|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
N&N
Pievienojies: 31 May 2011
Komentāri: 21
Atrašanās vieta: Cēsis
|
 Stūres pastiprinatāja sūknis
Sveiki!
Tāda lieta - stūres pastiprinatāja sūknī ir liels troksnis.Noņēmu siksnu un ir neliela brīvkustība garenvirzienā..,
Skaidra lieta,ka kautkas laikam ar gultņiem.Varbūt kads ir ņemis nost un jaucis? Cik to ir grūti vai viegli izdarīt?
Uzmetot aci ,laikam jasak ar generatora noņemsanu....
|
Fri Jan 06, 2012 1:25 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
brauc pakaļ pēc sūkņa...viņš neremontējas.Noņemas nost vienkārši.Gultņu tur nav(ir bukses).
_________________ dejojam dizko!
|
Fri Jan 06, 2012 3:13 pm |
|
 |
N&N
|
Un cik tāds maksā?
|
Fri Jan 06, 2012 3:22 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Jauns kādus 150 Ls
minu
_________________ es atgriezos 3 x
|
Fri Jan 06, 2012 3:28 pm |
|
 |
N&N
|
Nu jaunu būtu muļķīgi likt manā gadījumā. Interesejos par lietotu,varbūt kadam ir aizķēries?
|
Fri Jan 06, 2012 3:49 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
man ir ..viens gabals gan vairs tikai....
PZ
_________________ dejojam dizko!
|
Fri Jan 06, 2012 5:03 pm |
|
 |
N&N
|
Tad Tu viņu pardod vai nē un ja jā,tad par cik?
Un vel? Kapec viņi nav remontejami (orginali jā ),bet varbūt ,,mūsu,, prasmīgie meistari to dara..
|
Fri Jan 06, 2012 5:18 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
N&N rakstīja:Tad Tu viņu pardod vai nē un ja jā,tad par cik?
Un vel? Kapec viņi nav remontejami (orginali jā ),bet varbūt ,,mūsu,, prasmīgie meistari to dara.. 
nu cik man ir nācies runāt ar tādiem meistariem kas ar šitām lietām ņemās,tad tur esot tā,ka izdilstot sūknim pašā korpusā sēžas un kas tur vēl un hana.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Fri Jan 06, 2012 5:28 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
N&N rakstīja:Nu jaunu būtu muļķīgi likt manā gadījumā. Interesejos par lietotu,varbūt kadam ir aizķēries?
Nekādi nevaru saprast, kāpēc tas būtu muļķīgi.  Uzliek jaunu mehānismu un domā "nez, kas plīsīs nākamais?", nevis "nez cik ilgi šitais ies?" vai "nez, paspēšu pārdot, kamēr iet?"
Tad jau arī akumulatorus var pirkt lietotus, jo jaunu pirkt ir muļķīgi (tāpat pēc brīža izbeigsies), riepas tāpat.
Vienīgais izņēmums, ja vajag sročna, nu tā ka acīs cērt,bet jauns jāgaida 2 nedēļas.
|
Fri Jan 06, 2012 6:21 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Sūkņi mirst ļoti reti, to tiešām var likt lietotu.
_________________ @Scmic
|
Fri Jan 06, 2012 7:14 pm |
|
 |
norcis
Pievienojies: 10 Jan 2011
Komentāri: 113
|
156 bendzīniecei 1,6ts 1,8 ts un147 2,0ts stūres pastiprinātāja sūkņi 1pret 1 der no audi,wv,ford, visi stiprinājumi un šķivoka stiprinājums arī,ja liek no opel,tad šķivoka stiprinājums laikam bij jāpārpesē. tāds sūknis šrotā maksā Ls15 ,-Ls 25,-!!! P.s modeļi tika nosaukti kuriem pats esmu mainijis!!!
|
Fri Jan 06, 2012 7:20 pm |
|
 |
Tonijs
Pievienojies: 14 Jul 2006
Komentāri: 7
2006 Alfa-Romeo 159
|
KaramBax rakstīja:N&N rakstīja:Nu jaunu būtu muļķīgi likt manā gadījumā. Interesejos par lietotu,varbūt kadam ir aizķēries?
Nekādi nevaru saprast, kāpēc tas būtu muļķīgi. Uzliek jaunu mehānismu un domā "nez, kas plīsīs nākamais?", nevis "nez cik ilgi šitais ies?" vai "nez, paspēšu pārdot, kamēr iet?"
Tad jau arī akumulatorus var pirkt lietotus, jo jaunu pirkt ir muļķīgi (tāpat pēc brīža izbeigsies), riepas tāpat.
Vienīgais izņēmums, ja vajag sročna, nu tā ka acīs cērt,bet jauns jāgaida 2 nedēļas.
Jaunu var dabūt 24h laikā, nepilni 100 rubuļi maksā!
|
Fri Jan 06, 2012 8:21 pm |
|
 |
N&N
|
Paldies
Es tomēr labāk likšu lietotu.Esmu jau tik daudz tajā Alfā ielicis naudu cik pa pus dzīvi neesmu pārējās mašīnās salicis
bet mašinas man ilgāk par 2 gadi neturās.
Man patīk Alfa - nenoliegšu,ļoti patīk,bet tas nav izturams - mēnesī reizi remonts.
Var būt man trāpijās jau ,,nojāta,, mašīna,bet teikšu tā - viņa ir skaista,bet neuzticīga.....
Ps Nevienu negribu aizvainot...
|
Fri Jan 06, 2012 11:32 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
N&N rakstīja:Paldies
Es tomēr labāk likšu lietotu.Esmu jau tik daudz tajā Alfā ielicis naudu cik pa pus dzīvi neesmu pārējās mašīnās salicis
bet mašinas man ilgāk par 2 gadi neturās.
Man patīk Alfa - nenoliegšu,ļoti patīk,bet tas nav izturams - mēnesī reizi remonts.
Var būt man trāpijās jau ,,nojāta,, mašīna,bet teikšu tā - viņa ir skaista,bet neuzticīga.....
Ps Nevienu negribu aizvainot...
hmm.
es vot lasu te forumā un nesaprotu kas ar jums čaļi ir ko jūs ar tām mašīnām darat,ka jums viņas ir katru mēnesi jāremontē.man šķiet,ka ir tā,ka esat nopirkuši vislētāko kas bij pārdošanā un līdzarto tur nekas labs nebūs un būs jāremontē viss pēc kārtas,vai arī remotējat ar sūdīgām-vislētākajām detaļā.
es godīgi sakot tā uz ātro pat neatceros kad kautko savai mašīnai pēdejo reizi remontēju.
un vēl ko esu novērojis~pēdejo pusgadu,cilvēki papriekšu nopērk auto,bieži vien tumsā un tikai pēctam kautkad brauc uz servisu ar žēlabainu seju žēlojoties-paskatieties kas un kā,šķiet,ka auto neiet kā vajadzētu.un tad tur atklājas vesela plejāde ar iepaidīgiem el.defektie,par piekari nemaz nerunāsim.kad cilvēkam uzdodu vienkāršu jautāju-kā Jūs tā,nopērkat auto un pat nepārbaudat ko pērkat!?pārsvarā cilvēkiem atbildes nav.
tas ir nožēlojami.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Fri Jan 06, 2012 11:59 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
tas nav nožēlojami, tas ir skumji
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sat Jan 07, 2012 12:08 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 7:33 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|