Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
signalizācījas gļuki.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs signalizācījas gļuki. 
Beterija nomainīta .Aiztaisīt it kā padodas bet vot attaisīt nē.Pultī,kad aiztaisu ciet paliek ilgi degt tā diode,pēctam kad gribu slēgt vaļa ,tad diode sāk strauji mirgot.Ar kādu septīto spiedienu katkā ataisās vaļā durvis+signalizācīja.Signalizācīja ir no rūpnīcas.Lasīju,ka UK modeļiem nav to mazo atslēgu.Ko darīt,kas pa šaizi????Paliek vienīgi aukstāks laiks,bet diez vai no tā kas gļuko???Help....!!!!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man kaut kas lidzigs ar tam diodem bija pec tam, kad sak pa atslegas vederinu kimereties. Pamegini nonemt to gumiju nost no atslegas un paspaidit to pogu pa tiesu. Ja strada, tas nozime, ka kaut kas nav isti labi salikts kopa taja atslega. Tur uz baigiem milimetriem viss notikas. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pamēģini otru atslēgu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man pēc pults baterijas maiņas pult bija "jāpielabina" lai strādātu kopā ar sidzeni. Bija jāpatur ~5sec abas pogas nospiestas pie autiņa, bet tas katrai sidzenei varētu būt savādāk.  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
taa ir standarta programeeshanas proceduura - nospiezjam abas pogas un turam apmeeram ..hmm.. es atceros, ka droshas 10 sek! - laivaikaa - pultij ir jaapaarprogrammeejas un jaastraadaa peec shaadas manipulaacijas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Arii es nomainiju bateriju!
Man ir taa, ka nedarbojas vispaar, vai varetu but ka man arii darbosies ja es tas abas pogas paturesu???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
..super...a man vispār viena poga uz atslēgas..ko darīt? ..var iespert pa riepu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
..super...a man vispār viena poga uz atslēgas..ko darīt? ..var iespert pa riepu?

Sarkano atsleegu klubs naac
Visi draudziigi speram pa riepu shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iespert pa riepu, nolamaat sievu - to visu paspeesim. ceversjanis - meegjini - sliktaak nepaliks. a jaunaas atsleedzinjas programmee elektrikjis salonaa Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:

turam nospiestu pogu un vepartraukti (vismaz 1 min) speram pa labas puses prieksejo riteni, ja piedabon vel kadu kas vienlaici (Bet sinhroni ar tevi un ~ vienadaa speeka) var spert pa kreisas puses pakaljejo riteni, tad process norites ~ 2.34 reizes atrak. Pec sadas proceduras izveiksanas atlaizam pogu un nekavejoties ar intervalu 1 sekunde veram valja un ciet vaditaja durvis, tas jaizdara 5 reizes.

un pec ta kartigi jaizlama valdiba un kaiminjs, un uola pults ir pieprogrameta Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aizmirsi piebilst, ka jaasauc kaiminju noplukushais kakjis, kas briidii, kad sperat pa ritenjiem, sljuuc lejaa pa prieksheejo stiklu uz dibena.  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
ta h.. viņ zin.Paņēmu ,izārdīju,saliku atpakaļ.Tad iekāpu autiņā pielaidu,izslēdzu.Kāpjot ārā nospiedu to mazo podziņu pie slēdzenes.Tad nospiedu signalizācīju un atslēdzās.Bij jābrauc uz darbu ar otru autiņu ,tāpēc vairs nebija laika expirimentēt.Liekas ,ka strādā.Būros cauri angļu manuālim,bet pie istas skaidrības netiku....Kā būs ,būs,Tik atslēga man orģinālā ar vienu melnu pogu......

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s gribēju teikt-atslēdzās durvis,tas ir sāka it kā strādāt....

Atbildēt ar citēšanu
da ne vella nestrādā tā sidžene.....

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration