāsta. Receptes nav
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Jul 22, 2008 8:10 am |
|
 |
Hindo
Member of

Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Runājot par elektriķi un diagnostiku, Ulmaņa gatvē 82 (tur kur pirku "Jamaica Banana"  ) izlielīja savu elektriķi un kompis ar tur esot. Viņi teicās, ka tieši strādājot ar retajiem auto, kā, piem., Rover un Alfām (tajā placī tiešām parasti ir kāda Alfa tirgošanā) un teicās, ka droši pie vieņiem var braukt. Nu ko, domāju kādu dienu to visu arī pārbaudīt. Tfu tfu tfu ar elektroniku viss ir kārtībā, bet pie kompja tāpat jau var piejūgt un palūrēt ko saka!
|
Tue Jul 22, 2008 8:46 am |
|
 |
Pagaans
Member of

|
Hindo rakstīja:Runājot par elektriķi un diagnostiku, Ulmaņa gatvē 82 (tur kur pirku "Jamaica Banana" ) izlielīja savu elektriķi un kompis ar tur esot. Viņi teicās, ka tieši strādājot ar retajiem auto, kā, piem., Rover un Alfām (tajā placī tiešām parasti ir kāda Alfa tirgošanā) un teicās, ka droši pie vieņiem var braukt. Nu ko, domāju kādu dienu to visu arī pārbaudīt. Tfu tfu tfu ar elektroniku viss ir kārtībā, bet pie kompja tāpat jau var piejūgt un palūrēt ko saka! 
tu domaa "mustangs auto"?
|
Tue Jul 22, 2008 8:49 am |
|
 |
Hindo
Member of

Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
|
Tue Jul 22, 2008 8:59 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
|
Tue Jul 22, 2008 9:04 am |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
 Re: Elektrikjis
Pagaans rakstīja:Kursh ir pats gudraakais Alfu elektrikjis?
man chakareejas vadiibas bloks (vismaz taa man teica servisaa) un gribeetu uzzinaat vai taa tieshaam ir un vai tas meistars speej ko dariit lietas labaa, jo jaunam blokam naudas nav!
un uz kuru servisu dziit uz diagnostiku paarbaudiit veelreiz motoru? Auto Italia? jo varbuut autofans ir kljuudiijies un vadiibas bloks nav pie vainas
a kas tev liek domat, ka tev CPU ir pagalam?
|
Tue Jul 22, 2008 9:05 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
MartinsT rakstīja:Hindo rakstīja:Runājot par elektriķi un diagnostiku, Ulmaņa gatvē 82 (tur kur pirku "Jamaica Banana" ) izlielīja savu elektriķi un kompis ar tur esot. Viņi teicās, ka tieši strādājot ar retajiem auto, kā, piem., Rover un Alfām (tajā placī tiešām parasti ir kāda Alfa tirgošanā) un teicās, ka droši pie vieņiem var braukt. Nu ko, domāju kādu dienu to visu arī pārbaudīt. Tfu tfu tfu ar elektroniku viss ir kārtībā, bet pie kompja tāpat jau var piejūgt un palūrēt ko saka! 
kompis arī man ir, softs un OBD kabels ar - tas ja gribi pieslēgt un palūrēt ko saka 
....gribu, gribu, gribu kur un kad var?...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Jul 22, 2008 9:07 am |
|
 |
|