Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Dzinēja apmaiņa 156 1.6 TS
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Dzinēja apmaiņa 156 1.6 TS 
Tā kā neesmu nekāds zinātājs šajā tēmā, tad gribējās uzzināt cik viegla vai arī ir sarežgīta ir dzinēja nomaiņa no 1.6l uz 2.0l. Gribētos zināt kādas daļas jāmaina reizē ar dzinēju, lai to varētu iemānīt manā alfā.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pardod ar 1.6 un noperc ar 2.0...  bet labak - ar 2.5.    kapec velies tieshi 2.0 motoru ?

motors - karba - pussasi jaskatas (uz 1.6 156 ir piekaramais gultnis zem gjeneratora ? )  ja bus dazhadi gaadi - tad ieshprices dazhadas - attieciigi - shprices smadzenes.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
pardod ar 1.6 un noperc ar 2.0...  bet labak - ar 2.5.    kapec velies tieshi 2.0 motoru ?

Pareizā ideja! Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vēlme mainīt ir jo vakar vienkārši nobira motors, un remonts izmaksā ap 800ls, vienkārši ienāca prātā likt citu dzinēju, nekā to pašu labot. Varen labi notriekts tas man izrādījās.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja ir iekāriens nodarboties ar konstruktoru - no UK atvelc sistu ar 2.0 vai 1.8 un skrūvē kopā, bet gan jau ka gemorojs tāds, ka maz neliekās....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
LenaisX rakstīja:
Vēlme mainīt ir jo vakar vienkārši nobira motors, un remonts izmaksā ap 800ls, vienkārši ienāca prātā likt citu dzinēju, nekā to pašu labot. Varen labi notriekts tas man izrādījās.

siksna ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es labāk remontētu, jo pērkot jau nevar zināt , cik nodzīts būs jaunais

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Katrā ziņā mainīt dzinēju tāpat nesanāks lētāk. Sataisi to pašu motoru, liec tirgoties un pērc ko lielāku. Saprastu, ka no 2.5 mainītu uz 3.0 vai 3.2 Wink, bet no 1.6 uz 2.0 nevajag.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Siksnas veselas, visticamāk ka kautkas salūza, vēl nav vaļā attaisīts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
LenaisX rakstīja:
Siksnas veselas, visticamāk ka kautkas salūza, vēl nav vaļā attaisīts.

ar kadu metodi tad tika noteiktas remonta izmaksas?

bet lai vai ka, nedomaju ka pirtk lietotu un mainit sanaktu letak, pratigak. tur varetu but ka jamaina ne tikai motors vien, bet praktiski viss kas saistits ar ta darboties speju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izmaksas tika noteiktas vēl pirms salūza ap 600ls, bet tagad jau droši ka augstākas. Un par to ka vēl kas cits jāmaina lai 2l motoru varētu iemānīt man arī liek apšaubīt šādas iespējas lietderību, it sevišķi elektronika varētu neiet kopā. Tā ka tā vairāk bija tāda prātošana.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mekle citu 1.6 motoru...    ja siksnas ir veselas - tad var but tev derez bloks no kada fiata... un tur cenniki ir humani.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
LenaisX rakstīja:
Izmaksas tika noteiktas vēl pirms salūza ap 600ls, bet tagad jau droši ka augstākas. Un par to ka vēl kas cits jāmaina lai 2l motoru varētu iemānīt man arī liek apšaubīt šādas iespējas lietderību, it sevišķi elektronika varētu neiet kopā. Tā ka tā vairāk bija tāda prātošana.

ak sitas rigas cenas.... Crying or Very sad  lai idabutu 2nieku ieksa vajag ari  motora pravodku + vadibas bloku + atrumkarbu jo 1.6 no 2.0 tas atskiras kaut gan izskatas pavisam lidzigas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
LenaisX rakstīja:

ak sitas rigas cenas.... Crying or Very sad  lai idabutu 2nieku ieksa vajag ari  motora pravodku + vadibas bloku + atrumkarbu jo 1.6 no 2.0 tas atskiras kaut gan izskatas pavisam lidzigas

Pravodka paliek tā pati. Tas tāpat kā maina 2.5 uz 3.0, vadi paliek tie paši, jo tie ir identiski dzinēji. Stiprinājumi arī tie paši paliek. 1.6 un 2.0 atšķiras reāli ar motora tilpumu, ne uzbūvi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1999 1.4 TS un 2000 1.4 TS - provodka cita - shpice - cita  - MAF cits.
1.6 TS un 2.0 TS - motori atshkiras ... balansirvarpsta utt.

a vot ar 2.5 un 3.0 - tur droshi vien viss der savstarpeji...  jo tie ir AR motori

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration