|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Ko es domaju par Street Race Party '08?
Yoo, atbalstu, noteikti busu tur |
   |
0% |
( 0 ) |
Busu, esmu dalibnieks |
   |
3% |
( 1 ) |
Ja bus labs laiks un nebus ko darit, busu |
   |
6% |
( 2 ) |
PVZ! |
   |
90% |
( 29 ) |
Balsis pavisam : 32
|
|
Autors |
Ziņojums |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
 Uzaicinajums uz Street Race Party '08
Stipri nesitiet, esmu tikai zinjnesis, bet ...:
Ienacies neoficials uzaicinajums piedalities ikgaejaja nakts auto festivala Streetrace Party '08, kura ietvaros bus dragreiss un kaskadieru sovi.
Pasakums notiks si gada 6. septembri - Bikerniekos (Biletes Bilesu paradizes kases).
Ka papildus odzinja, si pasakuma ietvaros paredzeta Latvijas autoklubu interesantako auto izstade, uz kuru tad faktisti tas uzaicinajums ari attiecas.
Pasakuma organizatori veletos redzet izstadito auto rindas ari Alfa Romeo.
Ir vispar kads/kada, kuru sis pasakums varetu intereset, un kurs busu ar mieru izstadit interesanto/neparasto Bellu plasakai apskatei?
(p.s. personai, kas bus ar mieru izstadit savu bellu shaja pasakuma, tiek solitas 2 bezmaksas ieejas kartes)
|
Tue Aug 19, 2008 2:19 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
balsojums pagaidaam paraada ko par to domaajam
neesmu piedaliijies, neesmu skatiijies, neesmu fans, neesmu piekriteejs, esmu atkriteejs, esmu memmiitis, esmu izsalcis, eju eest!
|
Tue Aug 19, 2008 2:26 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
jocīx tas balsojums...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Aug 19, 2008 2:52 pm |
|
 |
Presto
Komentāri: 1969
|
 Re: Uzaicinajums uz Street Race Party '08
xls99 rakstīja:Stipri nesitiet, esmu tikai zinjnesis, bet ...:
Ienacies neoficials uzaicinajums piedalities ikgaejaja nakts auto festivala Streetrace Party '08, kura ietvaros bus dragreiss un kaskadieru sovi.
Pasakums notiks si gada 6. septembri - Bikerniekos (Biletes Bilesu paradizes kases).
Ka papildus odzinja, si pasakuma ietvaros paredzeta Latvijas autoklubu interesantako auto izstade, uz kuru tad faktisti tas uzaicinajums ari attiecas.
Pasakuma organizatori veletos redzet izstadito auto rindas ari Alfa Romeo.
Ir vispar kads/kada, kuru sis pasakums varetu intereset, un kurs busu ar mieru izstadit interesanto/neparasto Bellu plasakai apskatei?
(p.s. personai, kas bus ar mieru izstadit savu bellu shaja pasakuma, tiek solitas 2 bezmaksas ieejas kartes)
Ble. Es atkal atkārtošos. Izārdīs to BKSB kartodromu pavisam. Nebūs manam vecākajam kur trenēties  Labi nebūs kartodromā, bet taisnē. Vatever piedirsīs kartodromu un atstās Toi Toi pēc pasākuma trases malā, kurā ievilkt, ja neierakstās līkumā
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Aug 19, 2008 3:00 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Presto - tu gadienaa negribi deelu maaciit klavierspeeli? gonkas, gonkas, motori, elljas. uzjas! vinjam vispaar kaada izveele ir dota?
|
Tue Aug 19, 2008 3:09 pm |
|
 |
xls99
Member of

Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
viedoklis pausts skaidri un neparprotami
aptaujas rezultati mani nebut neparsteidz.
faktiski sho aptauju izveidoju tikai tadelj, ka sanemu zvanu no pasakumu organizatoriem, un apsolijos apjautaties, vai musejie ari velas "izstadities". Savukart mans tel. nr. iekluvis SABI cilveku datubaze preti ailitei "alfaclub" pagajusha nedelja, kad ar kolegiem apmeklejam kartingu trasi (par to ir atseviks stasts, 2 vardos - Kandava forever). visam varitem meginaju pierunat lai neliek tel.nr.bet gan kluba e-kasti, nesanaca ;( pat nezinu ko man sagaidit turpmak...
|
Tue Aug 19, 2008 4:06 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
|
Tue Aug 19, 2008 4:14 pm |
|
 |
Presto
Komentāri: 1969
|
Trax rakstīja:Presto - tu gadienaa negribi deelu maaciit klavierspeeli? gonkas, gonkas, motori, elljas. uzjas! vinjam vispaar kaada izveele ir dota? 
Bet protams. Tā tak ir viņa izvēle. Galvenais, ka nav uz ielas
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Tue Aug 19, 2008 5:00 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 1:08 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 1 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|